Ben bugun sonucumu aldım koca bir sıfır sağlık olsun
Dediginiz gibi saglik olsun.. Gerisi bir gun gelir muhakkak. Sizde Asm de mi yaptirmistiniz?
Ewet canım asm yaptırmıştım
Merhaba,
llk testinizden iki gun sonra yine ayni saatte testi tekrarlamalisiniz. Degerin iki kati ve ustu cikmasi istenir.
Sevgiler,
canım inşaallah artar ama benim pek umudum yok korkuyorum çünkü çok düşük bir değer yine de her şey nasip Allahtan hayırlısı artık dua et canım ya şimdi 24 çıktı bunun iki katı çıkacak yani 50 mi olacak hiç anlayamıyorum bu değerleri
Bizim beş hafta beş gün oldu. Tabiki sağlıklı olsunlar gerisi farketmez:) hangi il.?
Dogru hatirlamisim. Bizde aydin bey in hastasiyiz. Kendimi simdiden negatife hazirliyorum. Yarin dorduncu gun. Olmayacak ve diger dondurulmuslarla devam edecegiz gibi planlar vs. Sizin dondurulmus var miydi?
maallesef canım yok. neden böyle bir ümitsizliğe kapılıyorsun inşallah güzel sonuç alırsın
Amin insallah canim.. Simdi dua et folikuller dolu ciksin, kaliteleri guzel olsun ve dollenip embriyo olussun.. ^_^
Sonrasi allahin izniyle sirasiyla geliyor. Ben bir kere sordum neydi hatirlamiyorum doktorum allah bilir demisti. O zaman sasirmistim genelde doktorlar yuzdeler ihtimaller istatistikler konusmayi sever de allah bilir pek demez. Ikinci tedavide her asamaya kismet diye basladik ya hersey yolunda gitti cok sukur. Ilkinde cok cahilmisiz. Simdi var ya evde yalnizim, esim isi geri gitti birazdan gelir. Ve biz evde hic bu konuyu konusmayiz. Sanki dillendirirsek buyusu bozulurda yanlis birsey soyleriz olmaz gibi bir ruh halindeyiz ne zamandir. Kafayi mi yedik nirvana ya mi erdik bilemiyorum
Senin yumurtalarin ne zaman toplanacak?
Günaydın,
hafta sonu giremedim,
benim ymurtalarım pazar günü toplandı, 8 yumurta alabilmişlerDaha sonra yolda aradılar, sadece iki tanesi döllenme için uygunmş. Dün spermle birleştirip izleyeceklerdi, bugün sabahtan arayacaklar durum nedir diye, umarım o ikitanesi de döllenir, çok moralim bozuldu, 8 tanede 2 tanesinin uygun olması, umarım onlar da elenmezler,
çok stresli bir şekilde cevap bekliyorum,
biri yazmıştı burda forumda kim hatırlamyorum ama tüp bebek tedavisinde bir sonraki aşamaya gelebilmek bile çok önemli..
artık hep bir sonraki aşama için dua eder oldum artık... Allahım ne olur yumurtalarım döllensin diye dua ediyorum...
Heran arayabilirler çok korkuyorum..
canım merhaba üzülmek için erken lütfen yıpratma kendini yinede 8 yumurtan toplanabilmiş ve en azından ikisi sağlıklı hiçbiri sağlıklı olmayabilirdide üzülmek için erken lütfen kendini strese sokma şimdiden
haklısın canım,
telefonum önümde, heran çalmasını bekliyorum..
şafak 1:) sen heyecanlı mısın?
Ben de öyle, telefon kucağımda... cumartesi OPUm oldu, hoca arasın diye bekliyorum şu an...
Hepimize müjdeler gelsin:)
aaaaa, sen de benimle aynı durumdasın, hangi merkez? kaç yumurta toplandı kaç tanesi sağlam biliyor musun?
benim 6 yumurta toplandı cumartesi, döllenme bilgisini bekliyoruz şimdi...ben Bursa'dayım, ART de yapıldı işlem. Hepsi sağlam ve 1. kalite olsun...
ben tam bayılmadan önce hoca embriyolog hanıma şuna benzer bişey dedi, kalanları donduracağız...burdan anladığım daha almadan işe yarar birşeyler olduğunu biliyordu...bu mümkün mü?
siz neredesiniz?
haklısın canım,
telefonum önümde, heran çalmasını bekliyorum..
şafak 1:) sen heyecanlı mısın?
Günaydın,
hafta sonu giremedim,
benim ymurtalarım pazar günü toplandı, 8 yumurta alabilmişlerDaha sonra yolda aradılar, sadece iki tanesi döllenme için uygunmş. Dün spermle birleştirip izleyeceklerdi, bugün sabahtan arayacaklar durum nedir diye, umarım o ikitanesi de döllenir, çok moralim bozuldu, 8 tanede 2 tanesinin uygun olması, umarım onlar da elenmezler,
çok stresli bir şekilde cevap bekliyorum,
biri yazmıştı burda forumda kim hatırlamyorum ama tüp bebek tedavisinde bir sonraki aşamaya gelebilmek bile çok önemli..
artık hep bir sonraki aşama için dua eder oldum artık... Allahım ne olur yumurtalarım döllensin diye dua ediyorum...
Heran arayabilirler çok korkuyorum..
söylemek istememiştim sonucu alana kadar ama neyse söyliyim artık :) ben kan verdim sabah, 15:30da çıkıcak sonucu dua edermisin bana bende sana edicem yumurtaların için :)
söylemek istememiştim sonucu alana kadar ama neyse söyliyim artık :) ben kan verdim sabah, 15:30da çıkıcak sonucu dua edermisin bana bende sana edicem yumurtaların için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?