merhaba canım hayırlı olsun inş güzel sonçlar alırsın
kasık ağrısı oması inş güzel bişeydir bende de sol kasıklarımda sancı oldu ateş basmaları falan yaşadım.
tutunmadan dolayıdır inş ilaçlarda yapıyor canım güzel düşün dua et bol bol
Rabbim nasip etsin inş :)
Merhaba ben de mayista antya memorial de ilk muayeneye gideceğim.siz ilk görüşmeden sonra hangi tahliller yapildi.ne kadar süre sonra tüpe basladiniz.batu bey ve hastane için görüşlerinizi ve ücretini yazarsanız sevi nirim tesekkurler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol cnm inş, bugün 7. günüm az kaldı artık :) geçmiş yazılara baktım da ne güzel bebişin tutunmuş sana, inş bizimkiler de tutunur annişlerine :) cnm bu arada bende özellikle 2 gündür gece yatmadan önce mide bulantısı oluyo ve çıkarıyorum, daha bunun için çok erken biliyorum ama sebebi ne acaba ilaçlar mı yapıyodur merak içindeyim :44:
yas21
İzmir smyrna tüp bebek merkezinde taranfer gerçekleşti
Bir embriyo bırakıldı 20 şubat transfer tarihi iki embriyo da donduruldu
Şuan kullandığım ilaçlar -Estrofem, progestan, aspriin, folbiol,prednol,parol,clexone (iğne)
"5 mart "ta sonuç günüm
Merhaba ben de mayista antya memorial de ilk muayeneye gideceğim.siz ilk görüşmeden sonra hangi tahliller yapildi.ne kadar süre sonra tüpe basladiniz.batu bey ve hastane için görüşlerinizi ve ücretini yazarsanız sevi nirim tesekkurler
Merhaba arkadaslar bugun benimde ikinci gunum iki embriyo transfer edildi beklemek cok zor
Çok şükür allahım a bugün bebeğimin kesesini gördüm inş Rabbim kucağıma almayi nasip etsin mutluluğum kadarda Üzgünüm biz bu yola elimde çıktık ama onun sonucu negatif şu anda yıkılmış durumda Rabbim bu yolda hiç kimseyi geri çevirmesin hep dua ediyorum ve edecem
merh erkfat, rabbim hayırlı etsin beklemez zor ama içini ferah tut gzüel şeyler düşün inş sonucun harika olur :)
günaydın canım darıısı sana inş güzel anne :) belirtiler inş bebiştendir
bulantı olayını hiç yaşamadım ben herkes yaşamıyor, sende belki hemen başlamıştır
ilaçlarda yapmadı bende ne kullanıyosun canım sen ?
ben bu ilaçalrı hala kullanıyorum canım estrofem, cricone jel, cleksan, progestan, dodex, folbiol
slm ben tüp bebek yaptırdım 20 mart son adet günüm 31 martta yumurtam toplandı ve 3 nisanda iki embiriyo transfer edildi 12 nisan test günümdü beta sonucum 143.09 çıktı sizce ben günlük hamileyim değerim nasıl tşk ederim
Dün. Biraz lekelenmem oldugu için bugün kanı verdim sonuç bekliyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
meh canım sanırım 4 haftalık falansın şuanda soncn iyi sanırım 10. gün bakılmış inş katlanarak artar
inş iyi haberlerle dönersin canım lekelenmenn rengi nasıl her daim dua ediyorm canım hakkınızda hayırlı ve güzel olan olsun inş
Kahve rengi ama yogun degil dr yerleşme kanaması olacagını söyledi inşallah öyledir bakalım
saol cnm benim bu 6. tüp bebeğim dr 10 gün sonra çıkar dedi yaptım ama tekrar git demedi ben yarın gene beta vermeye gidicem transferden sonra progestan jel clexane ve elevit kullandım şimdi ise sadece clexane jel elevit kullanıyorum iğne hakkında ilgin varmı tşk ederim
Malesef olmadı sonuç negatifinş öyledir canım dua et edelim inş
için içini yyordur şimdi muhakkak ama sabırlı ol ve ümitli ol lütfen kan verdin mi
betahcg bende 2-3 günde bir tekrarladı. 11. 14. 17. günlerde baktı betaya dr um artması lazım
ilaçlarda progestanın gün aşırı iğnesini kullanıyorum. ciricone jel sabah akşam. estrofem, clexane 0,4, dodex, folbiol benim şuan kullandklarım
hangi iğne den bahsettin canım anlamadım ben
Malesef olmadı sonuç negatif
bende clexane 0,4 iğne kullanıyorum göbekten kendim yapıyorum ne iğnesi ama bilmiyorum ciricone jel kullanıyorum sabah akşam dr bu ilaçları konturole gelene kadar kullan dedi bu ayın 25de gidicem bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?