slm arkadaşlar bugun 17. günüm bthcd yaptırdım 1167 çıktı bu sonuç nasıl bilgisi olan varmı dr göstermedim dr bana 2 hafta sonu gel dedi bende size3 sorayım dedim tek emriyo kondu ikiz olabilirmı arkadaşlar bilgisi olanlar yazsın hepinize teşk ederim
merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım sayılır bende buraya gırıp moralımı yuksek tutmaya calısıyorum ılk tup bebek denemem bugun 11 gunum yarın test yaptırıcam ama dun ıdrar testı yaptım ama o uyuz cubuk yıne tek cızgı gosterdı bana benden toplamda 6 tane yumurta toplandı 4 tanesi ıdeal boyuttaymıs 2 tanesı embrıyom oldu bırı 4 hucrelı bırı 2 hucrelı ve 2. kalıteymıs 2 tane koydular cok heyecanlıyım kasık agrılarım hep var 8.gun bel agrılarım basladı elım ayagım hıc ısınmıyor ama dıger taraflarım terlıyor arada bulantım ve mıde yanması var ve cok akıntım var ama o sanırım kullandıgım fıtılden oluyor
Merhaba arkadaşlar benimde transferden sonra belim ve kasıklarım agrıyor acaba tutuyomu bebişlerim martın 20 transfer oldum banada 2 yumurta naklettiler allahım hepimize yardım etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar,
transfer sonrası benim elim ayağım buz gibi hiç ısınmıyor, böyle olanlar var mı aranızda?
Merhaba. Transferimin 5. günündeyim ve dünden beri bende de var aynı durum. Bugün o kadar üşüdüm ki diğer topikte utanmadan dua istedimAllah yardımcımız olsun...
ben de o durum değişken olmaya başladı, bir gün oluyor bir gün olmuyor.. Elim ayagım donarken yüzümden alevler çıkıyor.. çok garip... bu hamilelik belirtisi midir yoksa ilaç mı?
Aynen, kulaklarıma kadar kızarmış durumdayım, ayaklar buz. Sanki buzlukta beklettim ayaklarımı. Hamileyim diyorum. 1 Nisan' a kadar. Yok mu artıran
inşallah ben de hamileyimdir :) sonucum 31 martta belli olacak,
sen hangi ilaçlarını kullanıyorsun?
ben progestan 100 mg (2*3 vajinadan)
estrofem 2 mg (3*1)
göbekten kan sulandırıcı iğne hergün (0,4 mg)
bunlardan mı acaba?
Kan sulandırıcı coraspin tabletim var benim. Kanım normalden incedir benim. O yüzden çok yüklenmedi iğne diye. Estrofem günde 1 defa 2 tane. Progestan fitil aynı. Ayrıca kalçadan progestan 50 mg. iğnem var her gün. Test günüm 2 Nisan. Ama 1 Nisan' da yapacağım testi
merhaba kızlar, benim ilk tup bebek denemem, bugun 11.gün kan sonucum 56.40 çikti :)
1 tane 5.gün blastosisti transfer edildi..
insallah katlanir da kalp atislarini da duyarim hayirlisiyla :)
merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım sayılır bende buraya gırıp moralımı yuksek tutmaya calısıyorum ılk tup bebek denemem bugun 11 gunum yarın test yaptırıcam ama dun ıdrar testı yaptım ama o uyuz cubuk yıne tek cızgı gosterdı bana benden toplamda 6 tane yumurta toplandı 4 tanesi ıdeal boyuttaymıs 2 tanesı embrıyom oldu bırı 4 hucrelı bırı 2 hucrelı ve 2. kalıteymıs 2 tane koydular cok heyecanlıyım kasık agrılarım hep var 8.gun bel agrılarım basladı elım ayagım hıc ısınmıyor ama dıger taraflarım terlıyor arada bulantım ve mıde yanması var ve cok akıntım var ama o sanırım kullandıgım fıtılden oluyor
Merhabalar; öncelikle gözünaydın canım tebrik ederim. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla...
Bende ankarada yaşıyorum ve hipo hipo hastasıyım. bir tüp bebek birde aşılama negatif sonuçlandı... ilk tüp bebeğim özeldeydi maddi anlamda çok yıprandım ilaçları raporla falan alamadığım için. şimdi gazi üniversitesine başladım en azından ilaçları raporla alabilirim diye bir aşılama denedik geçen cuma test günümdü negatifti...
Şimdi tekrar tedaviye başlayıp tüp bebek denicez inşallah. henüz başlamadım iğnelere... sana sormak istediğim ufuk hastanesinde 5,500 fiytanını içinde ilaçlarda varmı birde uzun zamandır oraya gittiğin bir doktormuydu yani nasıl söyleyim... gerçi yeni başladım bu doktora memnunum ama çok kalabalık oluyor. ufuk hastanesinde ekstra bir muayene ücreti ne kadar oluyor her gidildiğinde alınıyormu ilaçlar için rapor şansı varmı... yani bir sürü soru sordum ama inan kafam çok karışık... centrum klininiğine gittim recai hocayla görüşme şansım oldu ama maddi anlamda dahada sarsıcaktı orası beni. canım bana ufuk hastanesiyle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...
arkadaşlar merhaba ben Hayriye aylar öncesinde buraya üye olmuştum ve aşılama yaptırmıştık 2 kez tutmadı.ve 3 ay önce de ankara cebeci hastanesinde tüp bebek denedik ama tutmadı.hatta 2 emriyo konuldu 5.gün transfer oldu ama tutmadı .tekrar 2 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum fakat aynı yeremi gitsem yoksa başka yeremi gitsem karar veremedim.ankarada tüp bebek deneyeniniz varmı acaba.
merhaba hayriyecim :) aramıza hoşgeldin umarım rabbim hepimize gönlümüzde geçeni verir :) sizde sorun neydi sorun sendemi eşindemi?? :44::44::44: bende ankaradayım daha önce başken hastanesinde hulusi hocayla 2 başarısız aşılamam oldu hiç hoş kalmadığım bi sebepten doktorumu değiştirdim çok sinir bozucu bir şekilde. ama iyiki değiştirmişim bi arkadaşımın vasıtaysıyla gidiyorum şuanki doktoruma muayenehasi var çok tatlı çok şeker bi doktor hemde işinin ehli tüp bebek uzmanı birkaç hastaneyle anlaşması var işlemleri orda yapıyor istersen bilgilerini verebilirim çok iyi bir doktor hem çok ilgili hemde sıcakkanlı bir doktor bizde sorun eşimdeydi bana herşeyimin normal oldugunu ve kesin hamile kalacağımı söylüyor inşaallah hayırlısıyla
Merhaba arkadaşlar benimde transferden sonra belim ve kasıklarım agrıyor acaba tutuyomu bebişlerim martın 20 transfer oldum banada 2 yumurta naklettiler allahım hepimize yardım etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözünüz aydın diyelim, katlansın değerler, bebek annesinin rahmini sevsin:)
Benim de ilk ve 5. gün blastokisti transfer edecekler bu ay. Heyecan çok:)
Sevgiler...
Tüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??
merhabalar canım gazi üniversitesi dediğini görünce direk yazmak istedim.bende gazideyim.doktorun kim?belkide karşılaştık seninle hastane de? :) 2 aşılama 1 tüp denemem var. şuan 2. tüp bebek denemesinin bekleme sürecindeyim.1 nisan test günüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?