Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Masallah ne guzel 5 embriyo, 2 sini transfer etseler en fazla 3 denemelik daha cepte demek. Sanslisiniz, bir sonraki ay umarim mutlu haberide sizden aliriz ^_^

Masallah ne guzel 5 embriyo, 2 sini transfer etseler en fazla 3 denemelik daha cepte demek. Sanslisiniz, bir sonraki ay umarim mutlu haberide sizden aliriz ^_^

Çok teşekkür ederim Manyetikrezonans:)

Tüm arkadaşlara bu müjdelerden diliyorum. Gerçekten de bu yaşta bunu yaşamak çok güzel:) Anne olabilme ihtimalimi ilk kez şu an hissediyorum .

Gelecek ay transferi yapar herhalde, niye beklesin ki...

Sevgiler:)

ohhhhh süper, bugün hep güzel haberler aldık
benim e2 değerime bakıldı, , başka bir değere bakılmadı transfer için belki de çarşamba bakılır, bilmiyorum..
neyse hayırlısı olsun herkes için

Çok teşekkür ederim Jolene1411. Benim OPU öncesi E2 ye bakılmıştı, o iyi dedi doktor. Sizinki de iyidir dilerim. Progesteron önemli artık bu aşamada sizin için de. Ona bakar herhalde transfer öncesi. Doğru zamanda güzel birer operasyonla embriyomuz yüklensin:)

Sevgiler...

bencede :)

bana zaten transfer sonrası kullanmam için, progestoron (progestan) hormonu, östrojen (estrofem) hormonu, coraspirin, folbiol (zaten kullanıyordum, devam edeceğim) verildi,

güzel haberler almaya devam gelsin bebişler

Anladim, hayirlisi olsun hepimiz icin. Bu igneler ilaclar bende de +5 kilo yapti..
Yine asm mi olacak tercihin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buyuk olasilikla oyle olcak 3. Orda olur negatif sonuc alirsam bir sonraki baska merkez olur yani asm defteri kapanir benim icin Allah yardimcimiz olsun hem manen hem de maden yipraniyoruz

Buyuk olasilikla oyle olcak 3. Orda olur negatif sonuc alirsam bir sonraki baska merkez olur yani asm defteri kapanir benim icin Allah yardimcimiz olsun hem manen hem de maden yipraniyoruz

Insallah onumuzdeki sefer sonuc pozitif olur. Evet maneviyati oldugu kadar maddi olarakta insanlari yipratan bir tedaviymis. Isin basindaki hesaplarla sondaki toplama baktigimiz zaman ipin ucu kacmis oluyor. Allah yardimcimiz olsun.. Hepimizin.

Merhaba,

Gecmis yazilari okurken dikkatimi cektiniz. Bende Asm de tedavi goruyorum. Sonucunuzu goremedim paylasmamissiniz ama insallah pozitiftir.

Sevgiler,

ikiz oldugunu nasıl anladınız bende bugün tüp bebek tedavime yani iğnelerime başladım rabbiim gönlünüze göre versin inşallah :)

yani normal şartlarda 80,90 ya da en fazla 100 civarı bi değer çıkması gerekiyordu çünkü daha transferimin 10. günü çok yüksek çıktı öoğul gebeliklerde 2 katı daha fazla çıkar bhcg bu arada çok teşekkür ederim tedavinizde hayırlı olsun rabbim sizede nasip etsin güzel güzel bebişler

hayırlı olsun leon, galiba değil maşallah hamilesin çok şükür aramıza hoş geldin tatlım
Rabbim sağlıkla kavuştursun artık inş :)

canım teşekkür ederim güzel dileklerin için amin rabbim herkesin bebeğini kavuştursun inşallah hepimize

amin canım :) evet doktorum çarşamba günü tekrarla 2 katına çıkması lazım dedi sonrada cuma ya da cumartesi bakalım dedi. benim 5. gün embriyosu olduğu için heralde doktorum 11. gün test yaptır dedi ama ben dayanamayıp 10. gün yaptırdım :)

arkadaşlar merhaba henüz hiç tüp bebek denemem olmadı ama sizden öğrenmek için bir kaç soru soracaktım.
Devlette yaptıran arkadaşlar rapor çıkartmak zor mu her başvurana veriyorlar mı belirli testler mi yapılması lazım? (benim henüz yaşım tutmuyor 23 yaşımdayım 23 ü doldurmak gerekiyormuş. yaşım dolar dolmaz başvurumu yapacağım)
benim eşimde problem yok bende pko var sanırım devlet ilk önce aşılama yaptırıyormuş özelde yaptırdığımız aşılamaları saymazlar mı?(2 kez aşılama denedim)
Birde raporsuz özelde yaptıranlar toplam ne kadara mâl oldu ilaçlar muayene bütün işlemler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…