Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

bugun tup bebekge sonuc alacak arkadaslar vardi sonuclar nedir kizlar bizde bugun kalp atisini duymaya gittik cok guzeldi allahim hepinize nasip eder insallahhh
Benim maalesef tutmadi nedenini bilmiyorlarmis embriyo cok iyi rahim guzel ama olmadi tutunamama sorunu var kimse nedenini arastiralim demedi doktorumu degistiricem diger arkadaslar insallah sevinirler Rabbim herkese nasip etsin.Senin de Rabbim tamamina erdirsin canim

merhaba arkadaşlar..ben 40 yaşında olduğum için tüp bebek önerildi..sanırım tüplerde daralma vardı..2 eylül de bir tüp bebek merkezine başvurdum..7 yumurta topladılar..3 ünün sağlıklı olduğu söylendi...yumurtaların ikisi 2.gün embriyosu olarak 12 eylülde transfer edildi...doktorum %25 şans verdi...ancak gerisinde hiçbir açıklamaları olmadı..12 gün beta 49,82 çıktı...ertesi gün dayanamayıp tekrar ölçtürdüğümde değer 63,63 dü...bugün 15.gün betası 87,96...bu sonucu doktoruma bildirdiğimde sağlıklı gebelik şansının %5 ila 10 arası olduğunu ve ilaç ve iğnelerime çarşamba gününe kadar devam edip çarşamba günüde istediği oran çıkmazsa ilaçları kesmek suretiyle düşük yapmam gerektiğini söyledi...transferden sonra kendisini hiç görmedim..dış gebelik olasılığından bahsediyor veya boş gebelik...ama sonuçta bir gebelik var ve ilaçları kesmek yoluyla düşüğe sebep olunması hiç akla yatkın gelmiyor...sadece beta değerleri ile bunlar bu kadar rahat söylenebilir mi?...bu ilk deneme , süreç ve doktorun ilgisizliği fazlasıyla bunalttı...ismini şimdiki aşamada vermek istemiyorum...kendisi hakkında hep ikinci denemelerde başarılı olduğunu duyuyorum...3.gün embriyosunun şansı daha yüksek olabilirdi deniyor...bu değerlerle sağlıklı hamile kalan var mı?...bugüne kadar istenilen düzeye çıkmayan değerler çarşamba günü artış gösterebilir mi?...doktorlar ne dersin desin elbette herşey ALLAH ın izniyle olur..içimde bir olumsuzluk yok..ancak doktorumla her konuştuğumda ciddi sıkıntıya giriyorum...yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...ALLAH tüm bebek isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin...teşekkürler...

Doktoru aradim ulasamadim hastaneye ulasamadim umudum yok ama yine de test gunum yarin ben test yaptiricam hayırlısı. Aglasam da sizlasam da giden gittiyse geri gelmez.hayirlisi insallah.

E="neslihan hoca, post: 37116859, member: 628168"]Doktoru aradim ulasamadim hastaneye ulasamadim umudum yok ama yine de test gunum yarin ben test yaptiricam hayırlısı. Aglasam da sizlasam da giden gittiyse geri gelmez.hayirlisi insallah.[/QUOTE]
Ins.hayirlisi olur Allah'a emanet biz ne soylesek de bos

canımm ne diyeceğimi bilemiyorum fakat şuanda seni o kadar iyi anlıyorum ki maleseff benimde bebeişim tutunamadı bende seni merak ediyordum ikimizide tahlili aynı gündü yaa sen bikaç gün yazmayınca dedim inaşşal sevinçten güzel haberler aldığı için giremiyordur nete ama bugün mesajını görünce çok üzüldüm herşey Allahtan diyoruz allahım inşallah bizimde bi gün yüzümüzü güldürecek bu arda sen nerde tedavi görüyordun daha doğrusu hangi ilde yaşıyorsun .
kendine iyi bak sıkma desem üzme kendini desemde ne farkedicek aynı duygular içindeyiz aynı acıyı paylaşıyoruz dua etmekten ve rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok kendine iyi bak öptüm...

Hayirlisi arkadaslar elimizden gelen bisi yok. Hic kanaman oldumu yoksa test sonucundami ogrendin tutunmadigini

Hayirlisi arkadaslar elimizden gelen bisi yok. Hic kanaman oldumu yoksa test sonucundami ogrendin tutunmadigini
hiçbir şikayet olmadı direk test sonucunda öğrendik bu yüzden daha çok hüsrana uğruyor insan hiçbir şikayet yokken sonucun böyle olması çok canını yakıyor insanın

hiçbir şikayet olmadı direk tinsonucunda öğrendik bu yüzden daha çok hüsrana uğruyor insan hiçbir şikayet yokken sonucun böyle olması çok canını yakıyor insanın
Allah yardimcin olsun ins. Dua edelim lutfen elimizden geldigi kadar rabbim en kisa zamanda nasip eder ins.

Merhabalar herkese
yaşım 36. 12 eylülde beylikduzu medicana da femara hapi ile tüp bebeğe basladik. Gonal f ile devam ettik. Cumartesi günü kan seviyemde düşüş oldugundan hemen catlatma ignemi vuruldum ve pazar günü sadece 3 yumurta toplandi ikisi kalitesiz olduğundan bir tanesini işleme aldilar. Pazartesi günü maalesef o da embriyo ya dönüşümemis transfer olamadi tedavi iptal oldu. Cok Üzgünüm. Ama beni daha da üzen hastanenin bu aşamadan sonraki ilgisizligi. Sadece Embriyolg arayip bilgi verdi o kadar. Ne arayan ne soran var. Sizlerinde tedavi süreci bu sekilde mi sonlaniyor. Arayip cagirmalari detayli bilgi vermeleri gerekmez mi? Bu durumda olanlar siz neler yaşadınız?

Bugun test gunumdu negatif.Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi.bu sefer olmadi insallah baska sefere olur.

al benden de o kadar Neslihan o kadar gebelik belirtisine rağmen negatif ilk bebğimde ıvf di şu an 5 yaşında ama bunlar tutunamadılar

Benim kanamam artinca gittiklerini anladimda elden ne gelir.verecek olan da Allah alacak olan da Allah.hayat devam ediyor.

Benim kanamam artinca gittiklerini anladimda elden ne gelir.verecek olan da Allah alacak olan da Allah.hayat devam ediyor.

aynen canım sadece dua allah herkesin yüzüne gülecek inşallah benim bir tanıdığım senelerce tedavi gördü olmadı ve artık ümidini kesmiş ve evlatlık edinmeyi düşünürken doğal yollardan çocuğu oldu şuan liseye giden bir kızı var bazen hayatta herşeyi akışına bırakmak en hayırlısı sanırım allah tüm isteyenlerin dularını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…