Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Öyle gerçekten... Ben de ilk denemede olmayacak diye şimdiden stres yapıyorum, elimde değil.
Hangi hastanede tedavi oluyorsun? Ve sorun neydi?

Sorun bende. Endometriozis hastasıyım.
Çikolata kistlerim vardı onu aldırdım.
3 ay sonra tedavıye basladık.
Kadıköy Acıbadem de canım tayfun beyin hastasıyım.
Strese girme. En kalıteli embrıyoyu koyuyorlar bı bakıyosun tutunamıyor. Arkadasımın embrıyoları kalıtesizdii ve tutundu. Kuzenim de sperm azlıgı vardı kesınlıkle cocugunuz olmaz dedi doktor sadece tüp bebekle dedi. 4 tüp bebek denemesi basarısız oldu bıraktılar 1 yol sonra dogal yolla hamile kaldı. Yanı hersey allahın takdırı diyebilirîz.
Kendinş hiç üzme bebişin senin için hayırlı ise allahh seni ondan mahrum bırakmaz.

Bizde de sayı ve hareket azlığı var. Dediğin gibi, zamanı gelince oluyor demekki. Sabır en büyük ilacı sanırım bu sürecin. Tekrar hemen deneyecek misin?

Evet canimilk deneme daha once 2 kez asilama yaptirdim. Ama bugun sanki regl olacakmisim gibi hissediyorum daha erken gerci ama cok uzuluyorum. Regl olacakmisim gibi kasiklarim. Sizde de oyle oluyor mu ya? Cok mutsuzum su an
cnm benimde 3.günüm bende adet olacağım zaman eklemlerim ağrıır gene ağrıyor ilkinde dış gebelik geçirdim ondada bunun gibi olmuştum hayırlısı ama yani illa da yok diye bir şey yok

cnm benimde 3.günüm bende adet olacağım zaman eklemlerim ağrıır gene ağrıyor ilkinde dış gebelik geçirdim ondada bunun gibi olmuştum hayırlısı ama yani illa da yok diye bir şey yok
canim trasferin hayirli olsun benimde bugun transferin 4. gunu arkadaslar corospin yada kan sulandirici igne kullaniyormusunuz

Ben ikisini de kullanıyorm şuan
Ben de kullanıyorum delik desik oldum umarim faydali olur.
Progestan igne kalcadan, clexane kan sulandirici iğne gobekten -bunu niye verdiler bilmiyom-
bi de haplar; coraspin, folio folik asit ve estrofem diye bi hap.

Kesınlıkle vakıt saat gelince olucak
Doktor 1-2 ay dinlen kendini iyi hissediince gel dedi.
Bizde de sayı ve hareket azlığı var. Dediğin gibi, zamanı gelince oluyor demekki. Sabır en büyük ilacı sanırım bu sürecin. Tekrar hemen deneyecek misin?

Canim cok uzuldum inşallah en kisa zamanda hepimiz kavusuruz allahin izniyle.

ya receteme yazildi sonra kullanmana gerek yok dedi doktor hatta almisim ilaclari ama hic rahat degilim kulanacam galiba

Daha önce düşük yaşadın mı, hiç? Mesela ben yasadigim için katılamaşmaya bakmadan, bana vermişti doktorum. Ilkte sadece corasprin verilmiş ikincisinde iğnede vardı..

Allah tüm isteyen kardeşlerimin, bu yolda emek harcayanların yüzlerini güldürür inş. Hakkımızdan her daim Hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…