Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Arkadaşlar şimdi hastaneden geldim sonuç hamileyimmmmm beta hcg 152,70 çıktı ve 11.gün çok mutluyum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sevindim allah tamamına erdirsin canim. Hic belirtin olmus muydu peki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar şimdi hastaneden geldim sonuç hamileyimmmmm beta hcg 152,70 çıktı ve 11.gün çok mutluyum:)

Tebrik ederim ^_^ allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Sevgiler,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

göznaydın canım Allah ım sağlıkla kavuştrsun bebişine inş :) darısı bekleyen arkadaşlarımza inş

göznaydın canım Allah ım sağlıkla kavuştrsun bebişine inş :) darısı bekleyen arkadaşlarımza inş

Teşekkür ederim canım benim allahım hepimize saglikli evlat nasip etsin ben hala inanamiyorum şoktayım

Selam,

Doktordaydık, endometrium 4.6 mm olmuş, dün bitti reglim, Estrofem hapını günde 3 e çıkardı. perşembe yine ölçüm yapacak, kalınlaşması lazımmış transfer için.

Perşembe yine kontrol var. Transfer tarihi yaklaşıyor...heyecan artıyor:)

Sevgiler...

slm arkadaşlar negatif olan arkadaşlar üzülmesinler rabbim herkese en kısa zamanda hayırlı ve saglıklı şekilde nasib etsin hep dua ediyorum çok zor bir sürec tedaviye başlıyor yumurta oluşacakmı sonra kaç yumurta toplandı sonea kaç döllenme oldu sonra kaçıncı gün emriyosu emriyosu sonra en zoru 12.gün beklemek tamma oda sonra kalp sesi duyalacak mı çok korkuyorum bu hafta kalp sesi varmı yokmu o belli olacak bilmiyorum günlerdir izinliyım çok emek harcıyorsun rabbim inşallah hayırlı ve saglık şekilde nasıp eder inşallah kalp sesini duyarım hamile oldugumu kimseyle paylaşamıyorum çok korkuyorum saki daha hamile oldugumu gösteren birşey yok gibi arkadaşlar 19 marta belli oldu 2nisanda belli olurmu lütfen dualarınızı eksik etmeyin sınavım var çalışamıyorum çalışiyorum işe gidemiyorum kafa çok dagınık hiç bir şeye kendimi veremiyorum

Aranıza yenı katıldım bende dondurulmus transferı yaptırdım 20 mart dogum gunumde blast transferıydı 2 tane konudu ama bugun sonuc negatıftı oyle belırtılerım varkı sonuc benı tatmın etmedı yarın tup bebek yaptırdıgım yere gıdıp tahlıl yaptırıcam ınsallah makıne arızalı dıye cıkmamıstır

Mrhb bende sonuç bekliyorum.ankara centrumda yaptırdım ilk denemem blastokıst transferi perşembe günü yapıldı.bugün 6.gün sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo heyecanlıyım ve korkuyorum :44:

Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkadasım sanırım adet agrıları ıyıye ısaret benım ılk transferımde agrılarım vardı tuttu bu sefer hıc agrım yoktu tutmadı bugun tekrar negatıf sonucu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…