daha cok yeni evlisiniz canım bir dahakine tutar inş.önemli olan yumurta ve sperminizin olması gerisi gelir inş.zaten garantimiz yok hiçbirimizin..ağlama demicem agla ki rahatla..
Şimdi daha iyiyim çok şükür arada gözyaşımı tutmasamda ... Yeni evliyiz ama yaşlarımız var o yüzden beklemedik hemen başladık tedaviye kısmet olursa ramazandan önce yine deneme yapacağız artık gücümüz nereye kadar yeterse :)
en gıcık kısmı beklemekmiş aklımdan cıkmıyor bi türlü bi merak bi merak ...arkadasa gittim ama anlattıklarının yüzde 80 ini anlamadım pek..
Son güne kadar çok sabırlıydım ama tahlile giderken fitili tutuşturulmuş bomba gibiydim,kan alındı "1,5 saat sonra sonuç belli olur" dediler. Üsküdar'da o yağmur altında yürüdük de yürüdük zamanı doldurmak için sonunda dizlerimde derman kalmadı oturduk bir yere yanımda ki masadakiler döküm sandalyeyi çektiğinde gaarrrcccc diye ses çıkarıyorlardı kalkıp çatasım geldi :) süper gerilmiştim nasıl ki sonucu almaya gittik laboratuardaki o soguk adam buz gibi negatif dedi ya gerginlik gitti ve kaskatı kesildim.Buna da şükür diyelim.
Bu arada sen nerede tedavi görüyorsun merak ettim .inşaallah evladını kucagını alırsın bizde beraber seviniriz :)
Saat 12:30 sonucu aldım kaskatı kesildim ağlayamadım ama mesajıma verdiğiniz cevap karşısında kendimi tutamadım hüngür hüngür ağlıyorumÇok acemiyiz inanın sormadık bile dondurulmuş var mı diye? Çünkü transfer öncesi 4 yumurtadan 2 si gelişimini tamamladı dediklerine göre gelişemeyenler iptal olmuştur. Yeditepe Üniversitesinde Cem Fıçıcıoğlu'na gittik pazartesi günü doktorumla görüşeceğiz bakalım ne diyecek.Her iki ihtimale hazırlıklı olsam da çok üzüldüm,hormonlardan anormal kilo,iğneler sonucu kalçada oluşan ödemler ve acılar kaldı yanıma..... Her şeyin hayırlısı demiştik,nasipp
Canım ya ağla tabi dök içini rahatla ama asla isyan etme sakın hayırlısı nezamansa rabbim ozaman vercek öyle düşün ist tüpbebek merkezinde geçiyo ssk ben ilaçlarla beraber 3500 vericem sende doktorunu değiştir yeni bir başlangıç yap ve asla pes etme 5. De 6. Da tutturanlar var öyle düşün iyi düşün iyi olsun cnm üzülmemeye çalış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
transferimiz aynı gün olmuş ama benim testim 25 ine ..hayırlı olsun..
yaaaa senınde hayırlı olsun ınsallah 27 sı pazara denk gelıo bır gun once sonra yaptırabılırsın dedı heycan doruktaa guzel haberler alırız ınsallahh
cumartesi yaptır bence:)zaten geçmiyor günler..
Arkadaslar bugun transfer dahil 10. Gunum bukezde degerim 17.14 cikti ne bu simdi
Arkadaslar bugun transfer dahil 10. Gunum bukezde degerim 17.14 cikti ne bu simdi
arkadaslar salı gunu transferım olduu kasukta batmlar var bıde cok mide bulantım var ılaclardanmı bılmıyorum bel sgrısından dun gece zor uyudummm bu tur sıkayetlerı yasayanlar varmı aranızda halsızlık bıtkınlıkkk nasıl bısey buu anlamadım
evet bende oyle tahmın ettım canım sagolllCanım ilaçlardan ve yaşadığın stresten halsizlik ve sürekli uyku oluyo. Ama bulantı ya ilaçlardan yada psikolojik çünkü çok erken. Ama kasık batması bel ağrısı oluyo.. Hayırlı olsun
🌸🌸🌸
sagol canim insallahhh pozitif tir sali günu zaten test gunum ogun merkezde yaptirmayi düşünüyorum kismetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?