Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Bende yeni katıldım kadınlar kulübüne benimde 3. Kez tüp bebek tedavim inş Rabbim bütün isteyenlere versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence gününü bekle derim

merhaba arkadaşlar aranızda ileri yaşta tüp bebek yaptıran varmı ben 45 yaşındayım ve tüp bebek tedavisine başlıyorum ama yaş faktöründen dolayı tutma ihtimali sadece %5 miş aranızda benim durumumda olan yada bildiğiniz varmı lütfen paylaşırmısınız tanrım herkese annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar dün akşam beta hcg 2613 çıktı pazartesl doktora gidicem keseyi gormeye ama bugun biraz sancım var kasıklarımda allahım hepimizin yardımcısı olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende cumartesi günü gidecem Rabbim bütün isteyenlere versin bazen benimde kaşık ve bel ağrım oluyor normal ama inş sağlıcakla bebeklerimizi kucağımiza alırız

İnşallah arkadaşım bebişlerimiz bizi bırakmaz rabbim olmayan herkese tattırsın bu duyguyu...

Kızlar bugün 7.günüm ama hala bi belirti yokk sizde durumlar nasıl farklılıklar oldumu

Senden bir gün önce de benim transferim oldu. Heyecanlı bekleyiş... Var mı bi belirti yada ağrı sancı vs??

💗💗💗💗💗💗

Evet canım zaman yaklaşdıkca heyecan artıyo ve hep bir belirti bekleniyo allahım yardım etsin hayırlısı olur inşallah

Tüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??

kızlar merhaba benim de bu ilk denemem. transferimin bugün 3. günü. 26 yaşındayım ve Antalya memorialde yaptırdım. 1 embriyo kondu. 19 nisanda belli olucak, hayırlı sonuçlar alırız inş :)) benim size bi sorum olucak, öncelikle bugün 3. günüm ama aşırı derecede kasıklarım ağrıyo ve içimde bi boşluk var sanki, biraz da halsizlik var. sizce bunun sebebi nedir yaa yardımcı olabilir misiniz lütfenn

Ankara başkent hastanesi 4. Denemem 2 embriyo transfer edildi nisan 15 test günüm yaş 28 8 yıllık evliyim pregon lucrin kullandim transferden sonra vitaminler progestan fitil gün aşiri progestan igne vuruluyorum kan ignesi fraksparin ve neupujen igne bagişklık için

merhaba canım hayırlı olsun inş güzel sonçlar alırsın
kasık ağrısı oması inş güzel bişeydir bende de sol kasıklarımda sancı oldu ateş basmaları falan yaşadım.
tutunmadan dolayıdır inş ilaçlarda yapıyor canım güzel düşün dua et bol bol
Rabbim nasip etsin inş :)

Merhaba arkadaslar bugun benimde ikinci gunum iki embriyo transfer edildi beklemek cok zor

Merhaba arkadaslar bugun benimde ikinci gunum iki embriyo transfer edildi beklemek cok zor

İnşallah arkadaşım bebişlerimiz bizi bırakmaz rabbim olmayan herkese tattırsın bu duyguyu...

Elifceren63 ve mf320 hadi hayırlı güzel haberler verin bize😃 benim de bugün yumurta toplamam yapıldı hadi hayırlısı...🙏

Elifceren63 ve mf320 hadi hayırlı güzel haberler verin bize😃 benim de bugün yumurta toplamam yapıldı hadi hayırlısı...🙏

İnşallah arkadasım herşey iyi olacak sana dua edicem:)

Çok şükür allahım a bugün bebeğimin kesesini gördüm inş Rabbim kucağıma almayi nasip etsin mutluluğum kadarda Üzgünüm biz bu yola elimde çıktık ama onun sonucu negatif şu anda yıkılmış durumda Rabbim bu yolda hiç kimseyi geri çevirmesin hep dua ediyorum ve edecem

Canım çok sevindim bende yarın gidicem inşallah bende görürüm bebişi allahım hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba ben de mayista antya memorial de ilk muayeneye gideceğim.siz ilk görüşmeden sonra hangi tahliller yapildi.ne kadar süre sonra tüpe basladiniz.batu bey ve hastane için görüşlerinizi ve ücretini yazarsanız sevi nirim tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…