Şükürler olsun canım 2 kese gördük ikiz yani :) elhamdulillah ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..inşallah hayırlısı ile kucagimiza da almayı nasip etsin rabbim sağ salim
Selam kızlar, ben cumartesi iğnelere başladım, bugün kontrole gittim, doktor pazartesiye kadar iğnelere devam dedi.Bu arada ben 3 haftadır hayıt suyu içiyorum. Acaba transferden sonra hayıt suyu içmenin bir zararı olurmu, lütfen yardımınızı bekliyorum..
Arkadaşlar tüp bebek için tahmini ne kadar ödediniz
kokahantes geçmiş olsun benimde sonucum negatif maalesef... ben hala şoktayım kaptırmışım sanırım kendimi atlatamadım ama hayırlısı napalım
Ne güzel biz de yarın gideceğiz inş. Görmeye. kesenin Kalınlığını söylediler mi.???
çok sağol canım allah sizlerede nasip etsin inş en kısa en hayırlı zamanda hayırlı bebişler :) daha değerlerimin artması gerekiyormuş ama bize şimdiden büyük umut oldu
çok sağol canım allah sizlerede nasip etsin inş en kısa en hayırlı zamanda hayırlı bebişler :) daha değerlerimin artması gerekiyormuş ama bize şimdiden büyük umut oldu
kızlar aranızda hala sigarayı bırakamayan var mı?? yada tedavi sürecinde içen? :44::44::44:
merhaba seldan, hayıt suyu nedirki :44::44::44:
dondurma işlemiyle birlikte 5.500 tl
maviş dr um bilgi vermedi bilmiyorm sormadm da açıkçasısen naptın gittin mi inş herşey güzldir
kızlar aranızda hala sigarayı bırakamayan var mı?? yada tedavi sürecinde içen? :44::44::44:
çook geçmiş olsun kızlar çok üzüldüm..hakkınzda hayırlı olanı ve en güzelini versn Rabbim..
Arzum cok güzel bebişimizin yerini gördük :) tek kese eşim de ikiz istiyordu gerçi tek embriyo transfer olmuştu ama yine de bir ihtimaltek kesede ikiz olabiliyormuş. Bu günümüze şükürler olsun rabbim verdi ya bu mutluluğu haftaya kalp atışlarını duymaya gideceğiz
canım ne yaptın değerlerin nasıl devam ediyor merak ettim seninkine yakın bir değerim var
değerlerim 13.gün 33
15.gün 91.33
17. gün 298.14
artık keseyi görmeye gideceğiz haftaya cuma gel dedi artık inş kısmetse görürüz
canım ne yaptın değerlerin nasıl devam ediyor merak ettim seninkine yakın bir değerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?