Sizde sorun neydi?Nisanin 27 de . 2 embriyo koydular 3..deneemm yas 24 . Ankara etlik zubeyde hanimda tedavi oluyorum
İnşllah bir dahakinde olur. Kaçıncı denemeydi?Benim olmadı kızlar(((
Nasıp değilmiş. Transferin 10. Günü hafif lekelenme oldu hemen test yaptılar malesef negatif
İnşllah bir dahakinde olur. Kaçıncı denemeydi?
Öyle gerçekten... Ben de ilk denemede olmayacak diye şimdiden stres yapıyorum, elimde değil.İlk denemem di.. İnsallahhh cok bekletmez bizi rabbim.
Allah nasıp etmeyince olmuyor
Öyle gerçekten... Ben de ilk denemede olmayacak diye şimdiden stres yapıyorum, elimde değil.
Hangi hastanede tedavi oluyorsun? Ve sorun neydi?
Bizde de sayı ve hareket azlığı var. Dediğin gibi, zamanı gelince oluyor demekki. Sabır en büyük ilacı sanırım bu sürecin. Tekrar hemen deneyecek misin?Sorun bende. Endometriozis hastasıyım.
Çikolata kistlerim vardı onu aldırdım.
3 ay sonra tedavıye basladık.
Kadıköy Acıbadem de canım tayfun beyin hastasıyım.
Strese girme. En kalıteli embrıyoyu koyuyorlar bı bakıyosun tutunamıyor. Arkadasımın embrıyoları kalıtesizdii ve tutundu. Kuzenim de sperm azlıgı vardı kesınlıkle cocugunuz olmaz dedi doktor sadece tüp bebekle dedi. 4 tüp bebek denemesi basarısız oldu bıraktılar 1 yol sonra dogal yolla hamile kaldı. Yanı hersey allahın takdırı diyebilirîz.
Kendinş hiç üzme bebişin senin için hayırlı ise allahh seni ondan mahrum bırakmaz.
Bizde de sayı ve hareket azlığı var. Dediğin gibi, zamanı gelince oluyor demekki. Sabır en büyük ilacı sanırım bu sürecin. Tekrar hemen deneyecek misin?
Ben Pko eşim azospermSizde sorun neydi?
cnm benimde 3.günüm bende adet olacağım zaman eklemlerim ağrıır gene ağrıyor ilkinde dış gebelik geçirdim ondada bunun gibi olmuştum hayırlısı ama yani illa da yok diye bir şey yokEvet canimilk deneme daha once 2 kez asilama yaptirdim. Ama bugun sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum daha erken gerci ama cok uzuluyorum. Regl olacakmisim gibi kasiklarim. Sizde de oyle oluyor mu ya? Cok mutsuzum su an
canim trasferin hayirli olsun benimde bugun transferin 4. gunu arkadaslar corospin yada kan sulandirici igne kullaniyormusunuzcnm benimde 3.günüm bende adet olacağım zaman eklemlerim ağrıır gene ağrıyor ilkinde dış gebelik geçirdim ondada bunun gibi olmuştum hayırlısı ama yani illa da yok diye bir şey yok
Ben ikisininde kullanıyorm şuancanim trasferin hayirli olsun benimde bugun transferin 4. gunu arkadaslar corospin yada kan sulandirici igne kullaniyormusunuz
Kan pihtilasma vermiydi canim sende celaxa mi kullandiginBen ikisininde kullanıyorm şuan
ya receteme yazildi sonra kullanmana gerek yok dedi doktor hatta almisim ilaclari ama hic rahat degilim kulanacam galibaKan pihtilasma vermiydi canim sende celaxa mi kullandigin
Ben de kullanıyorum delik desik oldum umarim faydali olur.Ben ikisini de kullanıyorm şuan
Kesınlıkle vakıt saat gelince olucak
Doktor 1-2 ay dinlen kendini iyi hissediince gel dedi.
Bizde de sayı ve hareket azlığı var. Dediğin gibi, zamanı gelince oluyor demekki. Sabır en büyük ilacı sanırım bu sürecin. Tekrar hemen deneyecek misin?
coraspin kullanıyorum cnm bn bide dün bi prgnly diye bir iğne vuruldumcanim trasferin hayirli olsun benimde bugun transferin 4. gunu arkadaslar corospin yada kan sulandirici igne kullaniyormusunuz
ya receteme yazildi sonra kullanmana gerek yok dedi doktor hatta almisim ilaclari ama hic rahat degilim kulanacam galiba
Yoktu 3. Denemm sanırım ondan verdi doktor enox 4000 kullaniyrmKan pihtilasma vermiydi canim sende celaxa mi kullandigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?