Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Bizim transferden sonra geriye kalan iki embriyoyu da 6.gune izlemek istediler. Biri 6 biri 5hucreli birinci kalitelerdi. Onlari tekrar donduracaklardi bu transfer tutmazsa diye. 6.gunde hala blastosist gelisimi olmadigi icin dondurmamaya karar verdiler. Belki bizimkiler gibi blastosist gelisimi olacakmi olmayacak mi izlemek istemis olabilirler. Bir tahmin tabii..

Nitekim iki dondurulmus cepte nasil olsa diye seviniyorduk ama onlarda çöp oldu. Insallah transfer tutar.. yarin 7.gun..

Sevgiler,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağolun Manteyik Rezonans,

Yarın haber gelir 6. günlüklerle ilgili, dilerim güzel olur bu haber...

Size müjdeli haber diliyorum, içinizi ferah tutun lütfen. 12. gün gelsin testi yapın da müjdeyi verin bize:)

Sevgiler

Sağolun sevgili Leon86,

Umarım haklı çıkın, olumlu bakışınız rahatlattı beni.

Dilekleriniz gerçek olsun tez zamanda:)

Sevgiler.

Leon un dedigi gibi dr lar en iyisini bilirler. Bana transferden once sordu dr um istersen yarini bekleyelim istersen bugun yapalim ne dersin dedi. Git derseniz giderim (ki onlugumu bile giymistim) simdi yapalim derseniz kalirim size guveniyorum onuda verecek allah dedim. Bence bugun yapalim dedi ok dedik :) Eve gelince anladim ki 5.gun icin bekleyelim mi demek istemis adamcagiz ^_^ Kismet ya bu isler istatistiklere bakip moralimi bozabilirdim de ama ben oyle dusunmuyorum. Herkesin durumu kendine ozeldir biri uc gun bekler biri bes baska biri alti... Hepimiz icin hayirlisi..
Umarim guzel haber verebilirim. Iki gundur sancilarim costu. Biraz sag yumurtalik agriyor biraz sol.. Bu iyi mi kotu mu bilememek en zor tarafi. Gerci henuz kanama olmadi ama bu da iyi mi kotu mu onuda bilemiyorum tabii.. Bilinmeyeni coklu denklem :what:

Haklısınız. İyi düşünelim iyi olsun sevgili Manyetik Rezonans:)

Herşey güzel olacak:)

Ise gitmedigimden olsa gerek yarin 8.gunmus, bugunu carsamba olarak yasamisim bu saate kadar

Benden size tavsiye transferden sonra gun saat dakika saymamak icin bir hobi bulun kendinize. Misal ben cok renkli bir battaniye örüyorum. Uc kere söktüm falan filan derken bugun persembe olmus haberim yok

bugün test günümdü ve sonucum pozitif herkes için dua ediyorum RABBİM sizinde bütün dualarınızı kabul etsin inşaallah

Tebrik ederim cok sevindim ^_^ Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi basimaaa kaldi 4 gun :)

Degere gore belli oluyor ya tek mi ikiz mi belli mi??

Sevgiler,

bugün test günümdü ve sonucum pozitif herkes için dua ediyorum RABBİM sizinde bütün dualarınızı kabul etsin inşaallah

merhaba hayırlı olsun allah sağlıkla sihhatle kucağına almayıda nasip etsin :) bugün kaçıncı gündü bhcg kaç çıktı :)

teşekkür ederim inşallah darısı başınıza sizin için dua edicem benim tek embiryo konuldu çok düşük değerlerle ikz hatta üçüz olanları okudum

teşekkür ederim inşallah darısı başınıza sizin için dua edicem benim tek embiryo konuldu çok düşük değerlerle ikz hatta üçüz olanları okudum

Amin amin insallah.. Hamilenin duasi kabul olunur. ^_^ Bizde carsamba gunu hayirli sonucumuzu alalim insallah.

Bende 4 gün önce Tüp bebek tedavisi yaptirdim Istanbulda ve simdi almanyada evimdeyim,gebelik testi yapabilcegim günü sabirsizlikla bekliyorum bu ara gebe kalan diger arkadas gözün aydin Allah kucagina almayida nasip etsin insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…