:) darisi basima. Birsey sormak istiyorum bu gune kadar hic kanaman oldu mu? Dorduncu gundeyim su an, bugunlerde beklemelimiyim lekelenme?
Sevgiler,
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa canım benim hadi bakalım güzel haberler ver bize inşallah, dua edeceğim, sen hiç merak etme
Gunaydin bendim onu yazan :) nie biliomusun? Ilk deneme sadece 3 folikul olustu ikisinin ici dolu cikti biru dollenmeye uygun degildi öbürüde bölünmedi. Genetigi bozuk dediler. Sen simdi icini ferah tut. Doktorumun bana dediği bir tane kaliteli yumurta olsun bize yeter derdi hep. Sonraki denemede hic dusunmedim, gun saymadim ve takmadim bile 4 embriyo oldu hemde 1.kalite..
Simdi dedigim gibi bir tane olsun saglam olsun sayi önemli değil. Embriyodan sonrada umarim basarili bir transfer olur.
Allahtan hep iste ama, vazgecme hic. Benden her zaman isteyin kullarim demis.
saol canım teşekkür ederim 15:30 a kadar da zaman geçmez şimdi özel hastanede verseydim 1 saatte çıkardı ama neyse ya bu kadar bekledim artık bekleerim
evet gerçekten çok geçmiş, olsun.. film izle, kitap oku, komşuya git :)
kendini oyala diyeceğim de... ne yaparsan yap geçmiyor zaman !!!
güzel haberler alalım inşallah, sonucu telefonda mı öğreneceksin, hastaneye mi gideceksin?
canım çalışıyorum ben bir hafta rapordan sonra cumartesi işe başladım işte böyle bilgisayar başında oyalanıyorum :) internetten bakacağım canım hastanenin sitesinden
hmm anladım,
daha çabuk öğrenirsin bize de hemen cevap yazarsın,
bende işteyim ama aklım hep yumurtalarımda :18::18::18:
stres yapma lütfen bir tane döllensin hayırlısıyla yeter allahın izniyle
valla aslına bakarsan kanama değil ama transferin 6. günü sabah pembe su gibi bişey geldi doktoru aradım normal onu progestan yapıyor dedi oda alttan kullandığım progestoron hormonu
sonunda öğrendim
benim iki yumurtamda döllenmiş, 8 taneden 2 tanesinin çıkması benim hipofizimin baskılması nedeniyle olmuş, doktorlarım da şaşırmış.. Daaaa ben onlara hep söyledim, onlara kalsa herşey normal..
neyseki benim ki yumurtam da döllenmiş
şimdi bölünmelerini izleyeceklermiş, duruma göre ya yarın ya da çarşamba transfer edeceklermiş..
embriyolar güzel güzel bölünsünler..
ikisi de iyi kalite olursa bir tanesini transfer edip diğerini donduracaklarmış, birinin kalitesi düşük olursa ikisini birden transfer edeceklermiş,
hadi bakalım bugün herkeslerden güzel haberler gelsin..
Ne güzel gelişmeler:) Haydi bol şans...ben de doktordan telefon bekliyorum döllenme durumuna dair....
sana da bol şans, ben de haber bekliyordum da bir türlü haber gelmeyince biz aradık öğrendik, sen ara istersen.. bir şansını dene..
aradımaramam mı...17:00 ye kadar dışarda ameliyatları var...muayenehaneye gelince arayacakmış...benim doktor bayağı meşhur burda, laparoskopi midir nedir o konuda millet kapısında kuyrukmuş...
güzel haber gelsin, lütfen:)
sonunda öğrendim
benim iki yumurtamda döllenmiş, 8 taneden 2 tanesinin çıkması benim hipofizimin baskılması nedeniyle olmuş, doktorlarım da şaşırmış.. Daaaa ben onlara hep söyledim, onlara kalsa herşey normal..
neyseki benim ki yumurtam da döllenmiş
şimdi bölünmelerini izleyeceklermiş, duruma göre ya yarın ya da çarşamba transfer edeceklermiş..
embriyolar güzel güzel bölünsünler..
ikisi de iyi kalite olursa bir tanesini transfer edip diğerini donduracaklarmış, birinin kalitesi düşük olursa ikisini birden transfer edeceklermiş,
hadi bakalım bugün herkeslerden güzel haberler gelsin..
Ok beklenen birsey yani bu.. umarim 15.30 da guzel haber verirsin bizede.. sen hangi sehirdeydin?
Ne güzel gelişmeler:) Haydi bol şans...ben de doktordan telefon bekliyorum döllenme durumuna dair....
anladımmmm,
o zaman biraz daha sabır, umarım güzel haberler verirler sana da ...
kaç transfer istiyorsun? ben iki çok istiyorum, koymamak için direniyorlar:2:ben de sorun var diyorum, endokrinologlarım da aynı şeyi söylüyor, hiposizde sorun var baskılıyor diyorum, yok sende bişey diyorlar, sonra bizim dediğimiz çıkınca şaşırıyorlar..neyse, embriyoların kalitesine bakalım da, ben riske atmak istemiyorum..
inşallah canım ya :) ben ankaradayım sen nerdesin
kaç transfer olsun diye hiç düşünmedim. ben doktorun önündeyken süt dökmüş kedi gibiyim, ağzımı zor açıyorum. o ne derse o olacak, 1 se 1 ikiyse 2...benim toplanan 6 zaten, umarım hepsi 1. kalite olur da,1 er 1 er koyarız her iki senede bir... şaka şaka, bu sene bir diliyorum, donmuşlardan da 2 sene sonra 1 tane daha...1 kız bir 1 oğlan...
ultrason sırasında ingilizce yorumlar yapıyor bazen hoca, benim ingilizcemin en az onun kadar iyi olduğunu biliyor da öyle yapıyor tabii ( beni ona yönlendiren doktor arkadaşım anadolu lisesinden sınıf arkadaşım, hocanın da tıptan öğrencisi) ama ben resmen sanki japonca konuşuyormuş gibi algılıyorum adamı:) onca şey söylüyor o sırada ama aleti içimden çıkarınca ben bi tek
iyi mi
diyorum:))
gülümseyip Türkçe özet yapıyor...her seferinde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?