Merhaba arkadaslar bugun keseyi gormeye gittik allahima sukur ikiz annesiyim doktor hic bir problem yok iki hafta sonra gel dedi çooook mutluyum Allahım herkese tattırsın bu duyguyu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar bugun keseyi gormeye gittik allahima sukur ikiz annesiyim doktor hic bir problem yok iki hafta sonra gel dedi çooook mutluyum Allahım herkese tattırsın bu duyguyu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sevindim çok güzel bir duygu allahım herkese versin kimseyi geri cevirmesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım öncelikle hayırlı olsun. Allahım kucağına almayı nasip etsin. Bana da ikiz olabilir dedi. 9. Gün değerim 148. 12.gün 368 oldu. Senin değerlerin nasışdı? Ilk ikisi? Ve kaçıncı gündü? Yazarsan çok sevinirim.
🌸🌸🌸
günaydın canım darıısı sana inş güzel anne :) belirtiler inş bebiştendir
bulantı olayını hiç yaşamadım ben herkes yaşamıyor, sende belki hemen başlamıştır
ilaçlarda yapmadı bende ne kullanıyosun canım sen ?
ben bu ilaçalrı hala kullanıyorum canım estrofem, cricone jel, cleksan, progestan, dodex, folbiol
Iyi dileklerinize tesekkur ediyorum inşallah sizde saglicakla kucaklariniza alırsınız yavrularınızi benim kafam karisti transfer gunu ilk gun diye sayilmiyormus oylemi
Iyi dileklerinize tesekkur ediyorum inşallah sizde saglicakla kucaklariniza alırsınız yavrularınızi benim kafam karisti transfer gunu ilk gun diye sayilmiyormus oylemi
Zeycannm ve emr- brl iyi dileklerinize tesekkur ediyorum inşallah sizde saglicakla kucaklariniza alırsınız yavrularınızi benim kafam karisti transfer gunu ilk gun diye sayilmiyormus oylemi siz nasil saydiniz
evet canim oldu
peki sen kacinci gunu ogrendin transfer gunu dahil
peki sen kacinci gunu ogrendin transfer gunu dahil
benim ozaman bugun 6. Gunum oluyo bende bes gun sonra ogrenebilirim inşallahpeki sen kacinci gunu ogrendin transfer gunu dahil
Ben 11. Gunde ogrendim canim transfer gununu 1. Saydik biz
benim ozaman bugun 6. Gunum oluyo bende bes gun sonra ogrenebilirim inşallah
25nisan test günüm..
ucuncu gun embriyosuysu canim onu soruyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?