Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Merhaba,

llk testinizden iki gun sonra yine ayni saatte testi tekrarlamalisiniz. Degerin iki kati ve ustu cikmasi istenir.

Sevgiler,

canım inşaallah artar ama benim pek umudum yok korkuyorum çünkü çok düşük bir değer yine de her şey nasip Allahtan hayırlısı artık dua et canım ya şimdi 24 çıktı bunun iki katı çıkacak yani 50 mi olacak hiç anlayamıyorum bu değerleri

Evet 50 veya ustu cikmasi gerekiyor. Test sonuc kagidinda kacinci gun/haftalarda degerin kacla kac arasinda olmasi gerektigi yazar. Dusuk olmasi iyi degil midir bilmiyorum ama erken bir zaman oldugunuda gosterebilir. Icinizi ferah tutun, pozitif dusununki pozitif olsun sonuc :) Umarim korkulariniz bosa cikar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç öyle düşünme canım bak bende 12. gün 24.13 çıkmıştı 2 güne bir test verdim 2 kaatına hatta 3 katına çıkmış doktor gayet iyi gidiyorsun dedi keseye bakmamız için 1 hafta sonra gene gel dedi sende olumlu düşün bence bide kendine dikkat et ağır kaldırma sakın

Bizim beş hafta beş gün oldu. Tabiki sağlıklı olsunlar gerisi farketmez:) hangi il.?

ne zaman transfer olmuştu sizin memleket neresi yaş kaç ayrıca kçıncı denemeniz sizin :) ayrıca hayırlı olsun szin içinde çok sevindim bende keseyi merakla bekliyorum hayırlısıyla bir görseydik :)

Dogru hatirlamisim. Bizde aydin bey in hastasiyiz. Kendimi simdiden negatife hazirliyorum. Yarin dorduncu gun. Olmayacak ve diger dondurulmuslarla devam edecegiz gibi planlar vs. Sizin dondurulmus var miydi?

maallesef canım yok. neden böyle bir ümitsizliğe kapılıyorsun inşallah güzel sonuç alırsın

maallesef canım yok. neden böyle bir ümitsizliğe kapılıyorsun inşallah güzel sonuç alırsın

Guzel sonuc alirsak supriz olsun diye. Kendimi hazirlamadigim durumlara asiri tepki verebiliyorum. Bir nevi onunu alma.

Tekrar baslayacak misin?

Günaydın,
hafta sonu giremedim,
benim ymurtalarım pazar günü toplandı, 8 yumurta alabilmişler Daha sonra yolda aradılar, sadece iki tanesi döllenme için uygunmş. Dün spermle birleştirip izleyeceklerdi, bugün sabahtan arayacaklar durum nedir diye, umarım o ikitanesi de döllenir, çok moralim bozuldu, 8 tanede 2 tanesinin uygun olması, umarım onlar da elenmezler,

çok stresli bir şekilde cevap bekliyorum,
biri yazmıştı burda forumda kim hatırlamyorum ama tüp bebek tedavisinde bir sonraki aşamaya gelebilmek bile çok önemli..
artık hep bir sonraki aşama için dua eder oldum artık... Allahım ne olur yumurtalarım döllensin diye dua ediyorum...
Heran arayabilirler çok korkuyorum..

canım merhaba üzülmek için erken lütfen yıpratma kendini yinede 8 yumurtan toplanabilmiş ve en azından ikisi sağlıklı hiçbiri sağlıklı olmayabilirdide üzülmek için erken lütfen kendini strese sokma şimdiden

haklısın canım,
telefonum önümde, heran çalmasını bekliyorum..
şafak 1:) sen heyecanlı mısın?

aaaaa, sen de benimle aynı durumdasın, hangi merkez? kaç yumurta toplandı kaç tanesi sağlam biliyor musun?

benim 6 yumurta toplandı cumartesi, döllenme bilgisini bekliyoruz şimdi...ben Bursa'dayım, ART de yapıldı işlem. Hepsi sağlam ve 1. kalite olsun...

ben tam bayılmadan önce hoca embriyolog hanıma şuna benzer bişey dedi, kalanları donduracağız...burdan anladığım daha almadan işe yarar birşeyler olduğunu biliyordu...bu mümkün mü?

siz neredesiniz?

Sanırım değil, çünkü ben işlemden çıktığımda doktor yanıma geldi, 8 tane toplayabildik dedi. ben iki tane transfer edilsin istiyorum dedim, o da beni bire ikna etmeye çalıştı, kalanları dondururuz dedi... 3 saat sonra arayıp sadece iki tanesi döllenme için uygun dediler, yani doktorum tahmin ettiği gibi olmadı..
bakalım..
hemen çalsın telefonlarımız ve güzel haberler alalım...
telefında bana kaç tanesi döllendi ve ne zaman transfer edilir onu söyleyecekler..

haklısın canım,
telefonum önümde, heran çalmasını bekliyorum..
şafak 1:) sen heyecanlı mısın?

söylemek istememiştim sonucu alana kadar ama neyse söyliyim artık :) ben kan verdim sabah, 15:30da çıkıcak sonucu dua edermisin bana bende sana edicem yumurtaların için :)

Gunaydin bendim onu yazan :) nie biliomusun? Ilk deneme sadece 3 folikul olustu ikisinin ici dolu cikti biru dollenmeye uygun degildi öbürüde bölünmedi. Genetigi bozuk dediler. Sen simdi icini ferah tut. Doktorumun bana dediği bir tane kaliteli yumurta olsun bize yeter derdi hep. Sonraki denemede hic dusunmedim, gun saymadim ve takmadim bile 4 embriyo oldu hemde 1.kalite..
Simdi dedigim gibi bir tane olsun saglam olsun sayi önemli değil. Embriyodan sonrada umarim basarili bir transfer olur.
Allahtan hep iste ama, vazgecme hic. Benden her zaman isteyin kullarim demis.

söylemek istememiştim sonucu alana kadar ama neyse söyliyim artık :) ben kan verdim sabah, 15:30da çıkıcak sonucu dua edermisin bana bende sana edicem yumurtaların için :)

:) darisi basima. Birsey sormak istiyorum bu gune kadar hic kanaman oldu mu? Dorduncu gundeyim su an, bugunlerde beklemelimiyim lekelenme?

Sevgiler,

aaa canım benim hadi bakalım güzel haberler ver bize inşallah, dua edeceğim, sen hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…