Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Merhaba arkadaşlar benimde transferden sonra belim ve kasıklarım agrıyor acaba tutuyomu bebişlerim martın 20 transfer oldum banada 2 yumurta naklettiler allahım hepimize yardım etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merh canım benm 17. günde 3517 ydi ama tek kese var iki embriyo konulmuştu en son 5+6 yken gittim görnmedi 31 martta tekrar çağrdı dr um inş belli olur ama galiba tek dedi dr um olsun da farketmez benim için yeterki hayırlı sağlıklı olsun
bence değerle ilgisi yok ama Rabbim istedikten sonra değer düşükse bile oluyordur hakkında hayırlı ve güzel olan olsun :)

aramıza hoşgeldin,
benim de dün senin benzerin yakınmalarım oldu, el ve ayaklarım çok üşüdü hatta eldiven taktım ısıtmak için ama yüzümden alevler çıkıyordu.. Bugün daha iyiyim,
bel ağrım, kasık agrım, göğüslerimin sızlaması hep var,
bugün fazladan mide bulantım ve baş dönmem çoğaldı..
endişeleniyorum, zaman geçtikçe "tutmadı mı acaba" diye endişeleniyorum, bunu yapmamalıyız biliyorum ama sanırım tüp bebeğin en zor dönemi şu 12 günlük bekleme dönemi.. benim bugün 6.günüm daha 6 günüm var, senin ne güzel sadece bir günün kalmış.. gidip baktırabilirsin aslında..
bence çıkar..

umarım bebişler tutuyordur

kızlar,

transfer sonrası benim elim ayağım buz gibi hiç ısınmıyor, böyle olanlar var mı aranızda?

Merhaba. Transferimin 5. günündeyim ve dünden beri bende de var aynı durum. Bugün o kadar üşüdüm ki diğer topikte utanmadan dua istedim Allah yardımcımız olsun...

Merhaba. Transferimin 5. günündeyim ve dünden beri bende de var aynı durum. Bugün o kadar üşüdüm ki diğer topikte utanmadan dua istedim Allah yardımcımız olsun...

ben de o durum değişken olmaya başladı, bir gün oluyor bir gün olmuyor.. Elim ayagım donarken yüzümden alevler çıkıyor.. çok garip... bu hamilelik belirtisi midir yoksa ilaç mı?

ben de o durum değişken olmaya başladı, bir gün oluyor bir gün olmuyor.. Elim ayagım donarken yüzümden alevler çıkıyor.. çok garip... bu hamilelik belirtisi midir yoksa ilaç mı?

Aynen, kulaklarıma kadar kızarmış durumdayım, ayaklar buz. Sanki buzlukta beklettim ayaklarımı. Hamileyim diyorum. 1 Nisan' a kadar. Yok mu artıran

Aynen, kulaklarıma kadar kızarmış durumdayım, ayaklar buz. Sanki buzlukta beklettim ayaklarımı. Hamileyim diyorum. 1 Nisan' a kadar. Yok mu artıran

inşallah ben de hamileyimdir :) sonucum 31 martta belli olacak,
sen hangi ilaçlarını kullanıyorsun?
ben progestan 100 mg (2*3 vajinadan)
estrofem 2 mg (3*1)
göbekten kan sulandırıcı iğne hergün (0,4 mg)

bunlardan mı acaba?

Kan sulandırıcı coraspin tabletim var benim. Kanım normalden incedir benim. O yüzden çok yüklenmedi iğne diye. Estrofem günde 1 defa 2 tane. Progestan fitil aynı. Ayrıca kalçadan progestan 50 mg. iğnem var her gün. Test günüm 2 Nisan. Ama 1 Nisan' da yapacağım testi

Son düzenleme:

Benim de ek olarak coraspin im var,
bunlar ilaçların yan etkileri olabilir, ben de ctesi günü yani 10.günümde tüp bebek merkezine gideceğim, hemşireyi ikna edebilirsem test yaptırtmak istiyorum.. bekleyelim derse mecbur pazartesi
ama dayanamıyorum, çok merak ediyorum ....

merhaba kızlar, benim ilk tup bebek denemem, bugun 11.gün kan sonucum 56.40 çikti :)
1 tane 5.gün blastosisti transfer edildi..
insallah katlanir da kalp atislarini da duyarim hayirlisiyla :)

merhaba kızlar, benim ilk tup bebek denemem, bugun 11.gün kan sonucum 56.40 çikti :)
1 tane 5.gün blastosisti transfer edildi..
insallah katlanir da kalp atislarini da duyarim hayirlisiyla :)

Gözünüz aydın diyelim, katlansın değerler, bebek annesinin rahmini sevsin:)

Benim de ilk ve 5. gün blastokisti transfer edecekler bu ay. Heyecan çok:)

Sevgiler...

canim hayirli olsun, kaç çikti sonuç merak ettim :)

merhabalar canım gazi üniversitesi dediğini görünce direk yazmak istedim.bende gazideyim.doktorun kim?belkide karşılaştık seninle hastane de? :) 2 aşılama 1 tüp denemem var. şuan 2. tüp bebek denemesinin bekleme sürecindeyim.1 nisan test günüm...

merhaba hayriye.. bende ankarada gazide yaptırıyorumda yazmak istedim...nerede yaptıracağına karar verebildin mi?

merhaba leon sende ankaradaymışsın..geçmişten bugüne bütün yazılanları tek tek okudum.. sen şuan hamilesin.. ne güzel darısı başıma diyorum inşallah.... şimdiki doktorun kimdi hangi hastaneydi acaba?

merhaba canım.. seninle tamamen aynıyız sanırım :)benimde 20 mart transferim yapıldı ,2 embriyo bırakıldı.ve test günüm 1 nisan... bu topic genelde olumlu sonuçlar vermesinden dolayı çok dikkatimi çekti..inşallah darısı bize ve tüm isteyenlere olur... Allaha tam tevekkülle sığınıp bol dua etmek gerekiyor..benim sormak istediğim bişey var.. crinone jel kullanıyorum hergün sabah.. ve 2 gündür jelle birlikte çok çok çok hafif pembemsi minicik akıntı geliyor.. ama çok az dediğim gibi.. ve bu beni aşırı telaşlandırıyor.. sende var mı böyle birşey?çok korkuyorum.. Allahım hepimize yardım etsin inşallah...

Gözünüz aydın diyelim, katlansın değerler, bebek annesinin rahmini sevsin:)

Benim de ilk ve 5. gün blastokisti transfer edecekler bu ay. Heyecan çok:)

Sevgiler...

amin canim, hepimizin dualari kabul olur insallahh.. en zoru da transferden sonra test gunune kadar beklemek :) benim gibi sabirsizlar icin belki de :)
herseyin hayirlisi :))

Tüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??

merhabalar... ben de kendimi açıklıyayım dedim.. 1 nisan test günüm..2 embriyo test günüm..ankara gazi tıp fakültesinde yaptırdım..27 yaşındayım..şuan crinone jel, folbiol ve benim tiroid sorunumdan dolayı euthyrox kullanıyorum...

Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Ben de 1 aşılama 3 tüp yaptırdım, 2. De tuttu ama kaybettim, yumurta rezervi düşük, fsh yüksek ve 3. De ikizlerim olacak inşallah 5, 5 aylık, yaş 31, Antalya ivfde yaptırdım çok memnun kaldım, en yüksek doz kullandım ilaçları, 5500 e mal oldu, bu arada aileler bu yaşadıklarımı bilmiyo, şu anda annem bakıyo bana ve hiç kimse ikiz olduğunu da bilmiyo, bi daha ki ay söyleyeceğiz. Allah yardımcınız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar. Öncelikle umarım hayriyla bebegine kavuşmayı rabbim nasip eder canim. ( hepimize tabii :)) ben de tam senin gibi 20 martta transfer oldu 1 nisan test gunu. Bahsettigin akinti için dun hastaneyi aradım kullandigimiz jelin fazlasi geliyormuş bilgin olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım transferin hayırlı olsun.. İnşallah güzel haberini alırız burdan... Doktorum Mesut Öktem bende aşılamadan sonra 1 aylık ara sürecindeyim 7 nisanda gidicem inşallah. Evet belkide karşılaşmışızdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…