bu arada senin transfer olmuşmuydu sende durumlar ne alemde bakalım
kızlar aranızda hala sigarayı bırakamayan var mı?? yada tedavi sürecinde içen? :44::44::44:
Ya çok üzüldüm tabi ama daha kötü olurum sanıyordum. Negatif çıkarsa mahvolurum diyordum evet ruhen mahvoldum ama toparlamak zorundayım kendimi. Bizim pes etmek gibi bir lüksümüz yok ki. 1 gün yıkıldıysak 2. gün ayağa kalkma zorundayız biz.
İçten mesajınız için çok teşekkür ederim.
Evet...pes etmek yok değil mi arkadaşım..bende haziran başı gibi yeniden başlayacağım...Allah kısmet ederse...hakkımızda hayırlısı 3.ama son olsun benim için...:
O gücünü toplayacaksın tatlım. Bak şanslıyız ne güzel dondurulmuşlarımız var. O iğne dolu süreci tekrar yaşamayacağız. Hap kullanıcaz sonra hopp transfer. Benim 8 tane dondurulmuşum var. 5 çok iyi kalite 3 iyi kalite dedi doktorum. Anlaşma yaptık iki tane koyacak.
Zaten ilk adetinle yapmıyorlar. Benim 2. adetimle yapılacak mayısta. Sen de bekle biraz 2 olmadı 3. adetinle yaptırırsın. Çok ara verme bence. Bizim pes etmek gibi bir lüksümüz yok biliyorsun. Anlıyorum çok üzgünsün ben de öyleyim ama ha deyince yıkılırsak olmaz bu iş.Umutlarını kaybetme lütfen.
Tüp bebek için mi yumurta donduruyorlar yoksa aşılama için dondurulan yumurtayı mı kullanıyorlar şu yumurtayı aldırmak mı en kötü kısım
Bugün toplandı yumurtalarım, güvendiğiniz ellerde iseniz korkacak bişey yok...su gibi aktı geçti...
Aşılama ne bilmiyorum tam benim tüp için toplandı. Dölleniyorlar şimdi. Uygun embriyo rahmime konacak, kalanlar da yedek duracak, dondurulacak.
Sevgiler...
merhaba kızlar bende sonuç bekleyenlerdenim yaş 27 ikinci denemem birinci negatif bugün transferin 8.günü 6.gün embroyosu dualarınızı bekliyorum allah olmayan herkese versin inşallah
arkadaşlar ben bugün tüp yaptırdım bilgilendirme formunda ''Crinone'' diye bir jelin hergün kullanılması gerek demiş ama doktor bana böyle bir bilgi vermedi siz kullanıyor musunuz
Sen aşılama yapmadan tüp bebek yaptın yani? Bunu doktor mu söyledi sen mi istedin
arkadaşlar ben bugün tüp yaptırdım bilgilendirme formunda ''Crinone'' diye bir jelin hergün kullanılması gerek demiş ama doktor bana böyle bir bilgi vermedi siz kullanıyor musunuz
merhaba kızlar bende sonuç bekleyenlerdenim yaş 27 ikinci denemem birinci negatif bugün transferin 8.günü 6.gün embroyosu dualarınızı bekliyorum allah olmayan herkese versin inşallah
Ben içiyorum...bugün OPUm yapıldı, hatta hastaneye girmeden çektim 3-5 fırt . Eşim geçen hafta bir kontrolde doktora kaşla göz arası , benim duymayacağımı zannederek, artık bıraksın di mi sigarayı dedi, hoca da şimdi şart değil gibi birşey dedi..başka bir sefer de içki içmesin di mi dedi, hoca da canı isterse içsin şimdilerde dedi...haftada bir bira içerim içsem içsem...abartıyo sevgilim bu süreçte...
Benim doktor şimdilerde herşey serbest havasında, stres olmamı istemiyor sanırım, bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak:)
Transfer günü teorik olarak gebeyiz, o gün itibari ile içmem herhalde.
Bugün tek sıkıntım çok çiş...yarım saate bir tuvaletteyim...meme uçları hassasiyeti de devam ediyor...pazartesi doktor arayacak embriyo durum bilgisi alıcaz...güzel haberler paylaşmak üzere:)
yok canım bugün adetim gecikti test verdim 24,07 çıktı aklıma sen geldin o yüzden sorayım dedim :)
ya açıkçası bende transfer gününe kadar içtim transfer gününden bu yana yani 9 gün oldu hiç içmedim ya içimde miniğim varsa yazık değilmi ona üzülürümo yüzden bıraktım sigarayı sizde bırakın bence içinizde bi canlı olabilir
hamilesin o zaman güzelim :) ayy çok sevindim doktora gittin mi ki ne dedi sevinmişsinizdirde şimdi siz ayy ne güzel olmuşşş :) kaç yıllık evliydiniz siz
Gözün aydin tatlım aynı durumdayz :) belki ikiz olacaktr bizimkiler :) hayirlisi olsun benm icn fark etmz valla sağlıklı olsunlar da di mi? Tam olarak kaç haftalık canm bebisin.biz bugün tam 5.haftamzdayz :))
Bizim beş hafta beş gün oldu. Tabiki sağlıklı olsunlar gerisi farketmez:) hangi il.?
canım teşekkür ederim doktor değerin düşük dedi değer ne zaman ikiye katlamalı onu bilmiyorum bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?