Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

daha cok yeni evlisiniz canım bir dahakine tutar inş.önemli olan yumurta ve sperminizin olması gerisi gelir inş.zaten garantimiz yok hiçbirimizin..ağlama demicem agla ki rahatla..

Şimdi daha iyiyim çok şükür arada gözyaşımı tutmasamda ... Yeni evliyiz ama yaşlarımız var o yüzden beklemedik hemen başladık tedaviye kısmet olursa ramazandan önce yine deneme yapacağız artık gücümüz nereye kadar yeterse :)

olana kadar denenecek zaten baska caremiz yok hayırlısı olsun canım..dilerim 2.son olur..

en gıcık kısmı beklemekmiş aklımdan cıkmıyor bi türlü bi merak bi merak ...arkadasa gittim ama anlattıklarının yüzde 80 ini anlamadım pek..

en gıcık kısmı beklemekmiş aklımdan cıkmıyor bi türlü bi merak bi merak ...arkadasa gittim ama anlattıklarının yüzde 80 ini anlamadım pek..

Son güne kadar çok sabırlıydım ama tahlile giderken fitili tutuşturulmuş bomba gibiydim,kan alındı "1,5 saat sonra sonuç belli olur" dediler. Üsküdar'da o yağmur altında yürüdük de yürüdük zamanı doldurmak için sonunda dizlerimde derman kalmadı oturduk bir yere yanımda ki masadakiler döküm sandalyeyi çektiğinde gaarrrcccc diye ses çıkarıyorlardı kalkıp çatasım geldi :) süper gerilmiştim nasıl ki sonucu almaya gittik laboratuardaki o soguk adam buz gibi negatif dedi ya gerginlik gitti ve kaskatı kesildim.Buna da şükür diyelim.

Bu arada sen nerede tedavi görüyorsun merak ettim .inşaallah evladını kucagını alırsın bizde beraber seviniriz :)

evet o son gun iyice gergin bi bekleyiş olacaktır..adana baskentte yapıldı canım ..inş.olumlu olur olmazsa da yılmak yok yola devam ..zaten benim her işim zor olmuştur alışkınımsağlıcakla kal..

Ben sizin sonucunuzu.çok merak ediyorum.inşallah güzel haberler alirsiniz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ya ağla tabi dök içini rahatla ama asla isyan etme sakın hayırlısı nezamansa rabbim ozaman vercek öyle düşün ist tüpbebek merkezinde geçiyo ssk ben ilaçlarla beraber 3500 vericem sende doktorunu değiştir yeni bir başlangıç yap ve asla pes etme 5. De 6. Da tutturanlar var öyle düşün iyi düşün iyi olsun cnm üzülmemeye çalış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim şimdi çok daha iyiyim ilk şoku atlattım sanırım :) Asla isyan etmem herşey bizim için sınavımız bu sanırım, kaldıramıyacagımız yükü mevlam vermez.Bizim tedavi 6.500 buldu sanırım.Yeni hastane ve doktor için tavsiyelere açığım. Canım senin tedavin hangi aşamada ve memnun musun?

Benim hikayem aslında çoook uzun ama kısaca ılk ıkı denememi umut tüpbebekte yaptırdım ordakı doktor rahım fılmı ıstemeden yaptı meger tuplerimde sıvı bırıkımı varmıs buda rahme akıp bebegın tutunmasını engelliyomus biz tabi bunu ıkı denemeden sonra ogrendık onca maddiyat ve maneviyat yıkımı zor tabi şimdi istanbul tupbebeğe tavsiyeler uzerine merkezin sahibi aret beye gidiyorum inanılmaz tatlı bi insan oakadar pozitifki olmıycak diye asla düşünemiyosun aynı zamanda çok araştırmacı ve ayrıntıcı tedaviye başlamadan önce herşeyi inceliyo bu beni cezbetti acıkcası tüpbebekten önce tüplerdeki sıvının rahme akmaması için tüplerimin baglanması gerektiğinden bir ay önce ameliyat etti şimdi haziran ayında 3.denememi yapıcam bakalım kısmet inşallah bu sefer olur

Muhtemelen gebesin cnm hayırlı olsunNn ama sen yyinede merkeze telfn aç sor

arkadaslar salı gunu transferım olduu kasukta batmlar var bıde cok mide bulantım var ılaclardanmı bılmıyorum bel sgrısından dun gece zor uyudummm bu tur sıkayetlerı yasayanlar varmı aranızda halsızlık bıtkınlıkkk nasıl bısey buu anlamadım

Arkadaslar bugun transfer dahil 10. Gunum bukezde degerim 17.14 cikti ne bu simdi

Canım 5ile 10 arası şüpheli gebelik. 10 un üzeri pozitif olarak geçiyo. Sen iki güm sonra ni daha baktır. Katlıcak mı değer.. Bence pozitif canım.

🌸🌸🌸

Canım ilaçlardan ve yaşadığın stresten halsizlik ve sürekli uyku oluyo. Ama bulantı ya ilaçlardan yada psikolojik çünkü çok erken. Ama kasık batması bel ağrısı oluyo.. Hayırlı olsun

🌸🌸🌸

evet bende oyle tahmın ettım canım sagolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…