Selam,
1 adet 1. kalite 5.gün embriyosu dondurmuşlar. Kalan 3 tane 6.gün de izlenecekmiş. Yarın ararım sizi dedi.
Beklemekten öyle yorgun düşmüştüm ki teşekkür edip kapattım.
Bu kalan 3 ün başı dertte mi ? niye 6. günü bekliyor ötekiler diye soramadım...
Siz ne dersiniz? Tek embriyoya mı kaldık?
Sevgiler...
Bizim transferden sonra geriye kalan iki embriyoyu da 6.gune izlemek istediler. Biri 6 biri 5hucreli birinci kalitelerdi. Onlari tekrar donduracaklardi bu transfer tutmazsa diye. 6.gunde hala blastosist gelisimi olmadigi icin dondurmamaya karar verdiler. Belki bizimkiler gibi blastosist gelisimi olacakmi olmayacak mi izlemek istemis olabilirler. Bir tahmin tabii..
Nitekim iki dondurulmus cepte nasil olsa diye seviniyorduk ama onlarda çöp oldu. Insallah transfer tutar.. yarin 7.gun..
Sevgiler,
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence hiç bu kadar strese girme canım yarını bekle allahın izniyle başları dertte filan değildir doktorlar bizim için en uygun olanı ayarlamaya çalılşıyor sonuçta herkesin bünyesi farklı bence bunu dert etme derim güzel düşün güzel olsun inşallah
Sağolun Manteyik Rezonans,
Yarın haber gelir 6. günlüklerle ilgili, dilerim güzel olur bu haber...
Size müjdeli haber diliyorum, içinizi ferah tutun lütfen. 12. gün gelsin testi yapın da müjdeyi verin bize:)
Sevgiler
Leon un dedigi gibi dr lar en iyisini bilirler. Bana transferden once sordu dr um istersen yarini bekleyelim istersen bugun yapalim ne dersin dedi. Git derseniz giderim (ki onlugumu bile giymistim) simdi yapalim derseniz kalirim size guveniyorum onuda verecek allah dedim. Bence bugun yapalim dedi ok dedik :) Eve gelince anladim ki 5.gun icin bekleyelim mi demek istemis adamcagiz ^_^ Kismet ya bu isler istatistiklere bakip moralimi bozabilirdim de ama ben oyle dusunmuyorum. Herkesin durumu kendine ozeldir biri uc gun bekler biri bes baska biri alti... Hepimiz icin hayirlisi..
Umarim guzel haber verebilirim. Iki gundur sancilarim costu. Biraz sag yumurtalik agriyor biraz sol.. Bu iyi mi kotu mu bilememek en zor tarafi. Gerci henuz kanama olmadi ama bu da iyi mi kotu mu onuda bilemiyorum tabii.. Bilinmeyeni coklu denklem :what:
Merhaba,
Sizin az kalmis test gunune :) insallah allah gonlunuze gore verir.
bugün test günümdü ve sonucum pozitif herkes için dua ediyorum RABBİM sizinde bütün dualarınızı kabul etsin inşaallah
bugün test günümdü ve sonucum pozitif herkes için dua ediyorum RABBİM sizinde bütün dualarınızı kabul etsin inşaallah
AMİN canım 13.günümdü sonuç 476.64merhaba hayırlı olsun allah sağlıkla sihhatle kucağına almayıda nasip etsin :) bugün kaçıncı gündü bhcg kaç çıktı :)
Tebrik ederim cok sevindim ^_^ Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi basimaaa kaldi 4 gun :)
Degere gore belli oluyor ya tek mi ikiz mi belli mi??
Sevgiler,
merhaba canım darsıını sana inş :) değere göre belli olmuyor bence yani bende olmadı benim değerler de yüksekti dr um ikiz dedi kesin ama şuantek kuzucum.. bhcg 11. gün 209 , 14.gün 778, 17. gün 3578 di hayırllsını versin Rabbim
Tebrik ederim cok sevindim ^_^ Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi basimaaa kaldi 4 gun :)
Sevgiler,
Sevgiler,
merhaba canım darsıını sana inş :) değere göre belli olmuyor bence yani bende olmadı benim değerler de yüksekti dr um ikiz dedi kesin ama şuantek kuzucum.. bhcg 11. gün 209 , 14.gün 778, 17. gün 3578 di hayırllsını versin Rabbim
Dogru sanilan yanlislar desenize :) neyse olsunda tekil cogul farketmez zaten yeterki saglikli olsunlar.
Bugun 8.gun hala bir belirti yok. Iki gundur sancilarim coktu bugun gecmis. Hadi hayirlisi insallah..
teşekkür ederim inşallah darısı başınıza sizin için dua edicem benim tek embiryo konuldu çok düşük değerlerle ikz hatta üçüz olanları okudum
Dogru sanilan yanlislar desenize :) neyse olsunda tekil cogul farketmez zaten yeterki saglikli olsunlar.
Bugun 8.gun hala bir belirti yok. Iki gundur sancilarim coktu bugun gecmis. Hadi hayirlisi insallah..
hakkınızda hayırlısı olsun inş kavuşursun bebişine :) belirtiler bende transferin ilk bikaç gününde kasık ağrısı gibi 10. 11. günümde de adet sancısı çektim çok korku, heyecan vardı psikolojik olarak o ağrıyı yaşamış da olabilirim gibi geliyor şimdi :) neyse inş güzel düşünün ümitsiz olmamak lazımm. anneyim ben artık diye diye bekleyip dua ettim
tavsiye edrim
hakkınızda hayırlısı olsun inş kavuşursun bebişine :) belirtiler bende transferin ilk bikaç gününde kasık ağrısı gibi 10. 11. günümde de adet sancısı çektim çok korku, heyecan vardı psikolojik olarak o ağrıyı yaşamış da olabilirim gibi geliyor şimdi :) neyse inş güzel düşünün ümitsiz olmamak lazımm. anneyim ben artık diye diye bekleyip dua ettim
tavsiye edrim[/Q
aynen katılıyorum söylediklerinize ilk transferimde oldumu olmadımı diye çok düşündüm sonuç negatif.,,bunda gayet rahattım hiç aklıma getirmedim sadece rabbime çok tevekkül ettim çok şükür.belirtilerinde aynı benim belirtilerim gibi buarada:
tavsiye edrim
Kismet artik bu saatten sonra hersey. Verirse Allah verecek. O yuzden hayirlisiysa olsun hayirli degilse olmasin da demiyorum. Allahim senden hayirlisiyla istiyorum diyorum. ^_^ Inanci yitirmemek lazim. Ne demisler Allah tan umit kesilmez.
tavsiye edrim
Kismet artik bu saatten sonra hersey. Verirse Allah verecek. O yuzden hayirlisiysa olsun hayirli degilse olmasin da demiyorum. Allahim senden hayirlisiyla istiyorum diyorum. ^_^ Inanci yitirmemek lazim. Ne demisler Allah tan umit kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?