Canım,
Çok iyi bilmiyorum ama bize verilen fiyat şöyledi,
herşey dahil, takip, tahliller, OPU, transfer hepsi :4500 ayrıca, yumurta dondurma işlemi yapılırsa ayrı 500 tl alınır dediler, bu fiyatı yumurta başına vermedi, 2,3, 5, ne kadar yumurta dondurulacaksa..
Demekki, çözdürme işlemi riskli bir işlem ondan da biraz daha fazla alınıyorsa bana bu fiyat normal geldi,
dondurma işlemi bazen gerekli olmuyor (ki ben de olmadı) bu yüzden fiyat hep ekleniyor..[/QU
canım nasılsın bayadır yazamadım nasıl gidiyor varmı bi belirti durumun nedir merak ettim seni bide test günün ne zaman
canım,
iyi değilim... bugündü benim sonuç günüm, 12. gün bhcg bakıldı, sonuç negatif,
çok kötüyüm... bunun tarifi yok..
dün idrar testi yapmıştım zaten negatifti, bu yüzden dünden beri ağlıyorum..
ne yapacağımı bilmiyorum.. ikinciyi hemen önümüzdeki ay yaptırtmak istiyorum ama ne zaman yaptırtabilirim bilmiyorum..
Arkadaşlar şimdi hastaneden geldim sonuç hamileyimmmmm beta hcg 152,70 çıktı ve 11.gün çok mutluyum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım,
ne yapacağımı bilmiyorum.. ikinciyi hemen önümüzdeki ay yaptırtmak istiyorum ama ne zaman yaptırtabilirim bilmiyorum..
Senden ses cikmayinca tahmin etmistim. Bak benimde negatif ama henuz yolun cok basindayiz. Daha ilk deneme hem.. Ilkinde olmaz ikincisinde olur sonra bu agladiklarina uzulursun.
Hem moralini yuksuk tutma zamani simdi. Ikinciyi hemen yaptirmak istiyorsan bu psikolojiyle olmaz.
Kendini toparlamalisin. Bu yol cetrefilli ve zor bir yol. Ilk denemede pozitifi gorenler cok sansli olabilir ama kabul edelim ki azinliktalar.
Hem belki bu bir aylik bekleme surecinde belki kendi gelecek sana ne biliyorsun ^_^ Icini ferah tut. Gecmisi sil, temiz bir sayfa ac ve yine ilk tedavinin ilk gunuymus gibi pozitif dusun.
Zor evet, benimde gogsumun sıkıstıgı anlar oluyor bazen nefes alamiyorum ama surekli dusunmuyorum. Surekli dusunursem iyi olamam.
O yuzden iki gun uzulup ucuncu ayaga kalkmaliyiz.
Emin ol o gelmek isterse en umitsiz zamaninda bile gelir.
Yeterki sen hep iste, umidini kesme.
Opuyorum gozlerinden.
Sevgiler,
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senden ses cikmayinca tahmin etmistim. Bak benimde negatif ama henuz yolun cok basindayiz. Daha ilk deneme hem.. Ilkinde olmaz ikincisinde olur sonra bu agladiklarina uzulursun.
Hem moralini yuksuk tutma zamani simdi. Ikinciyi hemen yaptirmak istiyorsan bu psikolojiyle olmaz.
Kendini toparlamalisin. Bu yol cetrefilli ve zor bir yol. Ilk denemede pozitifi gorenler cok sansli olabilir ama kabul edelim ki azinliktalar.
Hem belki bu bir aylik bekleme surecinde belki kendi gelecek sana ne biliyorsun ^_^ Icini ferah tut. Gecmisi sil, temiz bir sayfa ac ve yine ilk tedavinin ilk gunuymus gibi pozitif dusun.
Zor evet, benimde gogsumun sıkıstıgı anlar oluyor bazen nefes alamiyorum ama surekli dusunmuyorum. Surekli dusunursem iyi olamam.
Opuyorum gozlerinden.
Sevgiler,
Canım benim çok güzel yazmışsın,
teşekkür ederim,
senin pozitif diye hatırlıyorum??? yanlış mı hatırlıyorum?
bekledikçe geriliyorum, gerildikçe olmuyor.. offff nasıl bir kısı döngü..
ne yapsam... zamana bıraksam daha da gerileceğim... kendimi oyalayacak birşeyler bulsam..
gerçekten gögsüm sıkışıyor.. nefes alamıyorum..
hepimiz için hayırlısı olsun!
Opuyorum gozlerinden.
Sevgiler,
ben de seni gözlerinden öpüyorum..
sevgilerimle.
Canım benim çok güzel yazmışsın,
teşekkür ederim,
senin pozitif diye hatırlıyorum??? yanlış mı hatırlıyorum?
bekledikçe geriliyorum, gerildikçe olmuyor.. offff nasıl bir kısı döngü..
ne yapsam... zamana bıraksam daha da gerileceğim... kendimi oyalayacak birşeyler bulsam..
gerçekten gögsüm sıkışıyor.. nefes alamıyorum..
hepimiz için hayırlısı olsun!
Maalesef 10.gun testi yapmistim. Negatifti.. ilk iki gun hicbir sey hissetmedim lay lay lom gezdim. Ucuncu gun tak etti bende islemci gec calisiyor. ^_^
Neler hissettigini biliyorum. Nefessiz kalmamak icin kendine bir ugrasi bul. Bak ben yazin piknige gittigimizde yere sermek icin rengarenk bir ortu oruyorum
Sende boyle bir mesgale edin siddetle tavsiye ederim.
Hem belki bu ay kendi gelecek bebegim belli mi olur? Sistemleri uc asagi bes yukari duzelttik, ilaclarin etkisi muhakkak devam ediyordur.
Gerite kalan tek sey moral. Moralleri yuksek tutuyoruz.
Cumartesi gorusme randevum var, bu sefer 5.gun transferi isteyecegim allah kismet ederde embriyo elde edebilirsek.
Her seferinde bir oncekinde denemedigimiz yontemi deneyecegiz.
Unutma zor elde edilen seyler daha kiymetli olur. Tupcu anne olup tup cocuklarimiz olabilir ama o sıkıntıları hicbir zaman unutmayacagimiz icin cok mutlu bir cekirdek aile olacagiz muhakkak ^_^
Aglama artik.. Zaman toparlanma zamani hadi
Sevgiler,
Arkadaşlar şimdi hastaneden geldim sonuç hamileyimmmmm beta hcg 152,70 çıktı ve 11.gün çok mutluyum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
göznaydın canım Allah ım sağlıkla kavuştrsun bebişine inş :) darısı bekleyen arkadaşlarımza inş
canım,
çok üzüldüm canımne desek şuan senin için boş biliyorum çünkü bu üzüntüyü defalarca yaşadım hiç bir şey hiç bir söz teselli etmiyor insanı ama belkide hayırlısı değil şuan zamanı var demekki istersen bir ay ara ver bu arada dondurulmuşun varmıydı canım
Maalesef 10.gun testi yapmistim. Negatifti.. ilk iki gun hicbir sey hissetmedim lay lay lom gezdim. Ucuncu gun tak etti bende islemci gec calisiyor. ^_^
Neler hissettigini biliyorum. Nefessiz kalmamak icin kendine bir ugrasi bul. Bak ben yazin piknige gittigimizde yere sermek icin rengarenk bir ortu oruyorum
Sende boyle bir mesgale edin siddetle tavsiye ederim.
Hem belki bu ay kendi gelecek bebegim belli mi olur? Sistemleri uc asagi bes yukari duzelttik, ilaclarin etkisi muhakkak devam ediyordur.
Gerite kalan tek sey moral. Moralleri yuksek tutuyoruz.
Cumartesi gorusme randevum var, bu sefer 5.gun transferi isteyecegim allah kismet ederde embriyo elde edebilirsek.
Her seferinde bir oncekinde denemedigimiz yontemi deneyecegiz.
Unutma zor elde edilen seyler daha kiymetli olur. Tupcu anne olup tup cocuklarimiz olabilir ama o sıkıntıları hicbir zaman unutmayacagimiz icin cok mutlu bir cekirdek aile olacagiz muhakkak ^_^
Aglama artik.. Zaman toparlanma zamani hadi
Sevgiler,
Canım, çok teşekkür ederim,
aslında o kadar yogunum ki.. Çok yogun çalışıyorum, derslerim var, iğnelerden çok kilo aldım, şimdi spora başlayacağım, diyet yapacağım... ama aklımdan gitmiyor...
ben başka bir doktor buldum, mayısın 13 üne randevu verdi,
o zamana kadar umarım kendiliğinden olur..
umarım senin de yüzün güler.. umarım güzel haberler alırız birbirimizden..
sevgilerimle
çok üzüldüm canımne desek şuan senin için boş biliyorum çünkü bu üzüntüyü defalarca yaşadım hiç bir şey hiç bir söz teselli etmiyor insanı ama belkide hayırlısı değil şuan zamanı var demekki istersen bir ay ara ver bu arada dondurulmuşun varmıydı canım
hayır canım yoktu, dondurulacak kadar embriyo çıkmadı ki..
bir sonraki randevu mu başka bir doktordan aldım.. 13 Mayıs'a gün verdi..
çok uzun zaman..
offfff!
içimin yangını ne zaman geçer!
hayır canım yoktu, dondurulacak kadar embriyo çıkmadı ki..
bir sonraki randevu mu başka bir doktordan aldım.. 13 Mayıs'a gün verdi..
çok uzun zaman..
offfff!
içimin yangını ne zaman geçer!
sakin olmaya çalış canım kendini yıpratma lütfen herşeyin hayırlı olan bir zamanı var inan buna ben 2 sene boyunca kendimi yıprattımda yıprattım ne oldu o kadar zaman içinde olmadı kısmet bu zamanaymış diyorum inanki herşey kısmet içinin yangınınıda bişey söndürmez şuan bilirim ama sabır buda bizim sınavımız
sakin olmaya çalış canım kendini yıpratma lütfen herşeyin hayırlı olan bir zamanı var inan buna ben 2 sene boyunca kendimi yıprattımda yıprattım ne oldu o kadar zaman içinde olmadı kısmet bu zamanaymış diyorum inanki herşey kısmet içinin yangınınıda bişey söndürmez şuan bilirim ama sabır buda bizim sınavımız
evet, sabır....
umarım bir gün ben de hamile kalabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?