Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

canım ben sana uzun uzun yazım paylaştım ama birde baktımki gitmiş bütün yazdıklarım ben bir hafta yatttım canım öncelikle transfer günü sigarayı bıraktım sağlıklı beslenmeye başladım günde 2 lt su içtim hegün meyve yedim yemek ve tuvalet harici yataktan kalkmadım hatta ilk 2 gün yemeği bile yatakta yedim kabız olmayay özen gösterdim doktorum bunu için şurup yazdı bana, kabız olamaman lazım, birde doktorun yasakladığı şeyler var onları yiyip içmedim salam sucuk sosis çay kahve kola çiğ köfte bunları yiyip içmiyorum canım, belirtilerde son 4/5 gecedir gece aşırı terliyordum göğüslerimde hassasiyet vardı bugün dahada arttı bide kasık ağrılarım vardı canım oda hala var

[MENTION][/MENTION]
anladım canım,
benimde dikkat etmem lazım, transferim yarın yapılacak ama bugün belimde çok ağrım var,
su sanırım çok önemli,meyve sebze..
yogun geçecek bir 12 gün..
hadi bakalım.

hadi hayırlısı canım hakkında :) bu aşamaya gelebilmek bile çok önemli şimdi toplam kaç yumurta var kaçı döllendi kaç embriyo konacak

[SUB][/SUB]
hadi hayırlısı canım hakkında :) bu aşamaya gelebilmek bile çok önemli şimdi toplam kaç yumurta var kaçı döllendi kaç embriyo konacak

çok teşekkür ederim canım, hepimiz için,

benden 8 yumurta toplandı ancak 2 tanesi döllenme için uygun bulundu (benim hipofizer yetmezliğim nedeniyle). Veeee ikisi de döllendi, fakat kalitelerini telefonda söylemediler.
Yarın 12:30 gibi transfer için hastanede olacağım,
doktorlarım şöyle demişler, ikiside iyi kalite olursa birini transfer eder diğerini dondururuz, bir tanesinin kailtesi düşük olursa ikisini birden transfer ederiz,
yarın söyleyecekler bana,
ben de benim hipofizle ilgili sorunum olduğu için işimi şansa bırakmayıp iki yumurtayı da transfer ettirmek istiyorum ama doktorlarım bu konuda çok katılar, dediğim deik çaldığım düdük ....
yarın oraya gittiğimde sanırım doktorlarla birlikte karar vereceğiz...
hayırlısı.. çok merak ediyorum..

canım sen özelemi yoksa devletemi gidiyorsun eğer özele gidiyorsan doktorunun bu kadar katı ve kuralcı olmaması lazım diye düşünüyorum ama yinede bi bildikleri vardır doktorlarımızın :) inşallah hiç bir problem olmadan gönlünün istediği gibi ve hakkında hayırlı olanı rabbim sana nasip etsin

çok teşekkürler canım,
özele gidiyorum, ama bu kadın doğumcular benim hormonlarımdan yani hipofizimden çok anlamıyorlar, ben şuan mucizeleri yaşıyorum,
işler istedikleri gibi gelişmeyince şaşırıyorlar, baştan önlem alsalar aslında hiçkimse üzülmez..
Tek embriyoda da şansım azalır mı diyorum, beni normal bi hasta gibi görüyorlar.. onların iş bilmezliğinden ne para ne de zaman kaybetmek istemiyorum, bir yılımı ve bir sürü param kayboldu..
Yarın bakacağız ne yapacaklar, umarım herkes için hayırlısı olur..

iyide o zaman hipofiz bezini takip eden bölümle takipleşe gitmeleri lazım nasıl yani neden önlemini almıyorlarki doktorunla konuşsan

cevaplar için çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah

Buyuk gun ^_^ Bol sans, dualarimiz seninle. Hadi hayirlisi olsun insallah. Allah gonlune gore versin

Sevgiler,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın:)

Bugün OPUmun 6. günü bugün. Dün embriyo dondurdular. Bugün arayacaklarmış beni...

Heyecan çok...

Herkese güzel haberler gelen bir gün diliyorum.

Sevgiler...

Canım, çok teşekkür ederim, 12:30 da tüp bebek merkezinde olacağım, bakalım ne yapacaklar..

canım dünden beri giremediğim için seni merak ettim ne durumdasın. bu arada benim dünki değerim 750 çıktı cumartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah

Selam,

1 adet 1. kalite 5.gün embriyosu dondurmuşlar. Kalan 3 tane 6.gün de izlenecekmiş. Yarın ararım sizi dedi.

Beklemekten öyle yorgun düşmüştüm ki teşekkür edip kapattım.

Bu kalan 3 ün başı dertte mi ? niye 6. günü bekliyor ötekiler diye soramadım...

Siz ne dersiniz? Tek embriyoya mı kaldık?

Sevgiler...

bence hiç bu kadar strese girme canım yarını bekle allahın izniyle başları dertte filan değildir doktorlar bizim için en uygun olanı ayarlamaya çalılşıyor sonuçta herkesin bünyesi farklı bence bunu dert etme derim güzel düşün güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…