canım benım bugun 8.gunum ben ılk 4 gun sadece wcye gıttım daha sonra yavaş yavaş herseyı yapmaya başladım gezmeyede gıdıyorum sadace beslenmeme cok dıkkat edyorm ınsallah tutunurlardaCok
Cok sukur bizimkide ayni beklemek istemedim biz bugun 3 tanesinide dondurduk ins ilk seferde olurda hayirlisiyla. Cok heyecanliyim sen transferden sonra nelere dikkat ettin tedirgin oluyorum ne yapmam gerektigi konusunda
Dr cok yatma dedi bana bende kalktim yemek yaptim ama corba sadece disaridan beslenmek istemiyorum onun haricinde evdeyim ins tutunur zarar vermis olmam surekli yattinmi pekicanım benım bugun 8.gunum ben ılk 4 gun sadece wcye gıttım daha sonra yavaş yavaş herseyı yapmaya başladım gezmeyede gıdıyorum sadace beslenmeme cok dıkkat edyorm ınsallah tutunurlarda
Ins hayirli sonuclar alirsin bildigim kadariyla dr ve hemsirenin soyledigine gore lekeler gelebilirmis cok yogun olmadigi surece ins bisi olmaz. Yine test yaptir rabbimin izniyle tutunmustur ins. Allah herkesin yardimcisi olsunMerhaba ilk tup bebek denememiz 7 yıllık evliyim bir sürü doktora gittim en son tup bebek yaptirdim.sali gunu test gunum insallah iyi olur.ben size sunu sormak istiyorum cok amansiz bir agrim yok sadece bu iki gundur gunde bir defa kahverengi lekeler görüyorum ve korkuyorum. Sizce ne olabilir.evimde agir olmayan butun islerimi yapiyorum. Ogretmenim okula da gidiyorum.
oyle zarar vermısmıyım dıye düşünme allahın ıznıyle hersey ben yattım ama yemegımıde yemek ıcın kalkyım zaten cok sık tuvalete gıdıyorum cok su ıcmekten ama gerı kalanında yattım 4 gunDr cok yatma dedi bana bende kalktim yemek yaptim ama corba sadece disaridan beslenmek istemiyorum onun haricinde evdeyim ins tutunur zarar vermis olmam surekli yattinmi peki
lekelerde bazen gebelik belırtısıymıs ama bana hemsıreler leke görürsen dınlen ogunlerde demıstı hayırlısı ınsallah pozıtıfı goruruzMerhaba ilk tup bebek denememiz 7 yıllık evliyim bir sürü doktora gittim en son tup bebek yaptirdim.sali gunu test gunum insallah iyi olur.ben size sunu sormak istiyorum cok amansiz bir agrim yok sadece bu iki gundur gunde bir defa kahverengi lekeler görüyorum ve korkuyorum. Sizce ne olabilir.evimde agir olmayan butun islerimi yapiyorum. Ogretmenim okula da gidiyorum.
Bende gaz problemi var halen yumurta toplamadan sonraki agrilarim var karnim ozellikle bobreklerim cok agriyo kullandigimiz ilaclar yuzunden kortizolde aliyoruz. Senin bu agrilarin oldumu ya da gaz icin bagirsaklarin icin ne yaptin cok problem oldu bana.oyle zarar vermısmıyım dıye düşünme allahın ıznıyle hersey ben yattım ama yemegımıde yemek ıcın kalkyım zaten cok sık tuvalete gıdıyorum cok su ıcmekten ama gerı kalanında yattım 4 gun
benım karnım kasıklarım agrıyo ama oyle cok buyuk bı problemım yok gaz cok oluyo bı tek ama hıc bısey yapmıyorum ekstradan kaçıncı gunundesınBende gaz problemi var halen yumurta toplamadan sonraki agrilarim var karnim ozellikle bobreklerim cok agriyo kullandigimiz ilaclar yuzunden kortizolde aliyoruz. Senin bu agrilarin oldumu ya da gaz icin bagirsaklarin icin ne yaptin cok problem oldu bana.
Yumurtalar alinani 5.gun transferin 2.gunu bende korkuyorum ilac almiyorumbenım karnım kasıklarım agrıyo ama oyle cok buyuk bı problemım yok gaz cok oluyo bı tek ama hıc bısey yapmıyorum ekstradan kaçıncı gunundesın
Benimde cok var gaz problemim ilaclardan dolayi birde jel var beni o daha cok etkiliyo sirt ustu yat kolay atlatiyosun ozamangaz problemi neden oluyor acaba bir fikri olan var mı....
ben dün lekeleri görünce hemen doktoru aradım jelden olabilir henüz o bölge yara gibi dediler korkmamamı söylediler.burdan okudum tutunma kanaması da olabilirmiş.artık neye inanmalıyım bilmiyorum bir şu test günü gelse de artık neyse öğrensek.Allahım dayanma gücü ver ne olur...
Canim ya benimde kan tahlili gunum sali gunu ben hiicc su icemiyorum ilaçlarımi icerken bile igrenerek içiyorum napcam beennoyle zarar vermısmıyım dıye düşünme allahın ıznıyle hersey ben yattım ama yemegımıde yemek ıcın kalkyım zaten cok sık tuvalete gıdıyorum cok su ıcmekten ama gerı kalanında yattım 4 gun
Arkadaslar sag kasik agrim var ama inceden sizlama gibi sizlerdede aynisimi oluyo merak ediyorumCanim ya benimde kan tahlili gunum sali gunu ben hiicc su icemiyorum ilaçlarımi icerken bile igrenerek içiyorum napcam beenn(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?