tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

2. tüp bebeğimi cumartesi günü yaptırdım bugün her tuvalete gittiğimde çok açık renkli lekeler gördüm doktorum kullandığım aspirini bırakmamı söyledi ama şu an moralim çok bozuk

2. tüp bebeğimi cumartesi günü yaptırdım bugün her tuvalete gittiğimde çok açık renkli lekeler gördüm doktorum kullandığım aspirini bırakmamı söyledi ama şu an moralim çok bozuk

moralini bozma sakın...aspirini bırak o zaman bendede pıhtılaşma var aspirin kullanıodum ama kanama olunca kestim..dinlenmeye çalış..işşallah herşey güzel olur...

inşallah zaten sürekli yatıyorum doktorum gerek yok yatınca olacak diye birşey yok diyor ama ben vicdan azabı çekmekten korkuyorum

inşallah zaten sürekli yatıyorum doktorum gerek yok yatınca olacak diye birşey yok diyor ama ben vicdan azabı çekmekten korkuyorum

eger pıhtılaşman varsa sürekli yatmakta iyi değil..mesela ben son tedavimde hiç yatmadım ama bu oldu.dinlen ama abartma yanii..

canım ben doğurdum hala anlamadım gebelik 40 hafta sürüyor eğer 4 hafta 1 ay olsa 10 ayda doğum yapılır :))) burdaki fark gün hesabından çıkıyor sen muhasebecisi anlarsın....

biraz uyuyasım var benimmmmm ühü ühüüüüü yatsam kıvrılsamm bi köşeciğee

uyu canım ama çaktırmadan

ooo o işe yaramaz evde robotta kendin çek taze taze mis gibi ben kullanacağım zaman öyle yapıyorum bide genelde bu tariflerde çekilmiş kullanmak gerekiyor ...

canım tüpün niye kapalı sıvı birikimi var mı genetik testler yaptırdınmı bi ara uzun uzun sohbet edelim ...

hahahha ben hıc yemıyooommm ne olacakkkkk

hamiş olunca paşa paşa yersinn

ayy leke görenler genelde hamiş oluyoır inşallah moralini bozma canım aksi ispatlanan kadar bebişin senle kanaman bitene kadar yat dinlen ayaklarını biraz yüksekte tutarak uzan bebişinle konuş sıkı sıkı tutunsun sana

buyur burdan yak bende kabuklu sevmezdim bu sene alıştım ilk kez yemeğe başladım genemi vazgeççez iyi bari napalım bahanemiz oldu:)

artıkl yemem bende kabuksuz elma sevmedım ama mecbur soyuyoruz bakalım ne kadar dayancammmmmmmmm

ALLAH ALLAH bende dedim nolii.bi an sevindirik oldum.kuzum senin için çok dua ettim namazımda.ALLAH ım kabul etsin inşallah kendiliğinden göndersin meleğini....

hahahha ben hıc yemıyooommm ne olacakkkkk

sen zaten meyve sevmıyon ama bence alıstır kendını kuzum yaaa meyvesız ayat dusunemıyorum ben yaaaaaaaaa

canım hayırlı olsun ıns tutarrrrrrrrrr ama lekenmeler oluyor korkma ne olurrrr testgunun ne zaman melegın senle sakın umutsuz olmaaaa

bende bır yerde okudum gebelık 10 ay dıye ama bence mantıklı olursam hafta 7 gun 4 hafta 28 eee 30 ceken var 31 ceken var sanırım ondan canım

hayırlısı olsun tedavin, inşallah bekletmeden gelir artık bebişlerimiizz sen erol beye gittiğinde o seni yönlendirecektir, kendi hastalarıyla kendi ilgileniyor diye biliyorum o zaman alırsın numaraları, şimdiden versemde işine yaramaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…