Bence gününü bekle derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende cumartesi günü gidecem Rabbim bütün isteyenlere versin bazen benimde kaşık ve bel ağrım oluyor normal ama inş sağlıcakla bebeklerimizi kucağımiza alırız
Senden bir gün önce de benim transferim oldu. Heyecanlı bekleyiş... Var mı bi belirti yada ağrı sancı vs??
💗💗💗💗💗💗
Evet canım zaman yaklaşdıkca heyecan artıyo ve hep bir belirti bekleniyo allahım yardım etsin hayırlısı olur inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??
kızlar merhaba benim de bu ilk denemem. transferimin bugün 3. günü. 26 yaşındayım ve Antalya memorialde yaptırdım. 1 embriyo kondu. 19 nisanda belli olucak, hayırlı sonuçlar alırız inş :)) benim size bi sorum olucak, öncelikle bugün 3. günüm ama aşırı derecede kasıklarım ağrıyo ve içimde bi boşluk var sanki, biraz da halsizlik var. sizce bunun sebebi nedir yaa yardımcı olabilir misiniz lütfenn
İnşallah arkadaşım bebişlerimiz bizi bırakmaz rabbim olmayan herkese tattırsın bu duyguyu...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elifceren63 ve mf320 hadi hayırlı güzel haberler verin bize😃 benim de bugün yumurta toplamam yapıldı hadi hayırlısı...🙏
Çok şükür allahım a bugün bebeğimin kesesini gördüm inş Rabbim kucağıma almayi nasip etsin mutluluğum kadarda Üzgünüm biz bu yola elimde çıktık ama onun sonucu negatif şu anda yıkılmış durumda Rabbim bu yolda hiç kimseyi geri çevirmesin hep dua ediyorum ve edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?