Arkadaslar bugun transfer dahil 10. Gunum bukezde degerim 17.14 cikti ne bu simdi
Canım benimde 36,9 cikti insallh sonuna kadar hersey pozitif giderde mutluluğumuz yarım kalmaz ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benimde 36,9 cikti insallh sonuna kadar hersey pozitif giderde mutluluğumuz yarım kalmaz ..
can cok sevindim hadi hayirlisi insallah canim insallah kalmaz sen transferi hangi gun olmustun yarin 12. Gun oluyo tahliili tekrarlicam hayirlisi bakalim :)
canIM BENM TRANSFERİM 12 NİSANDA OLDU,5.GÜN TRANSFERİ BUGUN KAN TESTİM 36,9 İŞTEE İNŞŞ YÜKSELİRR...,İNŞŞŞ
tedavinizi nerde yaptırdınız acaba ??
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ins yukselir canim benim ucuncu gun embriyosuydu dokuzuncu gun yani senle ayni gum yapmisiz testi 17.14 cikti sonucum canim degerim dusukmu acaba
Canım bence sende gebesin :):) daha erken yükselmiştir insallh kan testini tekrarla .ins yukselir canim benim ucuncu gun embriyosuydu dokuzuncu gun yani senle ayni gum yapmisiz testi 17.14 cikti sonucum canim degerim dusukmu acabakorkuyorum
ins yukselir canim benim ucuncu gun embriyosuydu dokuzuncu gun yani senle ayni gum yapmisiz testi 17.14 cikti sonucum canim degerim dusukmu acabakorkuyorum
Merhaba arkadaslar bugun keseyi gormeye gittik allahima sukur ikiz annesiyim doktor hic bir problem yok iki hafta sonra gel dedi çooook mutluyum Allahım herkese tattırsın bu duyguyu :)
mf320, ancak bakabildim buraya ve sonucunu okuyunca çok sevindim😃😃😃 Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Dua etmiştim sana😊 benim de transferimden bu yana 6 gün geçti. Bekliyorum... ☺
canim yaptirdim ayni yerde yaptirmadim iki ayri yerde yaptirdim bukez tedavi gordugum merkezde 37 cikti baska bi hast bir saat sonra 46.48 cikti laboratuardan lahoratuara degisiyo degerler bunu kanitlamis oldum persembe yeniden kan vercem ikiye katlamissa tamamdir
Çok şükür allahım a bugün bebeğimin kesesini gördüm inş Rabbim kucağıma almayi nasip etsin mutluluğum kadarda Üzgünüm biz bu yola elimde çıktık ama onun sonucu negatif şu anda yıkılmış durumda Rabbim bu yolda hiç kimseyi geri çevirmesin hep dua ediyorum ve edecem
elifceren63, mutlu haberini yeni gördüm çok sevindim😄😄 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😃😃
tekrarladim 37 cikti ama farkli laboratuarda tabii yine dusuk geliyo bana korkuyorum canim
arkadaslar transferım 7. gunundeyımm ara ara adet agrıları cekıorum bırde kasıklarım yanı rahımın oldugu bolge cok sert gergın oksurunce acıoo hafıf bastırınca acıoo neden kiii gunler gecmek bılmıyorrr Allah hepımızın yardımcısı olsunn pozıtıf sonuclar alalımm
tekrarladim 37 cikti ama farkli laboratuarda tabii yine dusuk geliyo bana korkuyorum canim
hayir canim bugun test gunum
muge689, benim de transferimin 6. Günü. İçini ferah tut, kötü hiçbir şey düşünme. Evet stres yapma rahat rahat bekle diyorlar ama bir de uygulayabilsek:) benim de rahmin oraları gergin şiş hissi var ama belki yapılan işlemdendir.
hayir canim bugun test gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?