Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

M
aşallah Sübhânallah Rabbim tamamına erdirsin

Kesinlikle cok dogru bir karar. Biran once tup bebek deneyin. Ben cok bekledim. Kistlerim 5 cm uzerindeydi. Her iki yumurtalikta. Amelyat oldum. Kistlerim aldindi. 4 ay sonra 2 asilama 1 tup bebek denedim. Tayfun bey asilama gerek yoktu yaptirmasaydin dedi. Sizinde direk tup bebek dusunmeniz iyi olmus. Tup bebekte farkli yontemler uygulaniyormus bende yeni yeni ogreniyorum. Ilk tup bebek denemesi kisa protokol oldu yani 13 gunluk yumurta buyutucu ilac tedavisi sonrasi yumurta toplama islemi. Hastaligimdan dolayi cok kaliteli embriyolar olmadigi icin 2 aydir beni menopoza sokan ilac aliyorum bu sekilde yumurta kalitesini arttirmayi dusunuyorlar. 2 aylik menopoz sonrasi 13 gunluk yumutta buyutucu ilaclara baslicam insallah bu uzun protokol oluyor.

Insallah sana buna gerek kalmadan hemen olur.
Olucak mi olmayacak mi hic dusunme boyle seyler. Vakti gelince allah nasip edince oluyor.
Arkadasim da benimle ayni durumdaydi kendi kendine hamile kaldi. Ve dogumda doktor yumurtaliklarini gorunce : sen bu yumurtalikla nasil hamile kaldin yapis yapis demis. Cok deforme olmus. Ama allah nasip etti mi ediyor iste.
Amelyat ben mecburen oldum cok agrim vardi. Duramiyordum artik. Yumurtalik rezevrini etkliyor.. doktor cok onemli..
Senin agrin yoksa amelyata gerek yok diye biliyorum. Kistler varkende tup bebek yapiliyor.

Sağolun çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap Verdiğiniz için umarım tedaviniz bebeğinizle mutlu son olur evet bize de aşılama taraftarı olmadığını söyledi doktorum tüp bebek doğru tedaviymiş bizim için eğer olumlu sonuçlanırsa zaten kistleriniz kendiliğinden yok olacak dedi benimde biri 5 cm diğeri 4,5 cm tüplerimde bir sorun çıkmadı amh değerimde 2 sizin kaçtı birde yumurta toplama anestezialtında oluyormuş hissetmicem onu sonradan Ağrı oluyormu Transfer sırasında ağrı oluyor mu peki ben Hsg ye giderken çok korkmuştum da

Rica ederim. Amh degerini hatirlamiyorum suan. Onlar en basta bakilmisti. Rezerv problemi yok diyorlar umarim oyledir.
Yumurta toplama anestesi ile oluyor.
Uyandiginda bazi hastalarda hic agri olmazken bazilarinda olmustu. Bende olmustu biraz. Adet agrisi gibi cok ciddi bisey degil. Transferde hic birsey hissetmiyorsun. Cok kisa suruyor zaten. Bebekleri 5 dk koyuyorlar. Aminn insallahh allah bu sefer yuzume guler diye dua ediyorum. Allah seninde emeklerini bosuna cikarmasin..

Aminnn çok teşekkür ederim anladım bebişimiz için dayanacağız artık Rabbim herkesin muradını versin inş

İ

nşallah canım herşey gönlünce olur Mutlu haberler alırsın dualarım seninle Rabbim muradını versin inş hadi bakalım güzel anne darısı benim Başıma

Amin... canim insallahh cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin..
Insalahh bu sefer guzel haberler veririm..
Allah ikimizinde yuzunu guldurur insallah

İnş canım sabırsızlıkla bekliyorum haberlerini Allah yardımcımız olsun

Canim gittim doktora gonal f adli ilac verdi gunluk 210 unite vurucam. Sana bu kadar yuksek doz vermezler. Vucudumda yumurta baskilayici ilac oldugu icin yumurtalar gec tepki verir dedi.
Sagol canim. Insallah sana guzrl haber vermeyi allah nasip eder.

İnşallah canım vesvese yapma Rabbim nasib edecek ben çok inanıyorum buraya sonuç pozitifffff diye yazacaksın bunlar sebeb sende sebeplere sarıldın ve adım adım sonuca gidiyorsun

Canım bu arada kaç gün iğne olacaksın hergün muayene varmı

Gecen sefer 13 gun surmustu. Suan belli degil canim. Doktor tamam yeterince buyumus dediginde birakiyoruz. 18 mm civari uygunmus. 3 gunde bir gidiyorum muhayeneye .. pazartesi tekrar gidicem. Yumurtaliklarin ilaca nasil tepki verdigine bakicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…