Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

mrb arkadaslar bende nisan 22,veya25 gibi baslayacagım tüpe

hamiş olan annelerimizin gözü aydın ınsalah dogumlarınıda gorurler

negatıf alan arkadaslar da üzülmeyin yılmayın herşey allahtan

son 3 günüm kaldı sonucumu öğrenmeme kızlarr, çok heyecanlıyım son günleri kalanlarr!! neler hissediyorsunuz yaa vücudunda değişiklikler olanlar var mıı?

son 3 günüm kaldı sonucumu öğrenmeme kızlarr, çok heyecanlıyım son günleri kalanlarr!! neler hissediyorsunuz yaa vücudunda değişiklikler olanlar var mıı?

Canimm benim de 21 Nisan pazartsi test gunun bende cok heyecanlıyım dualarinieksiketme , belim agriyo benim birde jelden dolayı akıntım oluyor senin ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar benımde 3.denemem olucak daha once ıst.umut tüp bebekte yaptırdım 2 defa rahım filmi istemeden yaptı doktor meger tuplerim tıkalıymıs ondan tutmamıs tuplerdeki sıvı bebegın tutunmasını engelleiyomus neyazıkkı sonradan kendımız ogrendık onca emek ve paramız bosa gitti sımdı 3.kez denemeden once doktorum aret bey amelıyatla tuplerımı bagladı sorun ortadan kalktı dedı hazıran ayında tekrar baslıyorum tedavıye sizleri takip ediyorum olumlu sonuclarınızı okudukça seviniyorum içimi umut ve heyecan kaplıyo rabbım ısteyen herkese nasip etsin haziran ayı gelsede bende test gunumu sabırsızlıkla beklesem diye iple çekiyorum hepinizden olumlu güzel haberler bekliyorum hepinizi çok öpüyorum anneler :)

Hee bu seferki denemem ist tüp bebek merkezinde olacak allahtan hayırlısı artık çok heyecanlıyım

Canimm benim de 21 Nisan pazartsi test gunun bende cok heyecanlıyım dualarinieksiketme , belim agriyo benim birde jelden dolayı akıntım oluyor senin ?

amin cnm benim allahım hepimizin göbüşlerini bebişlerle doldursun inş :)) aynen bende de -jelden dolayı sanırım- akıntım oluyo (hatta o kadar ki adet oldum sanıyorum). bende de ayakta kaldığım zamanlarda bel ağrısı, kasık ağrısı oluyo. bir de kasıklarımda sürekli sanki gaz varmış gibi doluluk hissediyorum. benim belirtilerim de bunlar işte :)) çok az kaldı artık sonuçlarımızı öğrenmemize, umarım hepimiz burada güzel haberlerimizi paylaşırız çok yakında

Sağol canim insallah hep birlikte guzel haberler veririz yalniz kafama bisey takildi cumartesi oldu transferim demissin benim persembe oldu sali ogrencem sen pazartesi nasil ogrenceksin erkenmi yapcaksin

Canım benim blastokist transferi oldu belki ondandir Dr oyle söyledi , yani 10. Gun test yapmis olacağım

Şimdi elimde ki sonuca boş boş bakıyorum ilk deneme hüsran.... Hayırlısı bu imiş.Mevlam OL demedi,verdiğin her şeye boynumuz kıldan ince ama gönül teselli olmuyor

Şimdi elimde ki sonuca boş boş bakıyorum ilk deneme hüsran.... Hayırlısı bu imiş.Mevlam OL demedi,verdiğin her şeye boynumuz kıldan ince ama gönül teselli olmuyor

Çok ama çok üzülddüm inşalah bidahaki denemede olur ilk iki deneme benimde hüsran olmustu seni cok ıyı anlıyorum aynı duyguları bende yasadım cunku ama umut ne güzel bişey allahtan umut kesilmez dondurulmusların varmı? Onlarla tekrar denersin ilki kadar zahmetli olmuyo dondurulmuslarla denemek hangi merkezde yaptırmıstın tedavını cnm?

arkadaslar 12 nısan da 11 tane yumurtam toplandı bunun 9 tanesı kalıtelı oldugunu ve 7 tanesının dollendıgını soyledıler 15 nısanda 1 tane 8 hucrelı embrıyo transferı olduu gerıde 6 tane daha embrıyolarım var sadece bı tanesı 2. kalıte 10 hucrlıymıs dıgerlerı 1. kalıtede oldugunu soyledılerrr 27 nısan test gunummmm cok heycanlıyımmmmmm kasık agrılarım cok sıddetlı degıl ama devam edıyorr hayırlısı :18::18::18:

Saat 12:30 sonucu aldım kaskatı kesildim ağlayamadım ama mesajıma verdiğiniz cevap karşısında kendimi tutamadım hüngür hüngür ağlıyorum Çok acemiyiz inanın sormadık bile dondurulmuş var mı diye? Çünkü transfer öncesi 4 yumurtadan 2 si gelişimini tamamladı dediklerine göre gelişemeyenler iptal olmuştur. Yeditepe Üniversitesinde Cem Fıçıcıoğlu'na gittik pazartesi günü doktorumla görüşeceğiz bakalım ne diyecek.Her iki ihtimale hazırlıklı olsam da çok üzüldüm,hormonlardan anormal kilo,iğneler sonucu kalçada oluşan ödemler ve acılar kaldı yanıma..... Her şeyin hayırlısı demiştik,nasipp

Saat 12:30 sonucu aldım kaskatı kesildim ağlayamadım ama mesajıma verdiğiniz cevap karşısında kendimi tutamadım hüngür hüngür ağlıyorum Çok acemiyiz inanın sormadık bile dondurulmuş var mı diye? Çünkü transfer öncesi 4 yumurtadan 2 si gelişimini tamamladı dediklerine göre gelişemeyenler iptal olmuştur. Yeditepe Üniversitesinde Cem Fıçıcıoğlu'na gittik pazartesi günü doktorumla görüşeceğiz bakalım ne diyecek.Her iki ihtimale hazırlıklı olsam da çok üzüldüm,hormonlardan anormal kilo,iğneler sonucu kalçada oluşan ödemler ve acılar kaldı yanıma..... Her şeyin hayırlısı demiştik,nasipp

daha cok yeni evlisiniz canım bir dahakine tutar inş.önemli olan yumurta ve sperminizin olması gerisi gelir inş.zaten garantimiz yok hiçbirimizin..ağlama demicem agla ki rahatla..

transferimiz aynı gün olmuş ama benim testim 25 ine ..hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…