Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Çok sevindim çok güzel bir duygu allahım herkese versin kimseyi geri cevirmesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım öncelikle hayırlı olsun. Allahım kucağına almayı nasip etsin. Bana da ikiz olabilir dedi. 9. Gün değerim 148. 12.gün 368 oldu. Senin değerlerin nasışdı? Ilk ikisi? Ve kaçıncı gündü? Yazarsan çok sevinirim.

🌸🌸🌸

Canım benim 11 gün 152,70 çıkmıştı 14.gün 400 daha sonra 14 gün sonra 2613 çıktı ve bugun keseye baktilar iki hafta sonra gel dediler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm ben de crinone jel, clexane iğne, estrofem, progynex iğne ve climara forte diye bi bant var bunları kullanıyorum. Hemen hemen aynı kullandığımız ilaçlar, inş sana yaradığı gibi bana da yarar cnm :))

Zeycannm ve emr- brl iyi dileklerinize tesekkur ediyorum inşallah sizde saglicakla kucaklariniza alırsınız yavrularınızi benim kafam karisti transfer gunu ilk gun diye sayilmiyormus oylemi siz nasil saydiniz

Iyi dileklerinize tesekkur ediyorum inşallah sizde saglicakla kucaklariniza alırsınız yavrularınızi benim kafam karisti transfer gunu ilk gun diye sayilmiyormus oylemi

Zeycannm ve emr- brl iyi dileklerinize tesekkur ediyorum inşallah sizde saglicakla kucaklariniza alırsınız yavrularınızi benim kafam karisti transfer gunu ilk gun diye sayilmiyormus oylemi siz nasil saydiniz

canım sayılıyor diye biliyorum dr umun dediğne göre ama emn değilim herkes farklı yorumluyor sanki

Mf320 tebrik ederim bende haftaya Pazartesi gunu test yaptıracağım dularını eksik etme .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…