Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Bugün beta hcg 233,40 çıktı 13.gün allahım persembe doktora gidicem zor bekliyorum persembeyi korkuyorum boşu olur diye allahım sen hepimize yardım et

merhaba canım hayırlı olsun benim tedavim ufukta oldu ama transferimde ve yumrta toplama centrum da oldu. dr um orasıyla anlaşmalı. benmkiside 5. gün blastokist transferi.. hamdolsun bebişim benimle darısı sana, herkese olsun çok dua et güzel düşün inş soncun muhteşem olur :)

Selam,

Doktor endometrium 6,5 mm olmuş, biraz daha kalınlaşsın dedi, günde 3 Estrofem'e devam. Cumartesi kontrol, muhtemelen haftaya cuma transfer dedi:)

Vaziyet budur...

Sevgiler:)

Selam,

Doktor endometrium 6,5 mm olmuş, biraz daha kalınlaşsın dedi, günde 3 Estrofem'e devam. Cumartesi kontrol, muhtemelen haftaya cuma transfer dedi:)

Vaziyet budur...

Sevgiler:)

Rabbim yanında olsun herşey yolunda gider inşallah arkadaşım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım inşallah hayırlısı olur

Mrb arkadaşlar benimde transferim ayın 3 de oldu bu 4. Denemem bakalım ne olcak inşallah hayırlı haberler alırız burda

Merhaba ilk tüp bebek denememizdeyiz. Haftaya yumurta toplama yapılacak. Heyecanlı, gergin bir bekleyişlerimiz. Çevremde tüp bebek konusunu paylaşabileceğim pek kimse yok. Bu nedenle buradan benimle aynı hisleri yaşayan sizlerle konuşarak rahatlayabilirm belki.
Bir kez aşılama yaptırdık ama maalesef... 32 yaşındayım inşallah tüp bebekten sonuç alabiliriz yumurta sayım fazla değil ama doktor önemli olanın kalitesi olduğunu söyledi. Yumurta sayısı az olmasına rağmen başarılı olmuş olan var mı acaba???

kızlar sonucumu aldım. 10. gün test sonucum 257.71 çıktı. pazartesi tekrar yaptırıcam. inşallah katlanarak artar değerim. sonuç bekleyenlere allah sabır versin. sonra da iyi haberler almayı nasip etsin inşallah

Canım benimde yumurtam zayıftı şimdi sana bi tarif vericem ben o tarifle yumurta kalitemi artirdım tedaviye ara verip ikinci denememde başladım tüp bebek iğnesini kullanırken başlayıp yumurta toplama gününe kadar yemelisin. Bal,çörek otu,karanfil,tarçın,keten tohumu bunlardan 1 kaşık kavonoz içinde karıstir toz olcak unutma sabah aç karnına bir tatlı kaşıği yiceksin allahim sifasini vericek benim bebisim benimle insallah seninkide seninle olacak:)

Mrb arkadaşlar benimde transferim ayın 3 de oldu bu 4. Denemem bakalım ne olcak inşallah hayırlı haberler alırız burda

Senden bir gün önce de benim transferim oldu. Heyecanlı bekleyiş... Var mı bi belirti yada ağrı sancı vs??

💗💗💗💗💗💗

Senden bir gün önce de benim transferim oldu. Heyecanlı bekleyiş... Var mı bi belirti yada ağrı sancı vs??

💗💗💗💗💗💗

canım benim 2 gündür kasık ağrılarım var sürekli olmuyor ama ara ara gelip gidiyor ağrıdan ziyaden bir şey batıyor sanki... sende birşey var mı bir de senin kaçıncı gün embriyosuydu? kaç tane transfer edildi?

Canım benim de kasıklarımda ara ara batmalar oluyo. 3.gün embriyosu iki tane. Senin?

💗💗💗💗💗💗

Canım benim de kasıklarımda ara ara batmalar oluyo. 3.gün embriyosu iki tane. Senin?

💗💗💗💗💗💗

5. gün embriyosu 2 tane transfer edildi ayın 3ünde. 10 gün sonra test yap dediler hastaneden, yani haftaya pazar ama pazartesi yapacam testi, erken yapmaktan çekiniyorum ama nasıl geçecek bir hafta bilemiyorum ((

5. gün embriyosu 2 tane transfer edildi ayın 3ünde. 10 gün sonra test yap dediler hastaneden, yani haftaya pazar ama pazartesi yapacam testi, erken yapmaktan çekiniyorum ama nasıl geçecek bir hafta bilemiyorum ((

Bana da 10 gün sonra gel dediler teste ben de 2 Nisan da transfer oldu. Cmt ye geliyo ben de pzt gitcem sanırım bilmiyorum.. Hem zaman çabuk geçsin istiyorum hem de sonuçtan korkuyorum geçmesin.. Senin kaçıncı denemen?

💗💗💗💗💗💗

İlk denemem, senin ?

mf320 teşekkür ederim😊 eşime yapmıştım bu tarifin keçiboynuzu pekmezlisini, sabahları yiyordu. Ben de senin tarifini kendime yapıyım. Bu perşembe veya cuma yumurta toplamam yapılacak artık ne kadar etki eder bilemiyorum:)
Allah bebişine sağlık versin canım, birlikte güzel bir ömrünüz olsun inşallah. Kendim için de hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…