Test sonucun nasil?hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah canim benim test gunum 28 nisan
olmadı malesef negatifTest sonucun nasil?
canım gözünaydın yüce rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşlallahKizlar bugun test yaptim 221 cikti umarim katlanarak devam eder insallah
Canim insallah guzel haberle gelirsin bize, yavrunu 9 ay sonra kucaklarsin.Yarın test günüm o kadar korkuyorum ki allah sonuç bekleyen herkese mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah..
Cok haklisin iyi haberi alanlarin bazilari yazmiyor, buda hicc olmuyor:)) bende senin gibi cok arastirdim ve hala arastiriyorum.Sonucu mutlaka burda paylaşmayı düşünüyorum ve yaşadıgım süreci. Çünkü ben günlerdir ufacık bir umut için o kadar cok araştırma yaptım ki belki benim gibi olan herkese ufakta olsa yardımım olur diye düşünüyorum.
Canim cok uzuldum inşallah en kisa zamanda hepimiz kavusuruz allahin izniyle.
Hatir test sonucun nasıl?Yarın test günüm o kadar korkuyorum ki allah sonuç bekleyen herkese mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah..
Ayy canim kiyamamMalesef olmadı kısmet değilmiş. 0,262 çıktı degerim sabahtan beri ağlamamak için kendimi o kadar sıkıyorum ki gözlerim dolu dolu ama ağlamak istemiyorum güçlü olmam lazım
Canim üzüldümMalesef olmadı kısmet değilmiş. 0,262 çıktı degerim sabahtan beri ağlamamak için kendimi o kadar sıkıyorum ki gözlerim dolu dolu ama ağlamak istemiyorum güçlü olmam lazım
Sorun bende. Endometriozis hastasıyım.
Çikolata kistlerim vardı onu aldırdım.
3 ay sonra tedavıye basladık.
Kadıköy Acıbadem de canım tayfun beyin hastasıyım.
Strese girme. En kalıteli embrıyoyu koyuyorlar bı bakıyosun tutunamıyor. Arkadasımın embrıyoları kalıtesizdii ve tutundu. Kuzenim de sperm azlıgı vardı kesınlıkle cocugunuz olmaz dedi doktor sadece tüp bebekle dedi. 4 tüp bebek denemesi basarısız oldu bıraktılar 1 yol sonra dogal yolla hamile kaldı. Yanı hersey allahın takdırı diyebilirîz.
Kendinş hiç üzme bebişin senin için hayırlı ise allahh seni ondan mahrum bırakmaz.
Merhaba bende endometriozis hastasıyım ve önümüzdeki ay bizde tüp bebek tedavisine başlayacağız benim size sorum şansımız düşük mü siz tekrar tedavidemisiniz çok endişeliyim ben
Çok teşekkür ederim ilginize cevabınıza umarım Rabbim gönlünüze göre hepimizin gönlüne göre verir ben henüz 3 aylık Evliyim evliliğimin ilk ayı sancıyla doktora gittik tahlildi ultrasondu Derken çikolata kistim olduğunu öğrendik her iki yumurtalığımda da varmış hiç anlamadım şimdiye kadar sonra takip ettiler küçülme olmadı ameliyat dediler araştırdım korktum rezervleri etkiliyormuş soluğu Memorial Şişli'de aldık ordaki doktorum eşimden ve benden bir Sürü tahlil istedi bizde tamamladık gittik birkaç siz deneyebilirsiniz ama fazla beklemeye gerek yok dedi Ramazan'dan sonra da Başlama kararı aldık çok şükür diğer tahlillerde bir sorun yok fakat ben daha yeni Evliyim muayeneden bile ürkerken şimdi Başıma ne geleceğini merak ediyorum ya olmazsa diye çok endişeleniyorum inş biran önce anne oluruz benim hikayem böyle siz birde uzun protokol demişsiniz bu nedir farklı bir tedavi şeklimiMerhaba
Suan uzun protokol uygulaniyor canim.
Ilk denemem 11 yumurtadan sadece 1 tane a kalite embriyo oldu. Oda yasamadi. Hastalik yumurtalik kaliteni dusurmus olabilir dedi doktor. Ve suan lucrin diye bir igne vuruyorum her ay. Bu ilacla yumurta uretimim durdu. Bu 2. Ay haftaya persembe tedavu basliyorum. Allah insallah bu sefer yuzume guler. Bir cok doktorla gorustum. Umudunu kaybetme dediler. Suan kendi doktorumda guzel seyler soyluyor. Bu hastalikla cocuk sahibi olan bir cok insan varmis. Bizde insallah onlar biri oluruz. Siz kac yildir cocuk dusunuyorsunuz? Asilama denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?