Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende sonuç bekleyenlerdenim yaş 27 ikinci denemem birinci negatif bugün transferin 8.günü 6.gün embroyosu dualarınızı bekliyorum allah olmayan herkese versin inşallah

Tüp bebek için mi yumurta donduruyorlar yoksa aşılama için dondurulan yumurtayı mı kullanıyorlar şu yumurtayı aldırmak mı en kötü kısım

Tüp bebek için mi yumurta donduruyorlar yoksa aşılama için dondurulan yumurtayı mı kullanıyorlar şu yumurtayı aldırmak mı en kötü kısım

Bugün toplandı yumurtalarım, güvendiğiniz ellerde iseniz korkacak bişey yok...su gibi aktı geçti...

Aşılama ne bilmiyorum tam benim tüp için toplandı. Dölleniyorlar şimdi. Uygun embriyo rahmime konacak, kalanlar da yedek duracak, dondurulacak.

Sevgiler...

Sen aşılama yapmadan tüp bebek yaptın yani? Bunu doktor mu söyledi sen mi istedin

arkadaşlar ben bugün tüp yaptırdım bilgilendirme formunda ''Crinone'' diye bir jelin hergün kullanılması gerek demiş ama doktor bana böyle bir bilgi vermedi siz kullanıyor musunuz

Ben transferden 4gun once basladim crinone jel e.. ama bilemiyorum tabii bu jel kisiye gore degisen ilaclardanmidir. Bence vakit kaybetmeden dr nuzu arayip bilgi alin. Atlanmis olabilir mazallah.

Sevgiler,

arkadaşlar ben bugün tüp yaptırdım bilgilendirme formunda ''Crinone'' diye bir jelin hergün kullanılması gerek demiş ama doktor bana böyle bir bilgi vermedi siz kullanıyor musunuz

hayırlı olsun sernes, ben yumurta toplamadan buyana kullanıyorum sabah akşam. bana dr um çok önemli demşti.
bence bi sor için rahat etsin..

ya açıkçası bende transfer gününe kadar içtim transfer gününden bu yana yani 9 gün oldu hiç içmedim ya içimde miniğim varsa yazık değilmi ona üzülürüm o yüzden bıraktım sigarayı sizde bırakın bence içinizde bi canlı olabilir

yok canım bugün adetim gecikti test verdim 24,07 çıktı aklıma sen geldin o yüzden sorayım dedim :)

hamilesin o zaman güzelim :) ayy çok sevindim doktora gittin mi ki ne dedi sevinmişsinizdirde şimdi siz ayy ne güzel olmuşşş :) kaç yıllık evliydiniz siz

Sevgili Leon86, dün OPUm yapıldı, transfer gününe kadar içerde embriyo yok...transfer günü bırakıcam dediğim gibi. doktor da der zaten artık o zaman...Hepimize bol şans

hamilesin o zaman güzelim :) ayy çok sevindim doktora gittin mi ki ne dedi sevinmişsinizdirde şimdi siz ayy ne güzel olmuşşş :) kaç yıllık evliydiniz siz

canım teşekkür ederim doktor değerin düşük dedi değer ne zaman ikiye katlamalı onu bilmiyorum bakalım hayırlısı artık

Ben bugun sonucumu aldım koca bir sıfır sağlık olsun

Bizim beş hafta beş gün oldu. Tabiki sağlıklı olsunlar gerisi farketmez:) hangi il.?

maşallah size :) aynen sağlık versin Rabbim.
Ankara daym ben sen nerdesn yaşn kaç, ben transferden sonrakki gibi genellikle yatark geçiriyrm. sen de böylemsn hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…