Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Maşşalh canım aşılama yapmış muydın peki ben aşılamaya pek inanmıyorum çünkü onunla uğraşmak yerine direk tüp bebek diye düşünüyorum sizce
Allah razı olsun darısı sıze ve tum bekleyenlere inş. Hayır bana hıc asılama yapılmadı direk tüp bebek tedavısı dendı. Bence ınsanların rahatsızlık durumuna gore degısıyor aşılama ıle hamıle kalan cok arkadasımız var bızım sorunumuz asılama ıle cozulseydı bende oncelıkle ondan baslardım yıne karar sızın tabıkı tup bebek surecı cok yıpratıcı;(((

Ama geçirmişsin maşşalh darısı başıma gerek kalmaz da inşallah. Tüp bebek yaptığın sürede sdc ayaklarını uzatıp yattın mı ne yaptın peki, çalışıyorum ben ne kadar engel olur buna merak ediyorum

Çok şükür geçti evet yine şükür ki sonucu güzel rabbım tum ısteyenlere içerisindede bize kucagımıza almayı nasıp etsın. İnş dediğiniz gibi gerek kalmaz .doğrusu cok yattım dıyemem bende ogretmenım zaten bı kac gun cok dıkkat ettım kendıme 3-5 gunu gecmemıstır daha sonra ve hala dıkkatlı ama abartmadan butun ıslerımı yapıyorum bol su içiyorum ve dua edıyorum benım butun yaptıgım bu rabbım kısa zamanda inş sizede nasıp eder

Çok teşekkür ederim

kokahantes geçmiş olsun benimde sonucum negatif maalesef... ben hala şoktayım kaptırmışım sanırım kendimi atlatamadım ama hayırlısı napalım

Canım benim amin çooook teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin..beni 31 mart da çağırdı hem kalp atışı için hemde bebekleri gormek için. ..senin bebis ne kadarlıkmış ? Benimkiler şuan 4 hafta 4 gunluklermis Allahin izni ile

Ne olur cok yipratmayin kendinizi...bende iki kere denedim...bedeniniz ve moraliniz saglikli ve dinc olsunki yeni denemeler olsun...bende bu duyguyu iki kere yasadim...umudumuzu yitirirsek eşlerimiz nasil destek olacak....kiyamam size...

Ya çok üzüldüm tabi ama daha kötü olurum sanıyordum. Negatif çıkarsa mahvolurum diyordum evet ruhen mahvoldum ama toparlamak zorundayım kendimi. Bizim pes etmek gibi bir lüksümüz yok ki. 1 gün yıkıldıysak 2. gün ayağa kalkma zorundayız biz.
İçten mesajınız için çok teşekkür ederim.

kokahantes geçmiş olsun benimde sonucum negatif maalesef... ben hala şoktayım kaptırmışım sanırım kendimi atlatamadım ama hayırlısı napalım

Ben de kaptırmışım canım kaptırmaz mıyım. Ama napalım, elimizden bir şey gelmiyor. Vücut dinlendikten sonra devam buna mecburuz. Senin dondurulmuşun var mı?

5 tane iyi kalite dondurulmuşum var da benim yeniden başlamaya hemen gücüm yok... Allah sabır versin hepimize hakkımızda hayırlısını yazsın

5 tane iyi kalite dondurulmuşum var da benim yeniden başlamaya hemen gücüm yok... Allah sabır versin hepimize hakkımızda hayırlısını yazsın

O gücünü toplayacaksın tatlım. Bak şanslıyız ne güzel dondurulmuşlarımız var. O iğne dolu süreci tekrar yaşamayacağız. Hap kullanıcaz sonra hopp transfer. Benim 8 tane dondurulmuşum var. 5 çok iyi kalite 3 iyi kalite dedi doktorum. Anlaşma yaptık iki tane koyacak.
Zaten ilk adetinle yapmıyorlar. Benim 2. adetimle yapılacak mayısta. Sen de bekle biraz 2 olmadı 3. adetinle yaptırırsın. Çok ara verme bence. Bizim pes etmek gibi bir lüksümüz yok biliyorsun. Anlıyorum çok üzgünsün ben de öyleyim ama ha deyince yıkılırsak olmaz bu iş.Umutlarını kaybetme lütfen.

kızlar çok üzüldüm ama lütfen pes etmeyin biliyorum demesi kolay ama umudunuzu yitirmeyin demekki şuan sizin için hayırlısı değil

kızlar aranızda hala sigarayı bırakamayan var mı?? yada tedavi sürecinde içen? :44::44::44:

aminn canım Rabbim tattırsın herkese inş:)sağlıkla kavuşuruz inş tatlımm, dr um bana 4+6 demişti dün bugün 5 haftalık olduk Allah'ın izniyle..2 gün var aramzda yanii adetime göre hesapladı galiba.. tekrar tahll falan verdm dün değerler iyi çıktı tek kese 2 bebek olabilir dedi dr um hakkımızda hayırlsısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…