tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

seen bılmıyoomusunnnnn cokk seyy kacırmıısn burda anlatammmmm

yokkkkk beee anlatabılırım ne derssın angel78 anlatıyımııı

hayırr sakınnn :))))) özelden anlat kuzum.dost var düşman var aman diyim :)))

bazen gitmek lazım gelir...

bencede canımmmm değişiklik iyidir...git ama çoook iyi gelll bomba gibi olalım :)
yaa geçmiş olsun cnm, şişlik falanmı var sardınız
şişlik çok az ama müthiç bir ağrı komple bacakta çünkü bacağım sağ taraf olduğu gibi geride kaldı nasıl oldu anlamadım ama burçin orhon gibi açıldım yaniii bildiğinnn ikiye ayrıldım elimle tuttumm hoopp öne aldım bacağımı :) şidmi çok ağrıyor bakalım umarım çok zorlamaz
sana kımdedı okdar kendını kaybederk gul dıyeee ama succ sende aklı sen vermmısn kızaaaaa

kız ne bilemmm böle bi saflık yapacağını bennnnn hahahahaahahhahah 9 sene falann hehehhhüühühühü off düşününcee yok düşünmek istemiyorum

akklııı verene baakk uygulayana bakkkkkkksiz muhtesem bır ıkılı oldunuzzzz

burçin orhon gibi hee :) ayyy kuzum ya kıyamam.napsakki acaba ağrı için...

arttıkın elımde bırr kozz varrrrrr butun ayak işlerini yaptırımmmm

senide düşürürmmm tuzağa hih hah hoooo

akklııı verene baakk uygulayana bakkkkkkksiz muhtesem bır ıkılı oldunuzzzz

ben ona git yaz diye akılmı verdim sankimmmm :) ben bak bi incele dedim nedir falan filannnn o aştı kendini :)

arttıkın elımde bırr kozz varrrrrr butun ayak işlerini yaptırımmmm

canım kıyamam kız anlatırmıyızzzzzzzzzzzzzz hiç aslaaa

ben sandım maile gidecek.bide ne güzel anlatıyom demi.9 yıllık evliyim falan filan :)))))))

burçin orhon gibi hee :) ayyy kuzum ya kıyamam.napsakki acaba ağrı için...
seennn bır arastır bakallımm ınttt. bulurssun bırseyylerrrr hahahhaanede olsa tecrubelıısnnn

senide düşürürmmm tuzağa hih hah hoooo

ben ona git yaz diye akılmı verdim sankimmmm :) ben bak bi incele dedim nedir falan filannnn o aştı kendini :)
kızım 9 senenın acısı varr kolaymmııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…