Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

çok teşekkür ederim. kalp atışını ne zaman duydun ?
benim 14.02.2015 c.tesi muayenem olacak. o zaman duyulur mu acaba

çok teşekkür ederim. kalp atışını ne zaman duydun ?
benim 14.02.2015 c.tesi muayenem olacak. o zaman duyulur mu acaba
Ben transferden 26 gun sonra müayine oldum. Keseyi gördüm. Ondan 2 hafta sonra da çok şükür kalp atışlarını duydum. Darısı başına canım. Ama tabiki korku hep var.

6 gun sonra müayine oldum. Keseyi gördüm. Ondan 2 hafta sonra da çok şükür kalp atışlarını duydum. Darısı başına canım. Ama tabiki korku hep var.
HEPİMİZİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI.
DÜN BAKTIRDIĞIM TEST SONUCUM 4686 ÇIKTI BU ARADA :)
DIŞ GEBELİK OLSA 2 KATI KADAR ARTMIYORMUŞ B HCG SANIRIM ?

Merhaba bayanlar
Bende Acıbadem kadıköy de yaptırdım.
cumartesi transferin oldu.
allah yaşamasına izin verir inşallah

merhaba arkadaşlar.. benim de test tarihim 17 nisan.. zaman geçmek bilmiyor.. bursa pembe mavi 2 embriyo transfer edildi.. inş. rabbim herkesin yüzünü güldürür.

merhaba arkadaşlar.. benim de test tarihim 17 nisan.. zaman geçmek bilmiyor.. bursa pembe mavi 2 embriyo transfer edildi.. inş. rabbim herkesin yüzünü güldürür.

Allah tamamına erdirsin inşallah.. ama pembe mavi olayına takıldım.. bildiğim kadarıyla cinsiyet seçimi ve söylemi yasak TC de.. ben yanlış anlamış ta olabilirim mesajınızı tabi... sağlıcakla

Allah tamamına erdirsin inşallah.. ama pembe mavi olayına takıldım.. bildiğim kadarıyla cinsiyet seçimi ve söylemi yasak TC de.. ben yanlış anlamış ta olabilirim mesajınızı tabi... sağlıcakla
cinsiyet seçimi yok zaten canım öyle bi şey yapmadılar.. sadece hastanenin adı pembe mavi.. sadece tüp bebek merkezi de değil kadın doğum da var

Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok . Acaba sizde idrar testi yapmiymiydiniz?

Pozitif sonuç alan arkadaşlar bir sorum var. benim 5. Gün embriyosu transferim, transferden 8 gün sonra idrar testi yaptım ve tek çizgi ikinci çizginin esamesi bile yok . Acaba sizde idrar testi yapmiymiydiniz?

keşke yapmasaydın kan testi bile yapmış olsan negatifi görebilirsin. ama bu embryonun tutmadığını göstermez. bir gün bile çok şey değiştiriyor oyuzden test için kaçıncı gün olacağını özellikle söylüyor doktorlar.. senin durumunda olupta pozitif gören çok okudum burada özellikle idrar testine pek itibar etme..

Tüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??
Nisanin 27 de . 2 embriyo koydular 3..deneemm yas 24 . Ankara etlik zubeyde hanimda tedavi oluyorum

selam kızlar
bir sorum var
35 yaşın altında ilk tüp bebek denemesinde tek embriyo mu koyuyorlar, çift mi? Bunu merak ediyorum. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
teşekkürler.

Ilk deneme mi Cnm ?
Evet canimilk deneme daha once 2 kez asilama yaptirdim. Ama bugun sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum daha erken gerci ama cok uzuluyorum. Regl olacakmisim gibi kasiklarim. Sizde de oyle oluyor mu ya? Cok mutsuzum su an

Benim olmadı kızlar (((
Nasıp değilmiş. Transferin 10. Günü hafif lekelenme oldu hemen test yaptılar malesef negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…