Oh be... rahatladım:) doktor aradı...
6 yumurtadan 5 i döllenmiş. 5. gün en az 2 embriyon olur ve onları donduracağız dedi.
Saizen click hormonu nedeni ile progesteronum bugün transfere uygun seviyedeymiş, 2 gün sonra koysa , (5. gün embriyosu koyacak ya) gebelik oluşmazmış.
Yani gelecek ay herhalde progestorunumun uygun olduğu gün yükleme yapacak. Ben böyle anladım.
Haydi hayırlısı:)
Haydi müjdeler artsın!
ikiz oldugunu nasıl anladınız bende bugün tüp bebek tedavime yani iğnelerime başladım rabbiim gönlünüze göre versin inşallah :)
Masallah ne guzel 5 embriyo, 2 sini transfer etseler en fazla 3 denemelik daha cepte demek. Sanslisiniz, bir sonraki ay umarim mutlu haberide sizden aliriz ^_^
Oh be... rahatladım:) doktor aradı...
6 yumurtadan 5 i döllenmiş. 5. gün en az 2 embriyon olur ve onları donduracağız dedi.
Saizen click hormonu nedeni ile progesteronum bugün transfere uygun seviyedeymiş, 2 gün sonra koysa , (5. gün embriyosu koyacak ya) gebelik oluşmazmış.
Yani gelecek ay herhalde progestorunumun uygun olduğu gün yükleme yapacak. Ben böyle anladım.
Haydi hayırlısı:)
Haydi müjdeler artsın!
ohhhhh süper, bugün hep güzel haberler aldık
benim e2 değerime bakıldı,, başka bir değere bakılmadı transfer için belki de çarşamba bakılır, bilmiyorum..
neyse hayırlısı olsun herkes için
Çok teşekkür ederim Jolene1411. Benim OPU öncesi E2 ye bakılmıştı, o iyi dedi doktor. Sizinki de iyidir dilerim. Progesteron önemli artık bu aşamada sizin için de. Ona bakar herhalde transfer öncesi. Doğru zamanda güzel birer operasyonla embriyomuz yüklensin:)
Sevgiler...
slm kızlar bugun bthcg baktırdım 66.14 çıtı 10.gün transferi en az kaç olmalı bilgisi olan varmı sizce gebemıyım
slm kızlar bugun bthcg baktırdım 66.14 çıtı 10.gün transferi en az kaç olmalı bilgisi olan varmı sizce gebemıyım
Anladim, hayirlisi olsun hepimiz icin. Bu igneler ilaclar bende de +5 kilo yapti..
Yine asm mi olacak tercihin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buyuk olasilikla oyle olcak 3. Orda olur negatif sonuc alirsam bir sonraki baska merkez olur yani asm defteri kapanir benim icin Allah yardimcimiz olsun hem manen hem de maden yipraniyoruz
Benim 1 kez aşılama oldu, 27 Şubat'ta 2 embriyo transfer edildi 11 Mart' a kadar bir maraz çıkmaz ise sonucumu öğreneceğim inşallah güzel bir haber alırım. Tek tüpüm kapalıydı 2010 dan beri hamile kalamıyorum 1 kez kaldım o da düşükle sonuçlanınca bu yola başvurduk. ASM de yaptırıyorum.
ikiz oldugunu nasıl anladınız bende bugün tüp bebek tedavime yani iğnelerime başladım rabbiim gönlünüze göre versin inşallah :)
hayırlı olsun leon, galiba değil maşallah hamilesinçok şükür aramıza hoş geldin tatlım
Rabbim sağlıkla kavuştursun artık inş :)
Masallah allah nazarlardan saklasin12.gun yine yaptiracak misin? Bana 12.gun dediler cunku. Pozitif olursa 14.gunde tekrarlamam gerekiyor. Sen simdi 12 ve 14 te yine yaptiracak misin? ^_^
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün eşinle bir kutlama yapın, ben de olsam seninle aynı duyguları yaşardım kesin..
eşim kutlamasını dün akşam halı saha maçında yaptı canım :) 15 gol atarak
canım teşekkür ederim güzel dileklerin için amin rabbim herkesin bebeğini kavuştursun inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?