Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Ben de kullanıyorum delik desik oldum umarim faydali olur.
Progestan igne kalcadan, clexane kan sulandirici iğne gobekten -bunu niye verdiler bilmiyom-
bi de haplar; coraspin, folio folik asit ve estrofem diye bi hap.
Aynen öyle delik deşik olduk fakat yeter ki bebeklerimiz bizle olsun gerçi bugün benim 7. Günm ama hic birşey hissetmiyorm hiç bi belirti yok

amin canim allah hepimize emeklerimizin guzel sonuclarini nasip etsin . canim evet bir onceki denememde 6 haftalikken dustu onun icin tedirgin oldum sen simdi ne asamadasin canim

Aynen öyle delik deşik olduk fakat yeter ki bebeklerimiz bizle olsun gerçi bugün benim 7. Günm ama hic birşey hissetmiyorm hiç bi belirti yok
canim az kalmis ayy heyecan artiyor canim yuce rabbim sana en guzel sonucu nasip etsin. ya benim trasferim cuma gunu aksamustu saat 6 da yapildi trasfer gunu birgun sayiliyormu acaba sayiliyorsa 6. gunum bugun

canim az kalmis ayy heyecan artiyor canim yuce rabbim sana en guzel sonucu nasip etsin. ya benim trasferim cuma gunu aksamustu saat 6 da yapildi trasfer gunu birgun sayiliyormu acaba sayiliyorsa 6. gunum bugun
Ben sayıyorum transfer günümü nasıl oluyor bilmiyorum ama. Sanada Rabbim nasip etsin canım

Regl olacakmisim gibi kasik agrilarim var korkuyorum bisey oldu diye. Bugun regl gunum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…