Size birşey anlatayım da gülün..
cumartesi OPU için hastaneye girip, imzalar attık falan, eşim sıkışmış tuvalete gitti, hemşire de aldı beni hazırlamaya götürdü, bol şans dileyemedik bile birbirimize.
Ben ameliyat önlüğünü giydim odada oturuyorum, hoca gelmemiş henüz arayayım dedim benim adamı.
Açtı meşgulum kapat kapat dedi...
Meğer onu da tuvaletten sonra sperm verme odasına götürmüşler hemen ve işe koyulmuş:)
İşin komik yeri burada; ben onu aradım ya, telefon çalınca bu spermin konacağı kabı kulağına götürmüş ve alo demiş:)))) telefon çalmaya devam edince farketmiş alo dediği şeyin telefon olmadığını:))))
kabı doldurunca kapının önüne çıkmış sigara yakmış, o sırada hoca gelmiş, numuneyi vermişin belli, bizimki şaşkın şaşkın bakınca da sigarayı yakmışın ya demiş:))))
Guzel sonuc alirsak supriz olsun diye. Kendimi hazirlamadigim durumlara asiri tepki verebiliyorum. Bir nevi onunu alma.
Tekrar baslayacak misin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Basliycam ama kilo vericem en az 10 kilo versem iyi olur agustos ayi gibi dusunuyorum
Anladim, hayirlisi olsun hepimiz icin. Bu igneler ilaclar bende de +5 kilo yapti..
Yine asm mi olacak tercihin?
.
Ben OPU dan beri 2 gündür hep çiş yapıyorum, yarım saatte birdi ilk gün nerdeyse. Bu hormonlar ödem yaparmış, kilo almamışsınızdır, OPU sonrası idrarla gidecekmiş.
kızlar bhcg 257 :))) galiba hamileyim
maşallah size :)aynen sağlık versin Rabbim.
Ankara daym ben sen nerdesn yaşn kaç, ben transferden sonrakki gibi genellikle yatark geçiriyrm. sen de böylemsn hala
Süpersinnnnn :)
sanırım ikiz :)
bugün çok güzel haberler alıyoruz, yupppiiiii
Selam benim 3.buçuk yasında tüp bebek yontemiyle ikiz kızlarım var bugun uye oldum malatya fethiye ersan tüp bebek merkezi umutlarıma care oldu allah onlardan razı olsun 4 4luk ilgileniolar yasım kucuk oldugundan tek emrio konldu içime ve bolundu 2 oldu simdi gene dusunuyorum fakat olmuo keske yumurtalarımın birini dondursaydım
galiba ikiz geliyor :)) çünkü ben bide bir gün önce yaptım testi bugün transferimin 10. günüydüallahım hepinize nasip etsin rabbim hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun herkes hamile olsun
galiba ikiz geliyor :)) çünkü ben bide bir gün önce yaptım testi bugün transferimin 10. günüydüallahım hepinize nasip etsin rabbim hepimizin kucağını bebişlerimizle doldursun herkes hamile olsun
Suan annemlerin yanındayım memleket balıkesir fakat eşimin tayini nedeniyle bitlisteyiz. Yaş 21 :) evde hiç bir iş yapmıyorum annem ananem kız kardeşim herkes seferber olmuş durumda canım nasıl isterse öyle hareket ediyorum yatıyorum oturuyorumiki ayı doldurunca döneceğim evime uzun yolculuğa çıkamıyorum şu an uçakla dahi olsa... Bitliste de yardımcı tutcaz ev işleri için yani dokuz ay istirahat edeceğim kolay olmadı tüp bebiş, olsun artık nazımız :) .
süpersin canım, sana iki embriyo transfer edilmişti değil mi?
canım çok sevindim senin adına inan,
ne zaman doktora gideceksin,
ikiz hamileliği zor lütfen iyi bir doktor bul ve iyi beslen, belki diyetisyene gidebilirsin,ikiz hamileliğinde beslenme için destek olur sana..
ikiz annelerinin forumları var oraya bak,
güzel haberlerinin devamı gelir umarım..
keseleri, kalp atışları, gelişimleri ve kucağına alacağın günler..
amin canım güzel duaların için teşekkür ederim allahım sanada yaşatsın bu duyguları çok farklı bir duyguymuş 2 senedir bugünğ bekledim ben çok karmaşık duygularım var doyasıya kahkaha atmakla hüngür hüngür ağlamak arasında gidip geliyorum sürekli :) benim doktorum çok iyi ondan öncesinde aşılamalarla boş boş avunup durmuşum bu doktorum kesin hamile kalacaksın diyordu demekki bildiği bişey vardı nasıl ya diyodum bir ihtimal bile olamazmı belkide olmayacak diyodum ama hep kesin diyordumuhtemelen bunda devam ederim herşeyimide biliyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?