tüp bebek kardeşliğimiz mutluluklarımızı & acılarımızı paylaşalım

ayy rabbim tez zamanda yaşatsın ben saatlerce ağlayıp sdaece şükretmiştim rabbime .....

ahh canımm inşallah bende öle gere gere dolaşıcammmm :) allahım daha fazla aratmasın hiçbirimize

rabbim tez zamanda nasip etsinde öyle hallerinizi görelim ayy heyecanlandımm

kızlar aranızda acıbadem kadıköy hastenesi tayfun bağışta tedavi gören görecek olan var mı.....
bilgi lütfen......

canım ben acıbademin kayseri şubesinde tedavi gördüm tabi farklı bir dr.da ama acıbadem kalitesinden memnunum onu belirtmek isterim..

canım ben acıbademin kayseri şubesinde tedavi gördüm tabi farklı bir dr.da ama acıbadem kalitesinden memnunum onu belirtmek isterim..
canım bu benim 5 olacak sende yaşamışsın bilirsin zorluğunu....
onca umutlar masrafların boşa çıkması çook zor inş bu sefer olur ama çook korkuyorum.....

kızlar ben çıkıyorum işlerim var akşama gelirim hepinizi seviyorum sevgiyle kalın öpüldünüz ...

ayy rabbim tez zamanda yaşatsın ben saatlerce ağlayıp sdaece şükretmiştim rabbime .....

rabbim tez zamanda nasip etsinde öyle hallerinizi görelim ayy heyecanlandımm

Aminnnnnnn,paylaşırız bir gün buradan inşallah o hallerimiziHatta sey desinler bize "görmemişin çocuğu olmus tutmuş.... koparmış"ben razıyım.Bu şeye benziyor aslında biliyormusunuz evleneceğimiz insan nasıl kaderimizse ve zamanı geldiğinde bir şekilde yollarımız kesişip evlendiysek.Evladımızın dünyaya geleceği zamanda bellidir diye düşünüyorum.Tabiki biz elimizden geleni yapalım.Allah iyisini ,güzelini takdir eder inş.

ayyyyy inşalllahhh canım ya :)

arada dolas kı helede pıhtı varsa rahıme kan gıtsınnnn bebegın tutunsun canımmmm

tamam canım 31 ocakta belli olacak dua edin hayırlı sağlıklı bi bebeğim olsun allah herkese de nasip etsin inşallah (

Canlar kaçtım bennnn iyi tatillerr gidip evimi temizleyimmm sinirimi çıkarmam lazımm sanırımmm bir yerden en iyi halılardan ve tozlardan çıkar diye düşünüyorum :) hadi bana kolay gele akşam gelemebilirimmm bu nedenle ammaa geçte olsa uğrarım öpüldünüz

of bak sinirim bozul gülme krizine soktun beii sabri şımarmasın ha ahahahah
Ya napayim telin azizliği

Cok yorma kendini canim..kolay gelsin

ailem baktı canım oda hastaydı atlattık gıbı ıns. 1-2 gune atlatcaz tamamen benım atesım dusmuyordu 2-3 gundur serumla dusuruyorlar

hakkını yemeyeyım 2gundur kayınpederde gelıyor saolsun baba corba bılem yaptı bana

haddı ya gecmmıs olsunnnnnn serrummluksa bayaaa kottu durumdasssun bakanlardan allah razzı olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…