- 21 Eylül 2014
- 6
- 3
- 3
- 42
merhaba arkadaşlar bende burada yeniyim tüp bebek ile ilgili araştırma yaparken buldum bu forum sayfasını 34 yaşındayım 1 aşılamam var düşükle sonuçlanan şu anda da tüp bebek transferimin 10. günümdeyim çok güzel bir forum sitesi sevinçle sonuçlanan yada sonu üzüntülü biten yorumlar okudum bende çok heyecanlıyım çok garip duygular içindeyim allahım ilk önce hepimize sağlık versin daha sonrada dualarımızı kabul edip sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
arkadaşım hayırlısı olsun dediğin gibi çok zahmetli e zorlu bir süreçten geçiyorum rabbi her zaman yanımızda çok şükür bize sabrımızı veriyor ilaçlarıma gelince progestan vajinal tablet coraspirin ilk 7 gün dekort kullandım sonra doktor bıraktırdı estroidol ve 2 adet 1 gün arayla iğnem vardı .canımmmm inşallah cuma günü güzel haberler alırız beraberMerhaba arkadasim ben de bu sitede yeniyim ve senin gibi benim de transferimin 10.gunu bitti saat itibariyle :) benim 2.denemem 1.si cok umutluydu doktorlarim ama nedensiz tutmadi cok uzuldum hayal kirikligi yasadim simdi ise daha rahat davraniyorum hersey olacagina varir diyorum . Bu cuma sonuc belli olacak ben elimden geleni yaptim gerisi Rabbime kalmış.Senin icinde herseyin hayirlisi olsun arkadasim cok zahmetli bir surecteyiz.Bu arada kullandiginil aclari bana yazabilirmisin?
Benim 5.gün embriyosu 11.gün bhcg 7.16 inşallah yükselir
Amin arkadasim inşallah ben stresten uyuyamiyorum valla . Tedavi demekki kisiye gore degisiyormus bende crinone jel ve estrofem kullaniyorum sadece cok agrin olursa sadece parol veya minoset dedi neyse tutarsa bi onemi kalmayacak insallaharkadaşım hayırlısı olsun dediğin gibi çok zahmetli e zorlu bir süreçten geçiyorum rabbi her zaman yanımızda çok şükür bize sabrımızı veriyor ilaçlarıma gelince progestan vajinal tablet coraspirin ilk 7 gün dekort kullandım sonra doktor bıraktırdı estroidol ve 2 adet 1 gün arayla iğnem vardı .canımmmm inşallah cuma günü güzel haberler alırız beraber
aynen öyle cnım benimde bikaç arkadaşım tadavi görüyüyor onlarda farklı iğneler kullandılar dediğin gibi tutsunda sabırsızlıkla yarını bekliorum inşallah pozitif sonuçlar yazarız burayada :)Amin arkadasim inşallah ben stresten uyuyamiyorum valla . Tedavi demekki kisiye gore degisiyormus bende crinone jel ve estrofem kullaniyorum sadece cok agrin olursa sadece parol veya minoset dedi neyse tutarsa bi onemi kalmayacak insallah
Merhaba arkadasim ben de bu sitede yeniyim ve senin gibi benim de transferimin 10.gunu bitti saat itibariyle :) benim 2.denemem 1.si cok umutluydu doktorlarim ama nedensiz tutmadi cok uzuldum hayal kirikligi yasadim simdi ise daha rahat davraniyorum hersey olacagina varir diyorum . Bu cuma sonuc belli olacak ben elimden geleni yaptim gerisi Rabbime kalmış.Senin icinde herseyin hayirlisi olsun arkadasim cok zahmetli bir surecteyiz.Bu arada kullandiginil aclari bana yazabilirmisin?
Aminn tebrik ederim. Masaallah hayirlisiyla kucagina alirsin ins. benimde transferim oldu bugun cok heyecanliyim dua edin lutfen 12 gun sonra belli olacakmis sonucu :)bugun tup bebekge sonuc alacak arkadaslar vardi sonuclar nedir kizlar bizde bugun kalp atisini duymaya gittik cok guzeldi allahim hepinize nasip eder insallahhh
Ins cok sagol canim senin durumun nedir bizimki gibi mi?hayirli olsun canim transferin insallah guzel haberler alirsin sende
Ins cok sagol canim senin durumun nedir bizimki gibi mi?
Cok sukur bizimkide ayni beklemek istemedim biz bugun 3 tanesinide dondurduk ins ilk seferde olurda hayirlisiyla. Cok heyecanliyim sen transferden sonra nelere dikkat ettin tedirgin oluyorum ne yapmam gerektigi konusundacanim bende bi sorun yok esimde sprem degerlerinde dusukluk vardi aslnda doktorum bekle kendiliginden olur dedi ama beklemek istemedim o yuzden tup bebek yaptrdik ve allahim cok sukur verdii bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?