amin canım :) evet doktorum çarşamba günü tekrarla 2 katına çıkması lazım dedi sonrada cuma ya da cumartesi bakalım dedi. benim 5. gün embriyosu olduğu için heralde doktorum 11. gün test yaptır dedi ama ben dayanamayıp 10. gün yaptırdım :)
hahahahaha
çok hoş :) erkekler böyle kutluyorlar sanırım...
bende sonucu ilk evlilik yıldönümümüzde öğreneceğim, umarım güzel bir hediye olur bize..[/QUOinşallah o gün hayırlı haberler alırsın canım :) bizimde yarın evlilik yıldönümümüz :) bana en büyük hediye oldu
canım senın kaç çıktı bthc sonucun sanırım 10 gün yaptırdın
arkadaşlar merhaba henüz hiç tüp bebek denemem olmadı ama sizden öğrenmek için bir kaç soru soracaktım.
Devlette yaptıran arkadaşlar rapor çıkartmak zor mu her başvurana veriyorlar mı belirli testler mi yapılması lazım? (benim henüz yaşım tutmuyor 23 yaşımdayım 23 ü doldurmak gerekiyormuş. yaşım dolar dolmaz başvurumu yapacağım)
benim eşimde problem yok bende pko var sanırım devlet ilk önce aşılama yaptırıyormuş özelde yaptırdığımız aşılamaları saymazlar mı?(2 kez aşılama denedim)
Birde raporsuz özelde yaptıranlar toplam ne kadara mâl oldu ilaçlar muayene bütün işlemler
Canım, sen transferden sonra ne yaptın anlatır mısın? benim de yarın transferim olacak ya ne yapmalıyım, ne kadar yatmalıyım? çalışmalı mıyım? nasıl beslenmeliyim?
belirtilerin oldu mu? kanama oldu mu?
çok soru sordum :26:
hahahahaha
çok hoş :) erkekler böyle kutluyorlar sanırım...
bende sonucu ilk evlilik yıldönümümüzde öğreneceğim, umarım güzel bir hediye olur bize..[/QUOinşallah o gün hayırlı haberler alırsın canım :) bizimde yarın evlilik yıldönümümüz :) bana en büyük hediye oldu
evet çok iyi denk gelmiş.
Sevgili Jolene1411,
Güzel soru sordun. Benim de kafam karışık bu transfer sonrası yaşamla ilgili. Kimi diyor yat kimi diyor yatarsan kan deveranı az olur bebek tutunmaz...taze ananas ye sürekli diyen var, ağzına sürme diyen var...
Benim doktor aşaması gelmeden o konulara girmiyor ama benim transfer de yakın artık sanırım...yarın 5. günü olacak embriyolarımın. Her an progesteron düzeyini beğenip gel yüklemeyediyebilirler....
Tecrübeli arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyoruz.
Sevgiler...
Sevgili Jolene1411,
Güzel soru sordun. Benim de kafam karışık bu transfer sonrası yaşamla ilgili. Kimi diyor yat kimi diyor yatarsan kan deveranı az olur bebek tutunmaz...taze ananas ye sürekli diyen var, ağzına sürme diyen var...
Benim doktor aşaması gelmeden o konulara girmiyor ama benim transfer de yakın artık sanırım...yarın 5. günü olacak embriyolarımın. Her an progesteron düzeyini beğenip gel yüklemeyediyebilirler....
Sevgiler...
Sevgili Jolene1411,
Sevgiler...
arkadaşlar merhaba henüz hiç tüp bebek denemem olmadı ama sizden öğrenmek için bir kaç soru soracaktım.
Devlette yaptıran arkadaşlar rapor çıkartmak zor mu her başvurana veriyorlar mı belirli testler mi yapılması lazım? (benim henüz yaşım tutmuyor 23 yaşımdayım 23 ü doldurmak gerekiyormuş. yaşım dolar dolmaz başvurumu yapacağım)
benim eşimde problem yok bende pko var sanırım devlet ilk önce aşılama yaptırıyormuş özelde yaptırdığımız aşılamaları saymazlar mı?(2 kez aşılama denedim)
Birde raporsuz özelde yaptıranlar toplam ne kadara mâl oldu ilaçlar muayene bütün işlemler
Çok teşekkür ederim Jolene1411. Benim OPU öncesi E2 ye bakılmıştı, o iyi dedi doktor. Sizinki de iyidir dilerim. Progesteron önemli artık bu aşamada sizin için de. Ona bakar herhalde transfer öncesi. Doğru zamanda güzel birer operasyonla embriyomuz yüklensin:)
Sevgiler...
mrb bende 4 gün igne kullancam asprin ve folbiolda kullanıyorum cuma kanımda ve ultarasonda bakcaklar acaba ondan sonrası uzun sürüyomu ignem puregon göbekden vurunuyorum
Benim dr um ise basla dedi (masabasi isim) ama benim yillik izinlerimi bitirmem gerekiyordu izin aldim evdeyim. Ilk iki gun yattim. Bugun 5.gun 3gundur isimi kendim yapiyorum. Disarida ciktim gezmeye. Cok yatarsaniz bagirsak hareketleriniz yavaslar. Kan dolasimiyla pek ilgisi yok ama yatmanin transfere olumlu etkisi oldugu henuz tibbi olarak kanitlanmamis.
Yaptigim tek sey hareketlerimi yavaslattim. Yavas yuruyorum, yavas egilip kalkiyorum.
Iki litre su icip incir ve kayisi kurusu yiyorum. Sabah kalkar kalkmaz bir kase yulaf ezmesini sutle karistirip yiyorum.
Transferden sonra kabiz olmayin, yuksek yerlere uzanmayin, atlamayin, kuvete yatarak banyo yapmayin, ilik dus alin ve hamileymissiniz gibi hareket edin benim dr umun tavsiyeleriydi.
Gerisi allahtan sanirim. Yoksa icecek suyu varsa bu dunyada hoplasanda ziplasanda gelir sanirim ^_^
Sevgiler,
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tşk ederim ben daha dün iğnelere başladım 4gün kullancam cuma günü ultrasyonda ve kanda bakılcak opu dediğinz ne kusura bakmayın bilmiyorumda daha yeniyimSevgili Umtu 61,
Benim OPUm yapıldı, embriyolarımın yarın 5. günü. Bundan sonraki aşamaları henüz yaşamadım.
Siz hangi aşamalardasınız şu an, onu tam anlamadım.
Sevgiler...
tşk ederim ben daha dün iğnelere başladım 4gün kullancam cuma günü ultrasyonda ve kanda bakılcak opu dediğinz ne kusura bakmayın bilmiyorumda daha yeniyim
Güzel tavsiyeler bunlar, çok teşekkürler,
sanırım ben de cuma da dahil olmak üzere 2,5 gün raporlu olurum,
Pazartesi işe başlarım tekrar,
Masabasi agir olmayan bir isin varsa hic sıkıntı olmaz icin rahat olsun. Cuma gunuydu benimde transferim, ptesi ise gidebilirdim gitsem. Iyiydim yani.. sadece ilk iki gun sancim oldu o kadar.
ben bir fabrikada ofiste çalışıyorum, masa başı ama sonuçta üretim yapan bir yer, gerektiğinde üretim alanına giriyorum, kimyasallar.. Radyasyonun oldğu alanlar, sanırım pazartesiye kadar uzak kalsam iyi olur...
ben önceden çok çay ve kahve içiyordum, tedaviye başladığım günden beri 1 fincan çay ve 1 fincan kahveye indirdim,
transferden sonra hiç içmemek lazım değil mi,
ama kahveye alışmış biri olarak kahvesiz uyuyorum resmen :44:
iki günden sonra sancın olmadı mı hiç?
Aynen bende bir fabrikanin ar-ge sindeyim. Kimyasal yok ancak uretim hattina in cik sıkıntı olacakti. Bana hemsire cay veya kahveyle ilgili birsey demedi. Verilen kagittada (dikkat edilecekler) yazmiyor. Bir etkisi olacagini dusunmuyorum ama bir sureligine sen yine dikkat et. Bebln kahve sevmedigim icin sormak aklima gelmemis. Sonucta herseyin fazlasi bizede zarar ^_^
Yok olmadi. Arada bir cok ufak kasik sancisi oldu. Ama belli belirsiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?