Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

31 yasındayım 22 nisanda medicana beylikdüzünde tek embriyo tranaferim yapıldı. 2 mayısta test günüm var ama ben bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif.( inşallah 2 gün sonra kesin sonucu öğrenicem çok sabırsızım

Sonucu mutlaka burda paylaşmayı düşünüyorum ve yaşadıgım süreci. Çünkü ben günlerdir ufacık bir umut için o kadar cok araştırma yaptım ki belki benim gibi olan herkese ufakta olsa yardımım olur diye düşünüyorum.

Cok haklisin iyi haberi alanlarin bazilari yazmiyor, buda hicc olmuyor:)) bende senin gibi cok arastirdim ve hala arastiriyorum.

Malesef olmadı kısmet değilmiş. 0,262 çıktı degerim sabahtan beri ağlamamak için kendimi o kadar sıkıyorum ki gözlerim dolu dolu ama ağlamak istemiyorum güçlü olmam lazım

Malesef olmadı kısmet değilmiş. 0,262 çıktı degerim sabahtan beri ağlamamak için kendimi o kadar sıkıyorum ki gözlerim dolu dolu ama ağlamak istemiyorum güçlü olmam lazım
Ayy canim kiyamam bende seni merak etmistim, Allah herseyin hayirlisini versin canim, demek ki boylesi daha dogru olmus. İnsallah bundan sonraki denemede basarili olup, yavrunu kucagina alirsin canim. Sakin uzulme , her seyin bir zamani oluyor, daha zamani gelmemis.

Canim üzüldümne desem yeterli gelir mi bilmiyorum. Her seyde bir hayır vardır da biz bilemeyiz cogu zaman...Rabbim sana ve senin durumunu yasayan diger arkadaslara ve biz gibi bekleyen kullarina sabir versin.

Allahım bekleyen herkese güzel haberler almak nasip etsin inşallah. Benim ilk denememdi tabiki vazgeçmeyip devam edicem 2. denememde 2 embriyo transferi yapılcak şansım daha fazla olur diye ümid ediyorum

Merhaba bende endometriozis hastasıyım ve önümüzdeki ay bizde tüp bebek tedavisine başlayacağız benim size sorum şansımız düşük mü siz tekrar tedavidemisiniz çok endişeliyim ben

Merhaba bende endometriozis hastasıyım ve önümüzdeki ay bizde tüp bebek tedavisine başlayacağız benim size sorum şansımız düşük mü siz tekrar tedavidemisiniz çok endişeliyim ben

Merhaba
Suan uzun protokol uygulaniyor canim.
Ilk denemem 11 yumurtadan sadece 1 tane a kalite embriyo oldu. Oda yasamadi. Hastalik yumurtalik kaliteni dusurmus olabilir dedi doktor. Ve suan lucrin diye bir igne vuruyorum her ay. Bu ilacla yumurta uretimim durdu. Bu 2. Ay haftaya persembe tedavu basliyorum. Allah insallah bu sefer yuzume guler. Bir cok doktorla gorustum. Umudunu kaybetme dediler. Suan kendi doktorumda guzel seyler soyluyor. Bu hastalikla cocuk sahibi olan bir cok insan varmis. Bizde insallah onlar biri oluruz. Siz kac yildir cocuk dusunuyorsunuz? Asilama denediniz mi

Merhaba arkadaşlar
23.01.2015 de embrio transferim yapildi.
11. Gun bhcg degerim 61 cikti. Sonra 2 gunde bir baktirmaya devam ettim. Sonuclar bazen 2 katindan az bazen cok cikti. Nitekim dojtorumun cagirdigi gunde keseyi gorduk ve daha sonraki donemlerde kalp atislari olmak uzere hersey yolunda gitti. Bugün itibariyle 25 haftalik gebeyim cok şükür.
Herkese soylemek istedigim bisey var. Dogal olarak surecte kimin neler yasadigini ne olduğunu merak edip forumlara bakiyoruz. Bende baktim. B hcg 2 kati degilse düşük olur yazanlar vardi moralim bitti. Ilk deger 61 ise yalanci gebeliktir yazanlar vardi.. vs vs. Nitekim aslinda hersey yolunda giderken ben okuduklarim yuzunden perisan oldum.
Bu nedenledir ki öncelikli ricam bu alanda net olduğunu bilmediginiz bilgileri özelliklede olumsuz ise paylasmayin.
Birde Allah ne derse o olur. Yapacağimizi yaptiktan sonra ondan medet umar ondan yardim isteriz. O ne güzel ikram edendir. Teslim olup beklersek verir inşaallah.
Ramazan ayı hürmetine Rabbim hepimizin kucağini sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşaallah.

Çok teşekkür ederim ilginize cevabınıza umarım Rabbim gönlünüze göre hepimizin gönlüne göre verir ben henüz 3 aylık Evliyim evliliğimin ilk ayı sancıyla doktora gittik tahlildi ultrasondu Derken çikolata kistim olduğunu öğrendik her iki yumurtalığımda da varmış hiç anlamadım şimdiye kadar sonra takip ettiler küçülme olmadı ameliyat dediler araştırdım korktum rezervleri etkiliyormuş soluğu Memorial Şişli'de aldık ordaki doktorum eşimden ve benden bir Sürü tahlil istedi bizde tamamladık gittik birkaç siz deneyebilirsiniz ama fazla beklemeye gerek yok dedi Ramazan'dan sonra da Başlama kararı aldık çok şükür diğer tahlillerde bir sorun yok fakat ben daha yeni Evliyim muayeneden bile ürkerken şimdi Başıma ne geleceğini merak ediyorum ya olmazsa diye çok endişeleniyorum inş biran önce anne oluruz benim hikayem böyle siz birde uzun protokol demişsiniz bu nedir farklı bir tedavi şeklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…