Size güzel haberler vermeyi cok isterdim ama maalesef haberler pozitif degil. Bugun 10.gundu ve 12.gun iste olacagim icin kan testini önden yaptiralim dedik.
Beta hcg degeri 1.2 cikmis. Biraz uzulduk ama sonra hemen toparlanip disari ciktik. Hava guzeldi gezdik, dolastik, yeni kararlar aldik.
Iki ay bekleme suresi verdik kendimize ^_^
Simdi asil soruma geleyim, yarin sabah hemsireyi arayip soracagim ama bu aksamki crinone jeli ve estrofemi sizce devam edeyim mi?? Karar veremedim ama su saatten sonra ikiye degil 10a katlamasi lazim benim degerin o kesin. Neyse bu son aksam olacak herhalde kullanayim yinede hemsireye sorana kadar.
Bizde tutmadi, size bol sanslar. Bir sonraki macerada yazarim belki yine
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin, amin.
Sevgiler,
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam,
1 adet 5.günlüğüne ek olarak 2 adet te 6. günlük dondurulmuş.
Regl olunca arayacakmışım, transfer belirlenecekmiş akabinde. İlk defa regl olmayı arzuluyorum:)
Moral bozacak birşey yok, tablo 41 yaş için güzel dedi doktor...
Herşey güzel olacak:) diyelim, olsun...
Değil mi?
Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.
Sevgiler...
Canım benim,
üzüldüm.. ama vardır mutlaka her işte bir hayır.. doğru zamanda olacak umarım, dondurulmuşların vardı değil mi?
Benim 4 embriyonuj hepsini cozdurup iki tanesini transfer edip geriye kalan iki tanesini de tekrar dondurucaklardi. Bir gun izleyelim gelisimlerini demisti doktorumuz. Ertesi gun aradilar ve blastosist gelisimi olmasi gerekiyordu bugun ama olmadi o yuzden ikinciye dondurmuyoruz bolunmuyorlar dediler. Yani sozun kisasi tekrar basa donduk. Kendimize iki ay verdik demistim sıkıldık surekli doktora gitmekten diye ama tedavi sonrasi ara vermeden devam etmek daha iyiymis. Sanirim ilaclar etkisini yitirmeden ustune gitmek gerekiyormus.
O yuzden ctesi icin randevu alip tekrar baslamak icin takvim olusturacagiz.
Bu sefer kismet degilmis dedik ^_^ Ama cikmadik candanda umut kesilmezmis.
Sende dikkat et kendine, hareketlerini yavaslat yeterli zaten. Umarim senden guzel haberler gelir. Siramizi sana devrettik
Sevgiler,
canım dünden beri giremediğim için seni merak ettim ne durumdasın. bu arada benim dünki değerim 750 çıktı cumartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah
Kızlar selam...
Yazamadım, evden bağlanamadım.. Telefondan bağlanamadım...
Bugün işe başladım tekrar hemen yazayım dedim,
Benim ebriyolarımdan biri 1.kaliteymiş, (3.gün 8 hücreliymiş), diğeri 2.kalite (3.gün 4 hüceli olarak kalmış) bundan dolayı diğer embriyo dondurmaya değmez diye hem de hipofiz hastasıyım diye ikisini birden transfer ettiler,
transfer sonrası 3 saat hastanede yatırdılar, sonra kendim araba kullandım, dışarıda yemek yedim, eve gittim yattım..
sürekli yatmadan ama kendimi yormadan bugüne kadar evde geçirdim. Hafif kasık ve bel agrım vardı. Cumartesi günü çok kötü kasıklarım sızladı. Epeyce, kasıklarım sızladı belim agrıdı sanki regl olacakmışım gibi... sonra uzandım...
akşama doğru geçti..Belim hala agrımaya devam ediyor..
Bir de transfer sonra bir uyuma başladım, nasıl yorgun nasıl uykuluyum ... sürekli uyusam uyuyacağım....
Göğüslerim sızlıyor bir de..
Kasıklarım cumartesi günü çok şiddetli sızlayınca çok korktum,kötü birşey mi oldu diye..
Size de oldu mu?
öpüyorum hepinizi...
[MENTION][/MENTION]
canım benim yazdım detayları..
ama ellerim ayaklarım buz yüzümden ateş fışkırıyor.. sen de böyle şeyler olmuş muydu?
sen ne yaptın? keseyi gördünüz mü?
Çok teşekkür ederim canım,
Ben de transferdeyken biri daha vardı, oda hiç ara vermeden yapmış diğer tüp bebek denemesini, onun tek yumurtası oluyormuş gerçi.. sen şanşlısın daha fazla yumurtan oluşuyor,
umarım olacak bu sefer, kalbim seninle...
hareketlerimi yavaşlattım ama 12 saat sandalyede oturmak zor...
:2:
umarım haftaya pazartesi sizlere güzel haberler vereceğim,
Neyseki dusuk doz ilaclara daha iyi cevap veriyormusum bu tedavide onu ogrendik. Ampul ampul puregonlar 3tl lik klomen in yaptigini yapamamisti. O yuzden icim rahat yine klomenle 5-6 folikul olsun birde 2-3embriyo olussun bize yeter.. ^_^
Otursanda yatsanda olacagi varsa olur. Tevekkulle dusununce insanin icine ferahlik geliyor. "Neden olmadi ama dr um mutlaka olacak demisti" diye yazanlarida anlamakta zorlaniyorum.
Bebegi dr lar vermiyor kizlar..Allah vermeye karar verdiyse en kotu sartlarda bile olsaniz o size gelir
Ptesi hayirli haberlerini almak dilegiyle canim,
Sevgiler.
böyle bişey olmamıştı canım transferden sonra :44:
bizde keseyi gördük canım cumartesi günü :) bir tane kese var dedi ama değerlerinde yüksek çıktı diğer haftalarda . kesede görülebilir ikizde olabilir dedi nisanda tekrar gidicem hem kalp atışlarını dinliycez hemde ikiz olup olmadığıda o zaman belli olurmuş :) bu arada uyku bende de çok var sürekli uyuyorum ya şuanda bile işyerinde çalışıyorum ama nasıl uykum var dün akşam da yattım bide
bizde keseyi gördük canım cumartesi günü :) bir tane kese var dedi ama değerlerinde yüksek çıktı diğer haftalarda . kesede görülebilir ikizde olabilir dedi nisanda tekrar gidicem hem kalp atışlarını dinliycez hemde ikiz olup olmadığıda o zaman belli olurmuş :) bu arada uyku bende de çok var sürekli uyuyorum ya şuanda bile işyerinde çalışıyorum ama nasıl uykum var dün akşam da yattım bide
kızlar,
transfer sonrası benim elim ayağım buz gibi hiç ısınmıyor, böyle olanlar var mı aranızda?
Selam,
Bir yerde okumuştum progesteron düşüklüğü sebebiyle el ve aya soğuk olabilirmiş. Doktorunuza durumu bildirin isterseniz, önlem alır bu ise sebep.
Sevgiler
slm arkadaşlar bugun 17. günüm bthcd yaptırdım 1167 çıktı bu sonuç nasıl bilgisi olan varmı dr göstermedim dr bana 2 hafta sonu gel dedi bende size3 sorayım dedim tek emriyo kondu ikiz olabilirmı arkadaşlar bilgisi olanlar yazsın hepinize teşk ederim
Kanunlara gore hamilelerin 7.5saatten fazla calistirilamadigini biliyorsunuz degil mi? Benim calistigim yerde 07.30 da isbasi yapiyoruz. Hamileler saat 15.00te servisle evlerine gidiyor. 6-8.haftalarinda devlet hastanesinden hamiledir onayli bir belge getirdiler hepsi bu. O zaman eve gidip sizde onlar gibi misil misil uyursunuzBenden tavsiye, haklarinizi yedirmeyin. Isyerinizle erken cikma konusunu konusun.
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?