seen bılmıyoomusunnnnn cokk seyy kacırmıısn burda anlatammmmm
yokkkkk beee anlatabılırım ne derssın angel78 anlatıyımııı
QUOTE=yarinlarimin_umudu;28473031]iyi akşamlarrr topik güzelleriiiiiiiiiii
şişlik çok az ama müthiç bir ağrı komple bacakta çünkü bacağım sağ taraf olduğu gibi geride kaldı nasıl oldu anlamadım ama burçin orhon gibi açıldım yaniii bildiğinnn ikiye ayrıldım elimle tuttumm hoopp öne aldım bacağımı :) şidmi çok ağrıyor bakalım umarım çok zorlamazbazen gitmek lazım gelir...
bencede canımmmm değişiklik iyidir...git ama çoook iyi gelll bomba gibi olalım :)
yaa geçmiş olsun cnm, şişlik falanmı var sardınız
sana kımdedı okdar kendını kaybederk gul dıyeee ama succ sende aklı sen vermmısn kızaaaaa
Intikamı ızlıyormusunuzzzzzzz
angel_78 anlattıyımıııııııııııııııııııı
hayırr sakınnn :))))) özelden anlat kuzum.dost var düşman var aman diyim :)))
Intikamı ızlıyormusunuzzzzzzz
akklııı verene baakk uygulayana bakkkkkkkşişlik çok az ama müthiç bir ağrı komple bacakta çünkü bacağım sağ taraf olduğu gibi geride kaldı nasıl oldu anlamadım ama burçin orhon gibi açıldım yaniii bildiğinnn ikiye ayrıldım elimle tuttumm hoopp öne aldım bacağımı :) şidmi çok ağrıyor bakalım umarım çok zorlamaz
kız ne bilemmm böle bi saflık yapacağını bennnnn hahahahaahahhahah 9 sene falann hehehhhüühühühü off düşününcee yok düşünmek istemiyorum
şişlik çok az ama müthiç bir ağrı komple bacakta çünkü bacağım sağ taraf olduğu gibi geride kaldı nasıl oldu anlamadım ama burçin orhon gibi açıldım yaniii bildiğinnn ikiye ayrıldım elimle tuttumm hoopp öne aldım bacağımı :) şidmi çok ağrıyor bakalım umarım çok zorlamaz
kız ne bilemmm böle bi saflık yapacağını bennnnn hahahahaahahhahah 9 sene falann hehehhhüühühühü off düşününcee yok düşünmek istemiyorum
arttıkın elımde bırr kozz varrrrrr butun ayak işlerini yaptırımmmm
akklııı verene baakk uygulayana bakkkkkkksiz muhtesem bır ıkılı oldunuzzzz
ya ben kaçırdım onun bi kaç bölümünü yoksa güzel bir dizi canım....
ben bakıyorum bir yandan :)
kurtulsuu yyokkk arrtıkkkk hayattaa unutmmmamm soyler sooylerr duurmmmmmsakası bıle kotu kızzzzzzz
bak dıyım sana bu muhabbet uzarrrrrr dustun suyun agzınaaaaaaa
düşünmemmm lazzımmm bunu ıcın ayrıı bırrr topık acsamm baya raabet gorrummmcanım kıyamam kız anlatırmıyızzzzzzzzzzzzzz hiç aslaaa
burçin orhon gibi hee :) ayyy kuzum ya kıyamam.napsakki acaba ağrı için...
senide düşürürmmm tuzağa hih hah hoooo
ben ona git yaz diye akılmı verdim sankimmmm :) ben bak bi incele dedim nedir falan filannnn o aştı kendini :)
suyuda dusur yoksa yandı bızım kız
şişlik çok az ama müthiç bir ağrı komple bacakta çünkü bacağım sağ taraf olduğu gibi geride kaldı nasıl oldu anlamadım ama burçin orhon gibi açıldım yaniii bildiğinnn ikiye ayrıldım elimle tuttumm hoopp öne aldım bacağımı :) şidmi çok ağrıyor bakalım umarım çok zorlamaz
arttıkın elımde bırr kozz varrrrrr butun ayak işlerini yaptırımmmm
canım kıyamam kız anlatırmıyızzzzzzzzzzzzzz hiç aslaaa
ben sandım maile gidecek.bide ne güzel anlatıyom demi.9 yıllık evliyim falan filan :)))))))senide düşürürmmm tuzağa hih hah hoooo
aynen canım aynen oda düşer bigün :) ama yandık yani bir süre :)))))))
ben ona git yaz diye akılmı verdim sankimmmm :) ben bak bi incele dedim nedir falan filannnn o aştı kendini :)
seennn bır arastır bakallımm ınttt. bulurssun bırseyylerrrr hahahhaaburçin orhon gibi hee :) ayyy kuzum ya kıyamam.napsakki acaba ağrı için...
kızım 9 senenın acısı varr kolaymmııııısenide düşürürmmm tuzağa hih hah hoooo
kurtulsuu yyokkk arrtıkkkk hayattaa unutmmmamm soyler sooylerr duurmmmmm
düşünmemmm lazzımmm bunu ıcın ayrıı bırrr topık acsamm baya raabet gorrummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?