tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

Arkadaşlar merhaba benimde ilk tüp bebek denemem bugun 12. günüm kısmetse 1 saat sonra sonuç belli olucak içim içime sığmıyorrr. İnşallah rabbim nasip eder.
haddı ınsalllh guzelll sonuclar alırsın ve buranın acılsını yaparrr guzel bır kutlama yaparızzz dualarımız senınle

geldimmama gitmem yakın uykum geldisen nerde yasıodun?
ben balıkesirdeyim canım ya sen nerdesin....
günaydınnnnnnnnnnn güzel hafta sonları............allahım bugün tüm sıkıntılarımızı unutturcak harika şeyler yaşatsın inşallahhh gönlünüz ferahlık ve huzurla dolsun
amin canım sanada günaydın sen çalışıyosun deme meslek neydi....
offfff canım ya ne fenamış kv. benim ki hiç karışmaz bana..allah yardım etsin ama işin zormuş senin...
Arkadaşlar merhaba benimde ilk tüp bebek denemem bugun 12. günüm kısmetse 1 saat sonra sonuç belli olucak içim içime sığmıyorrr. İnşallah rabbim nasip eder.
canım inş ilk ve son denemen olsun sonucun pozitiftir inş...
Gunaydınnnn 35izmır ve atasehır guzel bır hafta sonu olssunn

sanada günaydın SUUUUUUUUUU:18::18: nasılsın geceden beri yine karşılaştık bak.....

günaydınnnnnnnnnnn güzel hafta sonları............allahım bugün tüm sıkıntılarımızı unutturcak harika şeyler yaşatsın inşallahhh gönlünüz ferahlık ve huzurla dolsun

günaydın hayatım :) sanada iyi hafta sonları gerçi bana hergün hafta sonu ama

hoşgeldin cnm aramıza.inşallah olumlu sonuçlarının haberlerini verirsin bize.alahım yardımcın olsun.

tunaydın herkese guzel hafta sonları olsun
bizde dışarı çıkıcaz bırazdan

hoşgeldin canım .......

nasılsın canım anlat bakalım...
senin eşinde kullanıyomu ot çöp ilaçları.....

canım bizim tüp bebek denememiz olcak gecen gün bahsetmiştim sana egede.ot çöp kullanıyoruz hemde fazlasıyla keçinoynuzu çok içti şimdi saray macunu yaptırdık ama yemeye baslamadık daha.tüp denemesinden sonra baslayacağız eğer negatif olursa tabi sonuc.

tunaydın herkese guzel hafta sonları olsun
bizde dışarı çıkıcaz bırazdan

ohhh ne güzel sefanız olsun biz çıkemeyoz yağmur var

tünaydınlar bugün hava yığmırlı evden dışarı çıkameycez temizlik yapmam lazımm offf çok işim vaaa

aynen kuzucum yaw allahtan işimi gücümü yapmıştım kocada mesai bugun tekim ben ve kk :)

canım bizde kullandık keçiboynuzu çok...hatta bi ağaç dolusu kullanmışızdır valla....hahhhaaaaaaaa
bende hazırlatıcaktım o macundan ama henüz yaptırmadık ...
inş sonucun pozitif olur arkadaşım.....

inşallah hayatım inşallah hepimizin pozitif olsun.biz artık bişey yiyip içmiyoruz bıraktık şu an çünkü dondurulmuşsperm kullanılacak.o nedenle yesede eş,m faydası yok şu an.hayırlısı bakalım.sen kaç yasındasın cnm kaç yıllık evlisin?

canım biz 6 yıl bitti evleneli 29 yaşındyım
sen ne kadar oldu evleneli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…