Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Merhaba arkadasim ben de bu sitede yeniyim ve senin gibi benim de transferimin 10.gunu bitti saat itibariyle :) benim 2.denemem 1.si cok umutluydu doktorlarim ama nedensiz tutmadi cok uzuldum hayal kirikligi yasadim simdi ise daha rahat davraniyorum hersey olacagina varir diyorum . Bu cuma sonuc belli olacak ben elimden geleni yaptim gerisi Rabbime kalmış.Senin icinde herseyin hayirlisi olsun arkadasim cok zahmetli bir surecteyiz.Bu arada kullandiginil aclari bana yazabilirmisin?

Slm arkadaslar
15. Gun bhcg degerim 1799.79
2 embrio konmustu. Ikiz olabilir mi?
Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

arkadaşım hayırlısı olsun dediğin gibi çok zahmetli e zorlu bir süreçten geçiyorum rabbi her zaman yanımızda çok şükür bize sabrımızı veriyor ilaçlarıma gelince progestan vajinal tablet coraspirin ilk 7 gün dekort kullandım sonra doktor bıraktırdı estroidol ve 2 adet 1 gün arayla iğnem vardı .canımmmm inşallah cuma günü güzel haberler alırız beraber

Amin arkadasim inşallah ben stresten uyuyamiyorum valla . Tedavi demekki kisiye gore degisiyormus bende crinone jel ve estrofem kullaniyorum sadece cok agrin olursa sadece parol veya minoset dedi neyse tutarsa bi onemi kalmayacak insallah

Arkadaslar ben bu sitede yeniyim tup bebek tedavisine basladik yarin transfer gunum cok heyecanliyim acaba transferden sonra nelere daha cok dikkat etmeliyim yardimci olabilirmisiniz.
Allah herkese kolaylik versin gercekren cok farkli duygular yasiyoruz

Amin arkadasim inşallah ben stresten uyuyamiyorum valla . Tedavi demekki kisiye gore degisiyormus bende crinone jel ve estrofem kullaniyorum sadece cok agrin olursa sadece parol veya minoset dedi neyse tutarsa bi onemi kalmayacak insallah
aynen öyle cnım benimde bikaç arkadaşım tadavi görüyüyor onlarda farklı iğneler kullandılar dediğin gibi tutsunda sabırsızlıkla yarını bekliorum inşallah pozitif sonuçlar yazarız burayada :)

arkadaşım allah gönlüne göre versin sonucu bekliyoruz umarım sağlıkla sonuçlanır

bugun tup bebekge sonuc alacak arkadaslar vardi sonuclar nedir kizlar bizde bugun kalp atisini duymaya gittik cok guzeldi allahim hepinize nasip eder insallahhh
Aminn tebrik ederim. Masaallah hayirlisiyla kucagina alirsin ins. benimde transferim oldu bugun cok heyecanliyim dua edin lutfen 12 gun sonra belli olacakmis sonucu :)

canim bende bi sorun yok esimde sprem degerlerinde dusukluk vardi aslnda doktorum bekle kendiliginden olur dedi ama beklemek istemedim o yuzden tup bebek yaptrdik ve allahim cok sukur verdii bizee

Cok
canim bende bi sorun yok esimde sprem degerlerinde dusukluk vardi aslnda doktorum bekle kendiliginden olur dedi ama beklemek istemedim o yuzden tup bebek yaptrdik ve allahim cok sukur verdii bizee
Cok sukur bizimkide ayni beklemek istemedim biz bugun 3 tanesinide dondurduk ins ilk seferde olurda hayirlisiyla. Cok heyecanliyim sen transferden sonra nelere dikkat ettin tedirgin oluyorum ne yapmam gerektigi konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…