Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Şükürler olsun canım 2 kese gördük ikiz yani :) elhamdulillah ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..inşallah hayırlısı ile kucagimiza da almayı nasip etsin rabbim sağ salim

ne güzel süper haber :) allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin rabbim biz olmayanlarada versin

merhaba seldan, hayıt suyu nedirki :44::44::44:

kokahantes geçmiş olsun benimde sonucum negatif maalesef... ben hala şoktayım kaptırmışım sanırım kendimi atlatamadım ama hayırlısı napalım

çook geçmiş olsun kızlar çok üzüldüm..hakkınzda hayırlı olanı ve en güzelini versn Rabbim..

Merhaba,

41 yaşındayım, 1 yıllık evliyiz. Bursa'dayız, Prof. Dr. Gürkan Uncu hocamız, ART'de işlem yapılıyor.

Sebepsiz infertilite. 3 ay biosteron kullandık, gebelik olmadı. Bu ay antoganist growth hormonlu tüpe başladık. Merional, Seizen click, Cetritode ve çatlat iğnesi yapıldı bu ay. Bu sabah 6 yumurta alındı OPU da, ağrım sızım yok, sadece çok çişim geliyor bugün niyeyse...Salı muhtemelen transfer yaparız dedi...

İki gün önce , reglin 15. günü, E2 ve progesteron testi yaptı hoca, şimdi sonuca baktım da E2 730 çıkmış. Ne demek bu? Canım sıkılsın mı??

Hoca sabah bişey demedi, gayet keyifliydi, ölçümlerden memnundu...

Herkese anneciğinin rahmine sıkı sıkı sarılmış sağlıklı embriyolar diliyorum:)

Amin canım benim hiç kafaya takma dualarim sizinle..sizde bana dua edin de hersey yolunda gitsin Allahın izni ile

Amin canım benim hiç kafaya takma dualarim sizinle..sizde bana dua edin de hersey yolunda gitsin Allahın izni ile:)

çok sağol canım allah sizlerede nasip etsin inş en kısa en hayırlı zamanda hayırlı bebişler :) daha değerlerimin artması gerekiyormuş ama bize şimdiden büyük umut oldu

canım ne yaptın değerlerin nasıl devam ediyor merak ettim seninkine yakın bir değerim var

çok sağol canım allah sizlerede nasip etsin inş en kısa en hayırlı zamanda hayırlı bebişler :) daha değerlerimin artması gerekiyormuş ama bize şimdiden büyük umut oldu

canım ne yaptın değerlerin nasıl devam ediyor merak ettim seninkine yakın bir değerim var

kızlar aranızda hala sigarayı bırakamayan var mı?? yada tedavi sürecinde içen? :44::44::44:

Ben içiyorum...bugün OPUm yapıldı, hatta hastaneye girmeden çektim 3-5 fırt . Eşim geçen hafta bir kontrolde doktora kaşla göz arası , benim duymayacağımı zannederek, artık bıraksın di mi sigarayı dedi, hoca da şimdi şart değil gibi birşey dedi..başka bir sefer de içki içmesin di mi dedi, hoca da canı isterse içsin şimdilerde dedi...haftada bir bira içerim içsem içsem...abartıyo sevgilim bu süreçte...

Benim doktor şimdilerde herşey serbest havasında, stres olmamı istemiyor sanırım, bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak:)

Transfer günü teorik olarak gebeyiz, o gün itibari ile içmem herhalde.

Bugün tek sıkıntım çok çiş...yarım saate bir tuvaletteyim...meme uçları hassasiyeti de devam ediyor...pazartesi doktor arayacak embriyo durum bilgisi alıcaz...güzel haberler paylaşmak üzere:)

arkadaşlar ben bugün tüp yaptırdım bilgilendirme formunda ''Crinone'' diye bir jelin hergün kullanılması gerek demiş ama doktor bana böyle bir bilgi vermedi siz kullanıyor musunuz

maviş dr um bilgi vermedi bilmiyorm sormadm da açıkçası sen naptın gittin mi inş herşey güzldir

Arzum cok güzel bebişimizin yerini gördük :) tek kese eşim de ikiz istiyordu gerçi tek embriyo transfer olmuştu ama yine de bir ihtimal tek kesede ikiz olabiliyormuş. Bu günümüze şükürler olsun rabbim verdi ya bu mutluluğu haftaya kalp atışlarını duymaya gideceğiz

kızlar aranızda hala sigarayı bırakamayan var mı?? yada tedavi sürecinde içen? :44::44::44:

Canım ben içtim malesef. Doktorum da bırakmamı söylemedi azalt sadece dedi. Ben malesef transferden sonra da içtim ama 1/3' e falan indirdim normal içtiğimin. Bilmem ondan mı tutmadı

çook geçmiş olsun kızlar çok üzüldüm..hakkınzda hayırlı olanı ve en güzelini versn Rabbim..

Çok sağol canım. Nasip kısmet değilmiş napalım. Benim orda 8 tane buz bebem var:) Mayısta ikisini alıp gelicem bakalım:)

Gözün aydin tatlım aynı durumdayz :) belki ikiz olacaktr bizimkiler :) hayirlisi olsun benm icn fark etmz valla sağlıklı olsunlar da di mi? Tam olarak kaç haftalık canm bebisin.biz bugün tam 5.haftamzdayz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…