Benim de..pzt mi gitsem cmt mi of !! Yada cumadan
💗💗💗💗💗💗
cuma yaptır sen bence...Bir şey sorucam, ben transfer gününden beri pregnyl iğne kullanıyorum, hemşireye ne için dedim ama hormon iğnesi deyip geçti beni tatmin etmedi ve ben biliyorum ki bu iğne hcg hormonu içeriyor. Normalde yumurta çatlasın diye yaptığımız tek iğneyi ben her gün 0,1ini yaparak 10 gün boyunuca vurunucam. Test yapsam bile beni hamile gösterecek sonuç...İkinci testi bekleyecem her halükarda( ben de cmt ve pzt ki kez yapayım diyorum.
Canım sanırım o dediğin iğne benim vurulduğum clexane la aynı işe yarıyo. Göbekten dimi? Benim göbekten olan yani 10 gün vurulacağım kan pıhtılaşması için canım. Çok önemli bi iğne bir de progestan vuruldum 5 gün bugün sondu o hormon ..
💗💗💗💗💗💗
mf320 teşekkür ederim😊 eşime yapmıştım bu tarifin keçiboynuzu pekmezlisini, sabahları yiyordu. Ben de senin tarifini kendime yapıyım. Bu perşembe veya cuma yumurta toplamam yapılacak artık ne kadar etki eder bilemiyorum:)
Allah bebişine sağlık versin canım, birlikte güzel bir ömrünüz olsun inşallah. Kendim için de hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet göbekten ama pıhtı için değil, araştırdım yumurta çatlatmada kullanılıyor ama transfer sonrası ne için kullanıldığını öğrenemedimBen de progesteron vajinal jel kullanıyorum, bir de günde 2 tane estrofem hap yutuyorum. Test gününe kadar devam edecekmişim bu ilaçlara
evet göbekten ama pıhtı için değil, araştırdım yumurta çatlatmada kullanılıyor ama transfer sonrası ne için kullanıldığını öğrenemedimBen de progesteron vajinal jel kullanıyorum, bir de günde 2 tane estrofem hap yutuyorum. Test gününe kadar devam edecekmişim bu ilaçlara
esila38 ve matildaaa;
inşallah bebiş haberleri alırsınız😊 Ben de peşinizden güzel haberi alırım. Şimdi içinizi ferah tutma zamanı. Stres hormonlarına prim vermeyelim. Hayırlısı diye dua edip günlerimizi güzel geçirelim...
Uygula canım,inşallah bebişin seninle beraber olur:)sana dua edicem rabbim yanında olsun bebişin sana tutunsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
esila38 ve matildaaa;
inşallah bebiş haberleri alırsınız😊 Ben de peşinizden güzel haberi alırım. Şimdi içinizi ferah tutma zamanı. Stres hormonlarına prim vermeyelim. Hayırlısı diye dua edip günlerimizi güzel geçirelim...
Cicibrowny tşk ederiz canım. Nickin kadar cici şeyler yazmışın inşallah canım. Sen ne aşamadasın??
💗💗💗💗💗💗
sağol tatlım, haklısın evham yapıyors işte :)) oysa ki aksi ispatlanana kadar hamileyiz şu an demi
sen hangi aşamadasın?
Benim ilk tüp bebek denemem. Bir kere aşılama yaptırmıştım. Bu perşembe veya cuma yumurta toplamam yapılacak. Gün saymacalara başlıcasında işte yavaş yavaş😃
Matildaaa çok tuttum "aksi ispatlanana kadar hamileyim"
💗💗💗💗💗💗
E öyle ama bizi bırakıp gitmezlerse 2 kuzu taşıyoruz içimizde :))
Benim ilk tüp bebek denemem. Bir kere aşılama yaptırmıştım. Bu perşembe veya cuma yumurta toplamam yapılacak. Gün saymacalara başlıcasında işte yavaş yavaş😃
Canım inşallah güzel haberlerini alırız.. Yeme içme için çok kasma bi iki gün kalmış artık..inşallah kaliteli yumurtaların olur..
💗💗💗💗💗💗
Hadi hayırlısı, sağlıklı yumurtalar toplansın, sağlıklı embriyolara dönüşsünler, annelerinin rahmini sevsinler sıkı sıkı tutunsunlar inşallah....hakkında hayırlısı olsun, şansın bol olsun
Benim de..pzt mi gitsem cmt mi of !! Yada cumadan
💗💗💗💗💗💗
Cnm seni hangi gun çağırdılar ? Ve kaçıncı gun embriyosu idi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?