- 10 Şubat 2015
- 5
- 2
- 1
- 41
Ben transferden 26 gun sonra müayine oldum. Keseyi gördüm. Ondan 2 hafta sonra da çok şükür kalp atışlarını duydum. Darısı başına canım. Ama tabiki korku hep var.çok teşekkür ederim. kalp atışını ne zaman duydun ?
benim 14.02.2015 c.tesi muayenem olacak. o zaman duyulur mu acaba
HEPİMİZİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI.6 gun sonra müayine oldum. Keseyi gördüm. Ondan 2 hafta sonra da çok şükür kalp atışlarını duydum. Darısı başına canım. Ama tabiki korku hep var.
Allah yüzümüze gülsün duamızı kabul etsin insallah umutt88merhaba arkadaşlar.. benim de test tarihim 17 nisan.. zaman geçmek bilmiyor.. bursa pembe mavi 2 embriyo transfer edildi.. inş. rabbim herkesin yüzünü güldürür.
Guzel haberlere ins 2 gununnkalmis rabbim hepimize nasip etsinninsmerhaba arkadaşlar.. benim de test tarihim 17 nisan.. zaman geçmek bilmiyor.. bursa pembe mavi 2 embriyo transfer edildi.. inş. rabbim herkesin yüzünü güldürür.
inş. inş.. allah razı olsun...Allah yüzümüze gülsün duamızı kabul etsin insallah umutt88
merhaba arkadaşlar.. benim de test tarihim 17 nisan.. zaman geçmek bilmiyor.. bursa pembe mavi 2 embriyo transfer edildi.. inş. rabbim herkesin yüzünü güldürür.
cinsiyet seçimi yok zaten canım öyle bi şey yapmadılar.. sadece hastanenin adı pembe mavi.. sadece tüp bebek merkezi de değil kadın doğum da varAllah tamamına erdirsin inşallah.. ama pembe mavi olayına takıldım.. bildiğim kadarıyla cinsiyet seçimi ve söylemi yasak TC de.. ben yanlış anlamış ta olabilirim mesajınızı tabi... sağlıcakla
cinsiyet seçimi yok zaten canım öyle bi şey yapmadılar.. sadece hastanenin adı pembe mavi.. sadece tüp bebek merkezi de değil kadın doğum da var
Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok. Acaba sizde idrar testi yapmiymiydiniz?
Ilk deneme mi Cnm ?Bende sonuc bekliyorum 6 gun kaldi
Nisanin 27 de . 2 embriyo koydular 3..deneemm yas 24 . Ankara etlik zubeyde hanimda tedavi oluyorumTüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??
Evet canimilk deneme daha once 2 kez asilama yaptirdim. Ama bugun sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum daha erken gerci ama cok uzuluyorum. Regl olacakmisim gibi kasiklarim. Sizde de oyle oluyor mu ya? Cok mutsuzum su anIlk deneme mi Cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?