Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Bugun test gunumdu negatif.Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi.bu sefer olmadi insallah baska sefere olur.
canım hakkımızda en hayırlısına o karar veriyor ve o ol derse oluyor biz istesekte istemesekte hiçbirşey olmuyor senin duygularını o kadar çok iyi anlıyorum ki bende cuma günü aynı hayal kırıklığına uğradım ama pes etmek yok dualarımızı eksik etmek yokk ve böyle güzel bir forumdan sakın uzak kalmak yok en güzel motive olma yeri birbirimizi görmesekte tanımasata en güzel dostlukların kurulduğu yer kendine iyi bak canım en kısa zamanda kendini toparlaman dileğiyle :)

E="neslihan hoca, post: 37139881, member: 628168"]Bugun test gunumdu negatif.Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi.bu sefer olmadi insallah baska sefere olur.[/QUOTE]
Neslihan cok uzuldum hakkinda hayirlisi ins. Allah en kisa zamanda nasip eder ins.

Tedirgin oluyorum gibi 4 gundur disari adim atmiyorum egilmiyorum dus bile almadim cok tuhaf elimde degil
ah be güzelim deneyimli bir ablan olaraktan ++++ iki deneme yapmış olmaktan vede biri olumlu biri olumsuz tadavi gören bir kişi olaraktan söledim Allah verecekse bi şekilde verecek zaten eğer tutacaksa transferden sonra 20 dakkada tuttu tuttu.tutmadıysa ne yaparsan yap boşşş .bide ben onu farkettim ilkini ben çok istemiştim doktorum umutsuz ben cahil çok umutluydum bakın görün olacak derdim olduda bu sefer tedavinin en başından beri yok istek yok arkadaşım her şey yolunda GİTTİ tarihler gayet uygun ankara dışındaydım merkeze gittiğim gibi iğnelere başladık 11 yumurta hepsi olgun en son 4 yumurta 2 transfer oldu biri 8diğeri 10 hücre herşey mükemmerl bende genç ve güzel ama olmadı çok istsyscsksin ve dua aderken Allah la çok samimi olacaksın bu sefer ne başındfa ne sonunda ağladım biliyıomusun hiç bi duygum yok ama kızızmı isterken çok ağlamıştım çok dualar etmiştim heralde Allah nasip etmeyecekya banada bu olumsuzluk duygusunu en başından verdi kısmet diyeceksin bi daha deneyeceksin.biz bu günden kemer politikasına başladık :)

*8 Ekim de tahlil yapıcam (doğumgünümde :):))
*bize 2 embiryo transfer edildi
* Şanlıurfa OSM Hastanesinde
*Ben 28, eşim 40 yaşında

*8 Ekim tahlil yapıcam (doğumgünümde :):))
*bize 2 embiryo transfer edildi
* Şanlıurfa OSM Hastanesinde
*Ben 28, eşim 40 yaşında
Hayirli olsun benimde ayni gun aciklanacak sonucum ins.hayirlisiyla guzel haberler aliriz. :) nasil gidiyo agrin sizin oluyomu benim karnimda kasigimda bolge bolge sizlama oluyo nedenini bilmiyorum ama

Merhaba hanimlar, ben de araniza yeni katildim. Tüp bebek tedavisi görüp olumlu sonuc alanlari tebrik ediyorum, hepinizin adina cok sevindim.Darisi bizim basimiza...:) Olumsuz sonuc alanlarin da azimle devam etmelerini rica ediyorum.Hemen pes etmeyin, bu tedavi süreci zorlu, engebeli bir yol. Hemen umutsuzluga kapilip kendinize de cevrenize de hayati zindan etmeyin.Bol azim diliyorum, rabbim yardimcimiz olsun...
Simdi benim hikayeme gelelim:)
Ben iki cocuk annesiyim(rabbime binlerce sükürler olsun), ikisi de dogal yolla oldu.Büyük kizim 12, kücügüm 8 yasinda.Aslinda aklimda ücüncü cocuk hic yoktu, kizlarimin asiri kardes istekleri biraz aklima düsürdü.yaklasik 3 sene önce korunmayi biraktik, ama bir türlü olmadi.Belli ki yolunda olmayan biseyler vardi...Doktorumdan randevu aldim ve kontrollere basladik. Ikinci cocugumda klomifenle hamile kalmistim,yine klomifene basladim .Zaten adetlerim düzensizdi, tam yumurtlama zamanini bilemiyordum.Yaklasik dört ay klomifenle denedik, düzenli ultrason kontrolleri, yumurta ölcümleri falan filan bi 6 ayi da bu sekilde oyalandik. Tabi yine olmadi.... sonra doktorum bi uzmana yönlendirdi, tüp bebek ve tedavi merkezi gibi.Ben Almanya da yasiyorum burada kinderwunsch klinik diyorlar.Kontroller ws , esimle ikimizde de sorunlar cikti.Esimde az sayida canli sperm vardi, benim de hormonlardan kaynaklanan birsürü sey. Doktorumuz bize icsi yöntemiyle tüp bebek yapmamizi tavsiye etti.Anlattigi seyler hepsi aklimiza yatti ve kabul ettik. Tabi bi yandan da bu gecirdigimiz sürecler bize biraz komik ve ilginc geliyordu...:))Ben kilolu oldugum icin önce biraz kilo vermek istedim ve 3 ayda 16 kilo verip randevumu aldim, ilaclar,ultrasonlar ve tranfer gününü arkamizda biraktik.Tabiki baslarken cok büyük hayallerle basliyorsunuz olumsuzu düsünmek istemiyorsunuz.Bunda doktorumuzun da etkisi coktu,daha önce cocuk dogurmus olmam bi artiydi. Kan testi yapmadan önce 7. günden itibaren idrar testi yapmaya basladim ve 12. güne kadar hep pozitifti.12. gün kanamam basladi ve malesef düstü.Daha ultrasonda keseyi görmedigimiz icin düsük sayilmadi bu.
Simdi aradan 6 ay gecti ve biz ikinci kez tedaviye basladik.Bu sefer o kadar ümitli ve heyecanli degilim.Bu sefer de deniyip olmazsa artik zamana birakmaya karar verdik.Allah`a sükür saglikli iki evladimiz var,bundan sonra olursa basimiz üstüne ama stres yapmiycam artik.(esimin de dedigi gibi en azindan korunma derdi kalmadi:):):)).
Bugün 3. ignemi olucam, haftaya da ultrasonda yumurta takibine basliycaz hayirlisi ile.Hakkimizda hayirlisi ins.
Ayy ne cok yazmisim yaaa zamaninizi aldim kusuruma bakmayin...

Hayirli olsun benimde ayni gun aciklanacak sonucum ins.hayirlisiyla guzel haberler aliriz. :) nasil gidiyo agrin sizin oluyomu benim karnimda kasigimda bolge bolge sizlama oluyo nedenini bilmiyorum ama
teşekkür ederim hepimiz için hayırlı haberler nasip olsun inşallah.. Evet kasıklarımda ağrı var, belim ağrıyor, göğüslerim aynı şekilde çok hassaslaştı bi yandan çok heyecanla bekliyorum bir yandan da unutup günlük hayatıma devam etmeye çalışıyorum. lekelenmesi olanlar olmuş bende hiç olmadı sende varmı ?

Yok hic olmadi ama ben eski hayatima donemiyorum surekli halsizlik var birazda korku sanirim bi is yapamiyorum calisiyodum transferden 1 gun once ordan bile ayrildim sanirim cok ustune dusuyorum elimde degil

Yok hic olmadi ama ben eski hayatima donemiyorum surekli halsizlik var birazda korku sanirim bi is yapamiyorum calisiyodum transferden 1 gun once ordan bile ayrildim sanirim cok ustune dusuyorum elimde degil

halsizlik, uyku hali, göğüste hassaslık, kasıkta ağrı gebelike işaret olabilir inşallah kızlar :)

inşallah arkadaşım inşallah ....ben dayanamayacagim galiba test gununden once bi tahlil yapicam sanırim
:) :) bugun eczaneye gittim jel almak icin aklim gidiyo alsammi almasam miidiye birden umutsuzca bisi gecti aklimdan dedim tmm almiycam biraz daha sabir ya cikmazsa ne yaparim dedim almadim yinede dusunmuyo degilim...

:) :) bugun eczaneye gittim jel almak icin aklim gidiyo alsammi almasam miidiye birden umutsuzca bisi gecti aklimdan dedim tmm almiycam biraz daha sabir ya cikmazsa ne yaparim dedim almadim yinede dusunmuyo degilim...
görümcem hemsire bakalim diyo ama bilmiyorum akil lazım bana

Tmm ozaman soyle diyeyim
simdi asagidaki bilgilere gore 8.gunu kanda gezmeye basliyo yani bayramin 2.gunu 9.numuze denk geliyo mantiken tutup tutmadigida ortaya cikmis oluyo :) hersey tamam da sonuc nasil cikacak onemli olan o korkutuyo bilmiyorum

2.gunuune kadar beklersek aqtık 2 gun daha bekleriz ::)) insallah sonuç olumlu olur..

TE="filiz_1702, post: 37159557, member: 392696"]2.gunuune kadar beklersek aqtık 2 gun daha bekleriz ::)) insallah sonuç olumlu olur..[/QUOTE]
Beni
aslinda merakettigim beni ki cuma gunu oglen 7 bitiyo 8e giriyo gunum ogun baksam cikmazmi artik ince hesap yapar oldum ya

laborant bir arkadaş transferden once yumurta ve spermin dollendigi gunden itibaren sayabilirsin dedi yani o zaman bugun benim 9. gunum oluyo . bana çok mamtıklı gelmedi ama

günaydın canım her sonuca hazırlıklı ol metanetli ol ama ben inanıyorum olucak içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…