allah bağışlasın canım bebişini bizede bu duyguyu tattırsın rabbim.....hamile kaldığımı öğrendiğim gün mutluluktan deli olurum gibi geliyo...
canım anlıyorum seni bende yakınımdan biri hamile olduğunu duyunca birkaç gün ağlıyorum.....kardeşimin hamile olduğunu duyunca onun için sevindim kendim için çoooooooooook üzülmüştüm....
ama hayırlısı canım yaaaaaaa
ne güzel canım allah bağışlasın allah acısını göstermesin inş...sıra bizede gelsin artıkkkkkkkkkkkk
vallahi aynen hatta ortada fol yok yumurta yok hamile kıyafetlerine bakıyorum.Hani bir edep olması gerek derler ya büyükler hamilelik gizlenir diye.Ben göğsümü değil karnımı gere gere dolaşacağım Allah nasip ederse.
ahh canımm inşallah bende öle gere gere dolaşıcammmm :) allahım daha fazla aratmasın hiçbirimize
kızlar aranızda acıbadem kadıköy hastenesi tayfun bağışta tedavi gören görecek olan var mı.....
bilgi lütfen......
canım bu benim 5 olacak sende yaşamışsın bilirsin zorluğunu....canım ben acıbademin kayseri şubesinde tedavi gördüm tabi farklı bir dr.da ama acıbadem kalitesinden memnunum onu belirtmek isterim..
çok teşekkür ederim verdiğin destek için...eger pıhtılaşman varsa sürekli yatmakta iyi değil..mesela ben son tedavimde hiç yatmadım ama bu oldu.dinlen ama abartma yanii..
ayy rabbim tez zamanda yaşatsın ben saatlerce ağlayıp sdaece şükretmiştim rabbime .....
rabbim tez zamanda nasip etsinde öyle hallerinizi görelim ayy heyecanlandımm
arada dolas kı helede pıhtı varsa rahıme kan gıtsınnnn bebegın tutunsun canımmmm
ayyyyy inşalllahhh canım ya :)canım ben doğurdum hala anlamadım gebelik 40 hafta sürüyor eğer 4 hafta 1 ay olsa 10 ayda doğum yapılır :))) burdaki fark gün hesabından çıkıyor sen muhasebecisi anlarsın....
uyu canım ama çaktırmadan
ooo o işe yaramaz evde robotta kendin çek taze taze mis gibi ben kullanacağım zaman öyle yapıyorum bide genelde bu tariflerde çekilmiş kullanmak gerekiyor ...
canım tüpün niye kapalı sıvı birikimi var mı genetik testler yaptırdınmı bi ara uzun uzun sohbet edelim ...
hamiş olunca paşa paşa yersinn
ayy leke görenler genelde hamiş oluyoır inşallah moralini bozma canım aksi ispatlanan kadar bebişin senle kanaman bitene kadar yat dinlen ayaklarını biraz yüksekte tutarak uzan bebişinle konuş sıkı sıkı tutunsun sana
canım ben doğurdum hala anlamadım gebelik 40 hafta sürüyor eğer 4 hafta 1 ay olsa 10 ayda doğum yapılır :))) burdaki fark gün hesabından çıkıyor sen muhasebecisi anlarsın....
uyu canım ama çaktırmadan
ooo o işe yaramaz evde robotta kendin çek taze taze mis gibi ben kullanacağım zaman öyle yapıyorum bide genelde bu tariflerde çekilmiş kullanmak gerekiyor ...
canım tüpün niye kapalı sıvı birikimi var mı genetik testler yaptırdınmı bi ara uzun uzun sohbet edelim ...
hamiş olunca paşa paşa yersinn
ayy leke görenler genelde hamiş oluyoır inşallah moralini bozma canım aksi ispatlanan kadar bebişin senle kanaman bitene kadar yat dinlen ayaklarını biraz yüksekte tutarak uzan bebişinle konuş sıkı sıkı tutunsun sana
arada dolas kı helede pıhtı varsa rahıme kan gıtsınnnn bebegın tutunsun canımmmm
kızlar ben çıkıyorum işlerim var akşama gelirim hepinizi seviyorum sevgiyle kalın öpüldünüz ...
canım "Rahim veya vajenin anne karnında iken olan kusurlu gelişiminden
ayy gerçekten unutmuşşş sen yandın esmer istanbullu olan tatlı cadımız hatırla yoksa sonun kötü olacakkk
Ya napayim telin azizliğiof bak sinirim bozul gülme krizine soktun beii sabri şımarmasın ha ahahahah
Canlar kaçtım bennnn iyi tatillerr gidip evimi temizleyimmm sinirimi çıkarmam lazımm sanırımmm bir yerden en iyi halılardan ve tozlardan çıkar diye düşünüyorum :) hadi bana kolay gele akşam gelemebilirimmm bu nedenle ammaa geçte olsa uğrarım öpüldünüz
ama su ya ben cok hastayım daha bugun atesım 40 derece atesle gezıyordum cekme sacımı yaa
kıvırrr kıvırrrrr hoopp sagdannn soldannnn kıvır kıvırrrrrrr
geçmiş olsunn bu aradaapasaya kım bakkıyoooo
kıvırrr kıvırrrrr hoopp sagdannn soldannnn kıvır kıvırrrrrrr
geçmiş olsunn bu aradaapasaya kım bakkıyoooo
ailem baktı canım oda hastaydı atlattık gıbı ıns. 1-2 gune atlatcaz tamamen benım atesım dusmuyordu 2-3 gundur serumla dusuruyorlar
hakkını yemeyeyım 2gundur kayınpederde gelıyor saolsun baba corba bılem yaptı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?