Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

gerçekten çok güldüm...

Guzel sonuc alirsak supriz olsun diye. Kendimi hazirlamadigim durumlara asiri tepki verebiliyorum. Bir nevi onunu alma.

Tekrar baslayacak misin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basliycam ama kilo vericem en az 10 kilo versem iyi olur agustos ayi gibi dusunuyorum

Ben OPU dan beri 2 gündür hep çiş yapıyorum, yarım saatte birdi ilk gün nerdeyse. Bu hormonlar ödem yaparmış, kilo almamışsınızdır, OPU sonrası idrarla gidecekmiş.

Gunde iki litre su tuketiyorum. Sık tuvalete cikiyorum zaten ama ilk tedavide ilac dozlarim en yuksegindeydi. Sanirim ondan farketti. Olsunda onada raziyiz :)

maşallah size :) aynen sağlık versin Rabbim.
Ankara daym ben sen nerdesn yaşn kaç, ben transferden sonrakki gibi genellikle yatark geçiriyrm. sen de böylemsn hala

Suan annemlerin yanındayım memleket balıkesir fakat eşimin tayini nedeniyle bitlisteyiz. Yaş 21 :) evde hiç bir iş yapmıyorum annem ananem kız kardeşim herkes seferber olmuş durumda canım nasıl isterse öyle hareket ediyorum yatıyorum oturuyorum iki ayı doldurunca döneceğim evime uzun yolculuğa çıkamıyorum şu an uçakla dahi olsa... Bitliste de yardımcı tutcaz ev işleri için yani dokuz ay istirahat edeceğim kolay olmadı tüp bebiş, olsun artık nazımız :) .

Süpersinnnnn :)
sanırım ikiz :)
bugün çok güzel haberler alıyoruz, yupppiiiii

galiba ikiz geliyor :)) çünkü ben bide bir gün önce yaptım testi bugün transferimin 10. günüydü allahım hepinize nasip etsin rabbim hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun herkes hamile olsun

tek emriyo bile koysalar ikiz olma olasılıgı var yani öylemi çok sevindim rabbim herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

galiba ikiz geliyor :)) çünkü ben bide bir gün önce yaptım testi bugün transferimin 10. günüydü allahım hepinize nasip etsin rabbim hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun herkes hamile olsun

süpersin canım, sana iki embriyo transfer edilmişti değil mi?
canım çok sevindim senin adına inan,
ne zaman doktora gideceksin,
ikiz hamileliği zor lütfen iyi bir doktor bul ve iyi beslen, belki diyetisyene gidebilirsin,ikiz hamileliğinde beslenme için destek olur sana..
ikiz annelerinin forumları var oraya bak,
güzel haberlerinin devamı gelir umarım..
keseleri, kalp atışları, gelişimleri ve kucağına alacağın günler..

ikiz oldugunu nasıl anladınız bende bugün tüp bebek tedavime yani iğnelerime başladım rabbiim gönlünüze göre versin inşallah :)

canım sen genceciksin ne güzel, herkes destek maşallah:) bende 28 oldum bebeğim hediyem oldu
bende osmaniyeliym aslen eşim tokatlı iş nedeniyle ankaradayız ay bi karışık bizimkisi..
benm annem de olaydı iyiydi ama ha diyince gelemiyor...olsun kayınvalidem geliyo sık sık hiç yemk yapmadım transferden sonra alıştım galiba bu duruma aman Allah'ım sağlık versin bebişlerimze, bize yeter ki..

amin canım güzel duaların için teşekkür ederim allahım sanada yaşatsın bu duyguları çok farklı bir duyguymuş 2 senedir bugünğ bekledim ben çok karmaşık duygularım var doyasıya kahkaha atmakla hüngür hüngür ağlamak arasında gidip geliyorum sürekli :) benim doktorum çok iyi ondan öncesinde aşılamalarla boş boş avunup durmuşum bu doktorum kesin hamile kalacaksın diyordu demekki bildiği bişey vardı nasıl ya diyodum bir ihtimal bile olamazmı belkide olmayacak diyodum ama hep kesin diyordumuhtemelen bunda devam ederim herşeyimide biliyor zaten :)

Oh be... rahatladım:) doktor aradı...

6 yumurtadan 5 i döllenmiş. 5. gün en az 2 embriyon olur ve onları donduracağız dedi.

Saizen click hormonu nedeni ile progesteronum bugün transfere uygun seviyedeymiş, 2 gün sonra koysa , (5. gün embriyosu koyacak ya) gebelik oluşmazmış.

Yani gelecek ay herhalde progestorunumun uygun olduğu gün yükleme yapacak. Ben böyle anladım.

Haydi hayırlısı:)

Haydi müjdeler artsın!

Masallah allah nazarlardan saklasin 12.gun yine yaptiracak misin? Bana 12.gun dediler cunku. Pozitif olursa 14.gunde tekrarlamam gerekiyor. Sen simdi 12 ve 14 te yine yaptiracak misin? ^_^

bugün eşinle bir kutlama yapın, ben de olsam seninle aynı duyguları yaşardım kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…