Selam,
1 adet 5.günlüğüne ek olarak 2 adet te 6. günlük dondurulmuş.
Regl olunca arayacakmışım, transfer belirlenecekmiş akabinde. İlk defa regl olmayı arzuluyorum:)
Moral bozacak birşey yok, tablo 41 yaş için güzel dedi doktor...
Herşey güzel olacak:) diyelim, olsun...
Değil mi?
Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.
Sevgiler...
Gercekten cok guzel.. Geride kalacak dondurulmuslar bile insana motivasyon oluyor. Bir daha toplanana kadar ki gergin surec olmayacak ve en guzeli ilk denemede pozitif olursa kardese sira geldiginde hazirda sizi bekliyor olacak ^_^
Hayirli transferler olsun insallah
.
hamilesin o zaman güzelim :) ayy çok sevindim doktora gittin mi ki ne dedi sevinmişsinizdirde şimdi siz ayy ne güzel olmuşşş :) kaç yıllık evliydiniz siz
benimde 18 şubatta transferim yapıldı, bursa acıbadem de 1 embriyo kondu yaşım 29,7 :) 3 mart sonucu öğrenicem zaman hiç geçmiyo
tedavin hayırlı olsun camın allah bebişini saglıkla doğurmanı nasıp etsın ınsallah
raporsuz yaptırdın tüp bebegi ne kadara mal oldu herkeze soruyorum ama yorum yok
Çok teşekkür ederim Manyetik Rezonans,
Bal damlıyor elinizden dilinizden:)
Moralleri yüksek tutalım, herşey yolunda diyelim, transferi bekleyelim:)
Sevgiler...
canım nasılsın seni takip ediyorum nasıl gidiyor hamilelik benim değerlierim çok yavaş ilerliyor bu beni baya korkutmaya başladı 119,52 çıktı
canım doktorların her dediğine güvenme bence moral bozmaktan başka işe yaramıyor olumlu düşün gercekten psikoloji cok önemli ben ilkinde psikolojim yüzünden tutmadı şimdi ise inş hersey güzel olacak diye teselli ediyorum kendimi iyide oluyor bence 2 günde bir verdiğin kanda 2 katının üzerine cıkmıyormuda seninki
evet çıkıyor ama bu üç gün sonra verdiğim test o yüzden canım sıkıldı sen neler yaptın keseyi gördünüz mü miniğinizi Allahım kucağınıza almayı nasip etsin
merhaba kızlar bende sonuç bekleyenlerdenim yaş 27 ikinci denemem birinci negatif bugün transferin 8.günü 6.gün embroyosu dualarınızı bekliyorum allah olmayan herkese versin inşallah
canım benimde 5. Denemem olacak bahçeciyi düşünüyorum da 6. Gün embriyosunu hiç duymamıştım en geç 5. Gün diye biliyordum,biraz tedavinden bahseder misin darısı inşallah başıma ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah!
ggeçtiğimiz prşembe gittim kendi doktorum nöbette çıkmış yokmuş başka doktora yönlendirdiler oda görmekte zorlandı ama kese var dedi küçük dedi çarşamba tekrar gideceğim testler felan yaptı bizde bekliyoruz pembemsi lekeler geliyo endişelendik doktora söylediğimde normal dedi
Çok teşekkür ederim Manyetik Rezonans,
Bal damlıyor elinizden dilinizden:)
Moralleri yüksek tutalım, herşey yolunda diyelim, transferi bekleyelim:)
Sevgiler...
Size güzel haberler vermeyi cok isterdim ama maalesef haberler pozitif degil. Bugun 10.gundu ve 12.gun iste olacagim icin kan testini önden yaptiralim dedik.
Beta hcg degeri 1.2 cikmis. Biraz uzulduk ama sonra hemen toparlanip disari ciktik. Hava guzeldi gezdik, dolastik, yeni kararlar aldik.
Iki ay bekleme suresi verdik kendimize ^_^
Simdi asil soruma geleyim, yarin sabah hemsireyi arayip soracagim ama bu aksamki crinone jeli ve estrofemi sizce devam edeyim mi?? Karar veremedim ama su saatten sonra ikiye degil 10a katlamasi lazim benim degerin o kesin. Neyse bu son aksam olacak herhalde kullanayim yinede hemsireye sorana kadar.
Bizde tutmadi, size bol sanslar. Bir sonraki macerada yazarim belki yine
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin, amin.
Sevgiler,
.
size cevap yazdım ama gelmedi herhalde neyse normal tüpbebek tedavisi gördüm 6.gün emriyosu labratuarla ilgili bende bahçeciyi bu yüzden tercih ettim ve 2 gün önce testimi yaptırdım sonuç pozitif tavsye ederm ordaki herkes çok iyi...ulun bey benim doktorum bence alanında baya iyi bi dr hakkınızda hayırlısı inşaallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırım
Size güzel haberler vermeyi cok isterdim ama maalesef haberler pozitif degil. Bugun 10.gundu ve 12.gun iste olacagim icin kan testini önden yaptiralim dedik.
Beta hcg degeri 1.2 cikmis. Biraz uzulduk ama sonra hemen toparlanip disari ciktik. Hava guzeldi gezdik, dolastik, yeni kararlar aldik.
Iki ay bekleme suresi verdik kendimize ^_^
Simdi asil soruma geleyim, yarin sabah hemsireyi arayip soracagim ama bu aksamki crinone jeli ve estrofemi sizce devam edeyim mi?? Karar veremedim ama su saatten sonra ikiye degil 10a katlamasi lazim benim degerin o kesin. Neyse bu son aksam olacak herhalde kullanayim yinede hemsireye sorana kadar.
Bizde tutmadi, size bol sanslar. Bir sonraki macerada yazarim belki yine
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin, amin.
Sevgiler,
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim ama evet hiç gelmedi sitede Bi sorun var galiba.tutunma ağrılarını kaçıncı gün yaşadınız?bide transferden sonra bacakları yüksek bir yere bırakın bekleyin diyorlar,siz öyle bişey yaptınız mı?Allah sizinkini de tamamına erdirir güle güle büyütmeyi nasip eder inşallah.
Amin inşaallah transferden sonra klinikte 1 saat yattım ayaklarımıda dikmedim sonra yemeğe çıktım tutunma ağrısını bilmyorum ama adet ağrısı gibi ağrılar yaşadım hiç dikkat etmediğim için günleri pek bilmiyorum
canım lekelenmeler de sürekli yat lavabo dışında kalkma ve kesinlikle üç ay hiç yorulma ne olur dikkat et bana da dua et bakalım salı günü tekrarlatacağım Allahım bebeğim inşaallah benimledir biz onu çok istiyoruz herkes gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?