ben transferin ertesi günü sıcağa yakın suyla yıkandım ama karnıma tutmadım..Ya sen dus olayini nasil yaptin sicak dus almayin diyolar ama alsammi bilmiyorum ki
Tmm cnm sagolasin en azindan icim rahatladi iyi gecelerben transferin ertesi günü sıcağa yakın suyla yıkandım ama karnıma tutmadım..
Benim maalesef tutmadibugun tup bebekge sonuc alacak arkadaslar vardi sonuclar nedir kizlar bizde bugun kalp atisini duymaya gittik cok guzeldi allahim hepinize nasip eder insallahhh
Hayirli olsun insallah darisi umutla bekleyen hrrkesun basinakızlarrr bende hamıleymısım bugun 9. gunum ve cok sukur tutunmuş bebegım
Hayirli olsun insallah darisi umutla bekleyen hrrkesun basina
canımm ne diyeceğimi bilemiyorum fakat şuanda seni o kadar iyi anlıyorum ki maleseff benimde bebeişim tutunamadıBenim maalesef tutmadinedenini bilmiyorlarmis embriyo cok iyi rahim guzel ama olmadi tutunamama sorunu var kimse nedenini arastiralim demedi doktorumu degistiricem diger arkadaslar insallah sevinirler Rabbim herkese nasip etsin.Senin de Rabbim tamamina erdirsin canim
Hayirlisi arkadaslar elimizden gelen bisi yok. Hic kanaman oldumu yoksa test sonucundami ogrendin tutunmadiginicanımm ne diyeceğimi bilemiyorum fakat şuanda seni o kadar iyi anlıyorum ki maleseff benimde bebeişim tutunamadıbende seni merak ediyordum ikimizide tahlili aynı gündü yaa sen bikaç gün yazmayınca dedim inaşşal sevinçten güzel haberler aldığı için giremiyordur nete ama bugün mesajını görünce çok üzüldüm herşey Allahtan diyoruz allahım inşallah bizimde bi gün yüzümüzü güldürecek bu arda sen nerde tedavi görüyordun daha doğrusu hangi ilde yaşıyorsun .
kendine iyi bak sıkma desem üzme kendini desemde ne farkedicek aynı duygular içindeyiz aynı acıyı paylaşıyoruz dua etmekten ve rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok kendine iyi bak öptüm...
hiçbir şikayet olmadı direk test sonucunda öğrendik bu yüzden daha çok hüsrana uğruyor insan hiçbir şikayet yokken sonucun böyle olması çok canını yakıyor insanınHayirlisi arkadaslar elimizden gelen bisi yok. Hic kanaman oldumu yoksa test sonucundami ogrendin tutunmadigini
Allah yardimcin olsun ins. Dua edelim lutfen elimizden geldigi kadar rabbim en kisa zamanda nasip eder ins.hiçbir şikayet olmadı direk tinsonucunda öğrendik bu yüzden daha çok hüsrana uğruyor insan hiçbir şikayet yokken sonucun böyle olması çok canını yakıyor insanın
amin canım inşallah.Allah yardimcin olsun ins. Dua edelim lutfen elimizden geldigi kadar rabbim en kisa zamanda nasip eder ins.
hiç bir şey yapma sakın kendinide dinlayip ne umuda ne umutsuzluğa kapılma bndan önceki hayatın nasılsa bundan sonrada öle davranmaya çalışArkadaslar transferden sonra 2 gundur gazla birlikte mide agrisi oluyo ne yapmaliyim bilginiz varmi
Benim kanamam artinca gittiklerini anladimda elden ne gelir.verecek olan da Allah alacak olan da Allah.hayat devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?