- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Cnm transferini yaptirmissin hayirli olsun cnm tedavin inss[/QUOT
teşekkürler inş.hayırlı olur canım...
ucuncu gun embriyosuysu canim onu soruyorsan
Sağol canim insallah hep birlikte guzel haberler veririz yalniz kafama bisey takildi cumartesi oldu transferim demissin benim persembe oldu sali ogrencem sen pazartesi nasil ogrenceksin erkenmi yapcaksin
Mf320 tebrik ederim bende haftaya Pazartesi gunu test yaptıracağım dularını eksik etme .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
son 3 günüm kaldı sonucumu öğrenmeme kızlarr, çok heyecanlıyımson günleri kalanlarr!! neler hissediyorsunuz yaa vücudunda değişiklikler olanlar var mıı?
Canimm benim de 21 Nisan pazartsi test gunun bende cok heyecanlıyım dualarinieksiketme , belim agriyo benim birde jelden dolayı akıntım oluyor senin ?
Sağol canim insallah hep birlikte guzel haberler veririz yalniz kafama bisey takildi cumartesi oldu transferim demissin benim persembe oldu sali ogrencem sen pazartesi nasil ogrenceksin erkenmi yapcaksin
hayirlisi olsun insallah canim olumlu sonuçlarini cani gonulden bekliyorum
hayirlisi olsun insallah canim olumlu sonuçlarini cani gonulden bekliyorum
Şimdi elimde ki sonuca boş boş bakıyorum ilk deneme hüsran.... Hayırlısı bu imiş.Mevlam OL demedi,verdiğin her şeye boynumuz kıldan ince ama gönül teselli olmuyor
Çok ama çok üzülddüminşalah bidahaki denemede olur ilk iki deneme benimde hüsran olmustu seni cok ıyı anlıyorum aynı duyguları bende yasadım cunku ama umut ne güzel bişey allahtan umut kesilmez dondurulmusların varmı? Onlarla tekrar denersin ilki kadar zahmetli olmuyo dondurulmuslarla denemek hangi merkezde yaptırmıstın tedavını cnm?
Saat 12:30 sonucu aldım kaskatı kesildim ağlayamadım ama mesajıma verdiğiniz cevap karşısında kendimi tutamadım hüngür hüngür ağlıyorumÇok acemiyiz inanın sormadık bile dondurulmuş var mı diye? Çünkü transfer öncesi 4 yumurtadan 2 si gelişimini tamamladı dediklerine göre gelişemeyenler iptal olmuştur. Yeditepe Üniversitesinde Cem Fıçıcıoğlu'na gittik pazartesi günü doktorumla görüşeceğiz bakalım ne diyecek.Her iki ihtimale hazırlıklı olsam da çok üzüldüm,hormonlardan anormal kilo,iğneler sonucu kalçada oluşan ödemler ve acılar kaldı yanıma..... Her şeyin hayırlısı demiştik,nasipp
arkadaslar 12 nısan da 11 tane yumurtam toplandı bunun 9 tanesı kalıtelı oldugunu ve 7 tanesının dollendıgını soyledıler 15 nısanda 1 tane 8 hucrelı embrıyo transferı olduu gerıde 6 tane daha embrıyolarım var sadece bı tanesı 2. kalıte 10 hucrlıymıs dıgerlerı 1. kalıtede oldugunu soyledılerrr 27 nısan test gunummmm cok heycanlıyımmmmmm kasık agrılarım cok sıddetlı degıl ama devam edıyorr hayırlısı :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?