Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

sağol cnm inş, bugün 7. günüm az kaldı artık :) geçmiş yazılara baktım da ne güzel bebişin tutunmuş sana, inş bizimkiler de tutunur annişlerine :) cnm bu arada bende özellikle 2 gündür gece yatmadan önce mide bulantısı oluyo ve çıkarıyorum, daha bunun için çok erken biliyorum ama sebebi ne acaba ilaçlar mı yapıyodur merak içindeyim :44:

cnm merhaba ben de Antalya memorialda yaptırdım 8 nisan transfer günümdü. tedaviden önce sadece kan tahlili yaptırdık eşim ve ben. onda birçok şeye bakıldı ama sadece 1 kere kan verdik. sonuçlar iyi çıkınca da hemen başladık tedaviye. batu bey çok tatlı ve insanın içini çok rahatlatıyor kesinlikle öneririm. bu arada muayene ücreti 150 tl. tüp bebek işlemi bize toplamda ilaçlar da dahil 6.000 tlye falan mal oldu. benim herşeyim güzel geçti pek ağrı falan çekmedim, sonucu bekliyorum şu an, umarım senin de herşey yolunda gider :)

İnşallah güzel haberlerini alirim.ben pgt li tüp yaptiracagim sonucunu nee zaman alacaksin.

günaydın canım darıısı sana inş güzel anne :) belirtiler inş bebiştendir
bulantı olayını hiç yaşamadım ben herkes yaşamıyor, sende belki hemen başlamıştır
ilaçlarda yapmadı bende ne kullanıyosun canım sen ?
ben bu ilaçalrı hala kullanıyorum canım estrofem, cricone jel, cleksan, progestan, dodex, folbiol

slm ben tüp bebek yaptırdım 20 mart son adet günüm 31 martta yumurtam toplandı ve 3 nisanda iki embiriyo transfer edildi 12 nisan test günümdü beta sonucum 143.09 çıktı sizce ben günlük hamileyim değerim nasıl tşk ederim

slm cnm ben ilk 5 tüp bebeğimi ankara anatolia hast yaptırdım ama şimdiye kadar iyi bir sonuç alamadım hep negatif gördüm bu yıl dr değiştirdim kayseri acıbademe gittim dr çok memlunum orda tedavi oldum ve sonucum pozitif çok şükür hamileyim dr adı turgut aydın herkese tavsiye ederim bence buraya git derim dr orda çalışan personeller çok kaliteli hepsine tşk ederim

mer canım hayırlı olsun tedavin sonucuna bir gün kalmış güzel haberlerle dönersin inş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Merhaba arkadaslar bugun benimde ikinci gunum iki embriyo transfer edildi beklemek cok zor

merh erkfat, rabbim hayırlı etsin beklemez zor ama içini ferah tut gzüel şeyler düşün inş sonucun harika olur :)

merh elifceren tebrik ederim hep bir bekleme değil mi tüp bebeğin en zor kısmı 12 gün geçmş ama bundan sonrası da onun kadar heycanlı. sırada yolk kesesi sonra bebiş..

Son düzenleme:
merh erkfat, rabbim hayırlı etsin beklemez zor ama içini ferah tut gzüel şeyler düşün inş sonucun harika olur :)

Dün. Biraz lekelenmem oldugu için bugün kanı verdim sonuç bekliyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm ben tüp bebek yaptırdım 20 mart son adet günüm 31 martta yumurtam toplandı ve 3 nisanda iki embiriyo transfer edildi 12 nisan test günümdü beta sonucum 143.09 çıktı sizce ben ne kadarlık hamileyim değerim nasıl tşk ederim

meh canım sanırım 4 haftalık falansın şuanda soncn iyi sanırım 10. gün bakılmış inş katlanarak artar

Dün. Biraz lekelenmem oldugu için bugün kanı verdim sonuç bekliyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar

inş iyi haberlerle dönersin canım lekelenmenn rengi nasıl her daim dua ediyorm canım hakkınızda hayırlı ve güzel olan olsun inş

meh canım sanırım 4 haftalık falansın şuanda soncn iyi sanırım 10. gün bakılmış inş katlanarak artar

saol cnm benim bu 6. tüp bebeğim dr 10 gün sonra çıkar dedi yaptım ama tekrar git demedi ben yarın gene beta vermeye gidicem transferden sonra progestan jel clexane ve elevit kullandım şimdi ise sadece clexane jel elevit kullanıyorum iğne hakkında ilgin varmı tşk ederim

inş iyi haberlerle dönersin canım lekelenmenn rengi nasıl her daim dua ediyorm canım hakkınızda hayırlı ve güzel olan olsun inş

Kahve rengi ama yogun degil dr yerleşme kanaması olacagını söyledi inşallah öyledir bakalım

Kahve rengi ama yogun degil dr yerleşme kanaması olacagını söyledi inşallah öyledir bakalım

inş öyledir canım dua et edelim inş
için içini yyordur şimdi muhakkak ama sabırlı ol ve ümitli ol lütfen kan verdin mi

betahcg bende 2-3 günde bir tekrarladı. 11. 14. 17. günlerde baktı betaya dr um artması lazım
ilaçlarda progestanın gün aşırı iğnesini kullanıyorum. ciricone jel sabah akşam. estrofem, clexane 0,4, dodex, folbiol benim şuan kullandklarım
hangi iğne den bahsettin canım anlamadım ben

bende clexane 0,4 iğne kullanıyorum göbekten kendim yapıyorum ne iğnesi ama bilmiyorum ciricone jel kullanıyorum sabah akşam dr bu ilaçları konturole gelene kadar kullan dedi bu ayın 25de gidicem bakalım ne diyecek

bende clexane 0,4 iğne kullanıyorum göbekten kendim yapıyorum ne iğnesi ama bilmiyorum ciricone jel kullanıyorum sabah akşam dr bu ilaçları konturole gelene kadar kullan dedi bu ayın 25de gidicem bakalım ne diyecek

clexane ı ben artık bacaktan yapıyorum dr kol bacak kaba et olan her yerden yapabilirsin demişti ilk zamnlar bende gbekten yapıyordm.
jel de progesteren hormonu için destek diye biliyorum bana 12. haftana kadar kullanıcaksın dedi devam hala yani

Merhaba arkadaslar bugun keseyi gormeye gittik allahima sukur ikiz annesiyim doktor hic bir problem yok iki hafta sonra gel dedi çooook mutluyum Allahım herkese tattırsın bu duyguyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…