canım hakkımızda en hayırlısına o karar veriyor ve o ol derse oluyor biz istesekte istemesekte hiçbirşey olmuyor senin duygularını o kadar çok iyi anlıyorum ki bende cuma günü aynı hayal kırıklığına uğradım ama pes etmek yok dualarımızı eksik etmek yokk ve böyle güzel bir forumdan sakın uzak kalmak yok en güzel motive olma yeri birbirimizi görmesekte tanımasata en güzel dostlukların kurulduğu yer kendine iyi bak canım en kısa zamanda kendini toparlaman dileğiyle :)Bugun test gunumdu negatif.Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi.bu sefer olmadi insallah baska sefere olur.
Tedirgin oluyorum gibi 4 gundur disari adim atmiyorum egilmiyorum dus bile almadim cok tuhaf elimde degilhiç bir şey yapma sakın kendinide dinlayip ne umuda ne umutsuzluğa kapılma bndan önceki hayatın nasılsa bundan sonrada öle davranmaya çalış
ah be güzelim deneyimli bir ablan olaraktan ++++ iki deneme yapmış olmaktan vede biri olumlu biri olumsuz tadavi gören bir kişi olaraktan söledim Allah verecekse bi şekilde verecek zaten eğer tutacaksa transferden sonra 20 dakkada tuttu tuttu.tutmadıysa ne yaparsan yap boşşş .bide ben onu farkettim ilkini ben çok istemiştim doktorum umutsuz ben cahil çok umutluydum bakın görün olacak derdim olduda bu sefer tedavinin en başından beri yok istek yok arkadaşım her şey yolunda GİTTİ tarihler gayet uygun ankara dışındaydım merkeze gittiğim gibi iğnelere başladık 11 yumurta hepsi olgun en son 4 yumurta 2 transfer oldu biri 8diğeri 10 hücre herşey mükemmerl bende genç ve güzel ama olmadı çok istsyscsksin ve dua aderken Allah la çok samimi olacaksın bu sefer ne başındfa ne sonunda ağladım biliyıomusun hiç bi duygum yok ama kızızmı isterken çok ağlamıştım çok dualar etmiştim heralde Allah nasip etmeyecekya banada bu olumsuzluk duygusunu en başından verdi kısmet diyeceksin bi daha deneyeceksin.biz bu günden kemer politikasına başladık :)Tedirgin oluyorum gibi 4 gundur disari adim atmiyorum egilmiyorum dus bile almadim cok tuhaf elimde degil
Hayirli olsun benimde ayni gun aciklanacak sonucum ins.hayirlisiyla guzel haberler aliriz. :) nasil gidiyo agrin sizin oluyomu benim karnimda kasigimda bolge bolge sizlama oluyo nedenini bilmiyorum ama*8 Ekim tahlil yapıcam (doğumgünümde :):))
*bize 2 embiryo transfer edildi
* Şanlıurfa OSM Hastanesinde
*Ben 28, eşim 40 yaşında
teşekkür ederim hepimiz için hayırlı haberler nasip olsun inşallah.. Evet kasıklarımda ağrı var, belim ağrıyor, göğüslerim aynı şekilde çok hassaslaştı bi yandan çok heyecanla bekliyorum bir yandan da unutup günlük hayatıma devam etmeye çalışıyorum. lekelenmesi olanlar olmuş bende hiç olmadı sende varmı ?Hayirli olsun benimde ayni gun aciklanacak sonucum ins.hayirlisiyla guzel haberler aliriz. :) nasil gidiyo agrin sizin oluyomu benim karnimda kasigimda bolge bolge sizlama oluyo nedenini bilmiyorum ama
Yok hic olmadi ama ben eski hayatima donemiyorum surekli halsizlik var birazda korku sanirim bi is yapamiyorum calisiyodum transferden 1 gun once ordan bile ayrildim sanirim cok ustune dusuyorum elimde degilteşekkür ederim hepimiz için hayırlı haberler nasip olsun inşallah.. Evet kasıklarımda ağrı var, belim ağrıyor, göğüslerim aynı şekilde çok hassaslaştı bi yandan çok heyecanla bekliyorum bir yandan da unutup günlük hayatıma devam etmeye çalışıyorum. lekelenmesi olanlar olmuş bende hiç olmadı sende varmı ?
Yok hic olmadi ama ben eski hayatima donemiyorum surekli halsizlik var birazda korku sanirim bi is yapamiyorum calisiyodum transferden 1 gun once ordan bile ayrildim sanirim cok ustune dusuyorum elimde degil
Ayyy bende kotu bisimi varda boyleyim diyip kotu olmustum hadi bakalim ins.hayirlisiyla olur. Beklemek cok fenahalsizlik, uyku hali, göğüste hassaslık, kasıkta ağrı gebelike işaret olabilir inşallah kızlar :)
inşallah arkadaşım inşallah ....ben dayanamayacagim galiba test gununden once bi tahlil yapicam sanırimhalsizlik, uyku hali, göğüste hassaslık, kasıkta ağrı gebelike işaret olabilir inşallah kızlar :)
:) :) bugun eczaneye gittim jel almak icin aklim gidiyo alsammi almasam miidiye birden umutsuzca bisi gecti aklimdan dedim tmm almiycam biraz daha sabir ya cikmazsa ne yaparim dedim almadiminşallah arkadaşım inşallah ....ben dayanamayacagim galiba test gununden once bi tahlil yapicam sanırim
görümcem hemsire bakalim diyo ama bilmiyorum akil lazım bana:) :) bugun eczaneye gittim jel almak icin aklim gidiyo alsammi almasam miidiye birden umutsuzca bisi gecti aklimdan dedim tmm almiycam biraz daha sabir ya cikmazsa ne yaparim dedim almadimyinede dusunmuyo degilim...
Tmm ozaman soyle diyeyimgörümcem hemsire bakalim diyo ama bilmiyorum akil lazım bana
simdi asagidaki bilgilere gore 8.gunu kanda gezmeye basliyo yani bayramin 2.gunu 9.numuze denk geliyo mantiken tutup tutmadigida ortaya cikmis oluyo :) hersey tamam da sonuc nasil cikacak onemli olan o korkutuyo bilmiyorumgörümcem hemsire bakalim diyo ama bilmiyorum akil lazım bana
Neyse ya mecburen sabirla bekliycez dua edicez rabbim hayirlisiyla tutunmalarini nasip eder ins.laborant bir arkadaş transferden once yumurta ve spermin dollendigi gunden itibaren sayabilirsin dedi yani o zaman bugun benim 9. gunum oluyo . bana çok mamtıklı gelmedi ama
:) :) bugun eczaneye gittim jel almak icin aklim gidiyo alsammi almasam miidiye birden umutsuzca bisi gecti aklimdan dedim tmm almiycam biraz daha sabir ya cikmazsa ne yaparim dedim almadimyinede dusunmuyo degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?