Merhabalar. Öncelikle umarım hayriyla bebegine kavuşmayı rabbim nasip eder canim. ( hepimize tabii :)) ben de tam senin gibi 20 martta transfer oldu 1 nisan test gunu. Bahsettigin akinti için dun hastaneyi aradım kullandigimiz jelin fazlasi geliyormuş bilgin olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canım transferin hayırlı olsun.. İnşallah güzel haberini alırız burdan... Doktorum Mesut Öktem bende aşılamadan sonra 1 aylık ara sürecindeyim 7 nisanda gidicem inşallah. Evet belkide karşılaşmışızdır :)
Cok sagol canim inşallah hep beraber kutlariz. Beklemek biraz zor olmaya basladi ama ha gayret diyorum :)
Benim de ayni sekilde pembe geliyordu canim hatta korktum ama sanirim zaten crinone jel pembe. O yuzden hic korkma, icini ferah tut.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy iyi bari sen sormuşsun hastaneyeben korkudan soramadım bile düşün artık
merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım sayılır bende buraya gırıp moralımı yuksek tutmaya calısıyorum ılk tup bebek denemem bugun 11 gunum yarın test yaptırıcam ama dun ıdrar testı yaptım ama o uyuz cubuk yıne tek cızgı gosterdı bana benden toplamda 6 tane yumurta toplandı 4 tanesi ıdeal boyuttaymıs 2 tanesı embrıyom oldu bırı 4 hucrelı bırı 2 hucrelı ve 2. kalıteymıs 2 tane koydular cok heyecanlıyım kasık agrılarım hep var 8.gun bel agrılarım basladı elım ayagım hıc ısınmıyor ama dıger taraflarım terlıyor arada bulantım ve mıde yanması var ve cok akıntım var ama o sanırım kullandıgım fıtılden oluyor
merhaba canım tekrar... AMİNNNNNN diyorummmm çok teşekkür ederim..inşallah hepimiz güzel güzel haberler veririz burdan.... benim doktorumda nuray hoca :) belki birgün karşılaşır yüzyüze konuşuruz hastanede :) ama bu sefer hamile olarak
kızlar slm öncelikle Allahım tüm bebek isteyenlerin elini boş bırakmasın.bende 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçenlerdenim.aşılamalarımın hiç biri tutmadı.tüp bebeğe geçicez önümüzdeki ay.fakat çok korkuyorum.istanbula gelicem bunun için.avrupa yakasında güzel ve iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum tavsiye ediceginiz bi yer var mı acaba.bahçeci kliniği iyi diyolar gideniniz var mı acaba? artık sabrım kalmadı.çevremdeki herkes hamile bende onlara katılmak istiyorum artık lütfen yardım edin...
cevaplar için çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah
aydınlattıgın için tşk ederim :) benimde yumurtalar toplandı transfer bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah ve herşey güzel olacak allahın izniyleSevgili Umut,
Siz işin en başındasınız:) aman çok öğrenmeden çıkalım bu işten...benim de ilk...umarım son olsun bir daha gerekmesin:)
OPU oosit toplama, yumurta yani..
Ben iğnelere 1 Martta başladım, 15 martta OPU yapıldı. Hayırlısı ile yarın (5. gün) embriyolarımdan beğendiklerini doktor dondurtacak. Yani transfer tarihi bekliyorum şimdi.
Size bol şans, herşey güzel olacak deyin, iğnelere , doktor sözü dinlemeye devam:)
Sevgiler...
Merhaba,
Dün reglimin 3. gününde doktordaydık. Ultrason yaptı. Endometriyum 2 mm. imiş, bunu bir hapla 10 mm. yapacağız dedi, sonra da geçen ay dondurulanlardan birini transfer edecek. Estrofem 2 mg verdi, günde 2 kez. Pazartesi yine kontrol.
Şimdi bir sorum var. Bizim doktor Bursa ART'de yapıyor işlemleri. Bize en başta rakamlar verilmişti , doktor, OPU ve transfer diye üç kalem, ama dondurma çözdürme diye bir maliyet olacağı söylenmedi. ART , bizim doktorun sekreterine zaten bildiğimiz transfer ücretine ek olarak 1250 lira da dondurma çözdürme parası vermemiz gerektiğini iletmesini söylemiş.
3 tane dondurulmuş blastokist için bu para çok değil mi? Ayrıca bu aşamaya gelince normal mi böyle bir para talebi? Doktorumuza güveniyoruz ama hastanede tanıdık kimsemiz yok. Acaba diyoruz blastokistler iyi çıktı, tutar bu, bunlar bir daha gelmeyecekler bize diye düşünüp bir fırsatçılık mı düşünüyor hastane? İnsanın aklına neler geliyor ister istemez...Tecrübesi olanlardan yorum rica ediyoruz.
Teşekkürler:)
Merhaba,
Dün reglimin 3. gününde doktordaydık. Ultrason yaptı. Endometriyum 2 mm. imiş, bunu bir hapla 10 mm. yapacağız dedi, sonra da geçen ay dondurulanlardan birini transfer edecek. Estrofem 2 mg verdi, günde 2 kez. Pazartesi yine kontrol.
Şimdi bir sorum var. Bizim doktor Bursa ART'de yapıyor işlemleri. Bize en başta rakamlar verilmişti , doktor, OPU ve transfer diye üç kalem, ama dondurma çözdürme diye bir maliyet olacağı söylenmedi. ART , bizim doktorun sekreterine zaten bildiğimiz transfer ücretine ek olarak 1250 lira da dondurma çözdürme parası vermemiz gerektiğini iletmesini söylemiş.
3 tane dondurulmuş blastokist için bu para çok değil mi? Ayrıca bu aşamaya gelince normal mi böyle bir para talebi? Doktorumuza güveniyoruz ama hastanede tanıdık kimsemiz yok. Acaba diyoruz blastokistler iyi çıktı, tutar bu, bunlar bir daha gelmeyecekler bize diye düşünüp bir fırsatçılık mı düşünüyor hastane? İnsanın aklına neler geliyor ister istemez...Tecrübesi olanlardan yorum rica ediyoruz.
Teşekkürler:)
mrb canım amin diyerek başlayayım bende tüp bebek yaptıracagım bu ay tahlıllermı tamamlayıp nısanda baslarım ınsallah ben beylikdüzü medicanaya basladım selman by ve eşi aysun hanım var orda bende araştırdım iyi hastane ve doktorlar fiyatları raporsuz benim 4200 +ilaç 1000+650 de dondurulmşlar için ödeme yapılıyor istersen düşün derim
sağol canım.benimde raporum kalmadı artık.aslında fiyatı uygunmuş.bende başka bir ilde oturuyorum tedavi için gelicem istanbula.orası nasıl iyi bir hastane mi? okadar para döküyoruz en azından güler yüz istiyo insan.aynı ay tahlil yapıp aynı ayda tüp bebek yapılamıyo mu acababi bilgin varmı.ben çünki adetime yakın bi dönem de gelicem.inşallah en yakın zaman da ulaşırız bebişlerimize.hakkımız da hayırlısı artık.
Canım,
Çok iyi bilmiyorum ama bize verilen fiyat şöyledi,
herşey dahil, takip, tahliller, OPU, transfer hepsi :4500 ayrıca, yumurta dondurma işlemi yapılırsa ayrı 500 tl alınır dediler, bu fiyatı yumurta başına vermedi, 2,3, 5, ne kadar yumurta dondurulacaksa..
Demekki, çözdürme işlemi riskli bir işlem ondan da biraz daha fazla alınıyorsa bana bu fiyat normal geldi,
dondurma işlemi bazen gerekli olmuyor (ki ben de olmadı) bu yüzden fiyat hep ekleniyor..[/QU
canım nasılsın bayadır yazamadım nasıl gidiyor varmı bi belirti durumun nedir merak ettim seni bide test günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?