Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

benim kanamam arttı sanırım bebekler tutunamadılar.inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız bize de teselli olur

geçen sefer aradığımda kanamanız olunca bize haber verin jeli kesip iğne verelim dediler dün aradım kimse çıkmadı.bugünde hastanede kimse olmaz zaten.yarın arayıp soracağım ama gerek varmı bilmiyorum....

Hangi hastanede tedavi goruyosun mutlaka haber vermelisin okadar emek verdin tabiki bi cozumu vardir

bugun tup bebekge sonuc alacak arkadaslar vardi sonuclar nedir kizlar bizde bugun kalp atisini duymaya gittik cok guzeldi allahim hepinize nasip eder insallahhh
hayırlı olsun arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin transferin 10. günündeim çarşamba test var sana sormak istediğim hamilelik belirtilerin varmıydı ne zaman başladı...bilgilendirirsen sevinirim

kızlarrrrr bugun 9.gunum ve ben hamıleyımmmm bebegım gelıyo ınsallah ben uğurlu gelırım teker teker haberlerınız gelır

kızlarrr bende hamıleymısım bugun 9. gunum ve cok sukur tutunmuş bebegım
Canim yaaaa cok sevindim hayirli olsun ins.hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ins.zaman cabuk gecerde bende ogrenirim ne oldugunu bugun daha 3. Gunum bu arada hic belirtisi oldumu gunler gecerken hissettinmi

Canim yaaaa cok sevindim hayirli olsun ins.hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin rabbim. Ins.zaman cabuk gecerde bende ogrenirim ne oldugunu bugun daha 3. Gunum bu arada hic belirtisi oldumu gunler gecerken hissettinmi
Amın ınsallah sızlerede nasıp etsın BEN EN BASTAN berı bel ağrım ve cok acıkmam en buyuk belırtım bıde cok usuyodum ınsallah senınkınıde duyarım ama cok olumlu ve pozıtıf dusun

Amın ınsallah sızlerede nasıp etsın BEN EN BASTAN berı bel ağrım ve cok acıkmam en buyuk belırtım bıde cok usuyodum ınsallah senınkınıde duyarım ama cok olumlu ve pozıtıf dusun
İnanmiyorum bende ayni seyleri hissediyorum tamamen aynisi onceden elim ayagim yanardi simdi tam tersi bu arada 2 embryomuydu tekmi birde bana 12.gunu test yapilacak dediler acaba bendemi 9.gunde baktirsam :)

hayırlı olsun arkadaşım bende 10. gündeyim çarşamba kopacak dananın kuyruğu :)aynıo belirtiler bende de var hayırlısı bakalım

İnanmiyorum bende ayni seyleri hissediyorum tamamen aynisi onceden elim ayagim yanardi simdi tam tersi bu arada 2 embryomuydu tekmi birde bana 12.gunu test yapilacak dediler acaba bendemi 9.gunde baktirsam :)
benım cıft embrıyo ama tabı bılmıyorum su an tekmı cıftmı benım ıdrarda cıktı ilk bende hemen kan testi yaptırdım senin kaç embriyo konuldu?

hayırlı olsun arkadaşım bende 10. gündeyim çarşamba kopacak dananın kuyruğu :)aynıo belirtiler bende de var hayırlısı bakalım

inşallah hayırlısı ama kanda bi kaç gün önceden çıkıyor bana da 12. gün dediler ama benim 9. günde çıktı hatta idrarda çıktı bende hemen kan testi yaptırdım.

aysemm88 .!.:
benım cıft embrıyo ama tabı bılmıyorum su an tekmı cıftmı benım ıdrarda cıktı ilk bende hemen kan testi yaptırdım senin kaç embriyo konuldu?
Benimde 2 embriyo dr 2.si daha az sansi var dedi ama benim icim kipir kipir ins.olur Rabbime emanet saglikli olsunlarda hayirlisi artik cok sevindim arkadasim tekrar hayirli olsun ins.

Benimde 2 embriyo dr 2.si daha az sansi var dedi ama benim icim kipir kipir ins.olur Rabbime emanet saglikli olsunlarda hayirlisi artik cok sevindim arkadasim tekrar hayirli olsun ins.
cnm benim inşallah senin haberlerine de sevincez kafana takılan her şeyi sorabilirsin,

inşallah hayırlısı ama kanda bi kaç gün önceden çıkıyor bana da 12. gün dediler ama benim 9. günde çıktı hatta idrarda çıktı bende hemen kan testi yaptırdım.
yok arkadaşım ya benim 1 evladım var zaten oda ıvf bu 2. denemem sırf kızım kardeş istediği içn yavrum için yavru istiyoruz.kızıma hamileyim kanda pozitif idrarda negatif çıkmıştı.o yüzden idra yapmam.mecburen kana kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…