Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

arkadaşlar bende tüp bebege baslamak için bugun gıttım kontrolum yapıldı fakat bbi tane yumurtam cok geliştigi için diğer aya kaldım ilaç kollanacagım bı ay hayırlısı artık

sonuçları pozitif çıkan arkadaslar inşallah sonuçlarınız katkat yükselr hamiş kalırsınız allahım bizee nasip et yarabbim

arkadaslar transferım 7. gunundeyımm ara ara adet agrıları cekıorum bırde kasıklarım yanı rahımın oldugu bolge cok sert gergın oksurunce acıoo hafıf bastırınca acıoo neden kiii gunler gecmek bılmıyorrr Allah hepımızın yardımcısı olsunn pozıtıf sonuclar alalımm

ins yukselir canim benim ucuncu gun embriyosuydu dokuzuncu gun yani senle ayni gum yapmisiz testi 17.14 cikti sonucum canim degerim dusukmu acaba korkuyorum
Canım bence sende gebesin :):) daha erken yükselmiştir insallh kan testini tekrarla .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

muge689, benim de transferimin 6. Günü. İçini ferah tut, kötü hiçbir şey düşünme. Evet stres yapma rahat rahat bekle diyorlar ama bir de uygulayabilsek:) benim de rahmin oraları gergin şiş hissi var ama belki yapılan işlemdendir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet mumkunmuuu stres yapmamamk adet agrıları gırınce hemen umutsuzluga kapılıyorum genelede tuvalete cıktıktan sonra oluoo adet agrılarımm kendımı olumsuzada hazırladım ama cok zormuss enn zoru beklemekmısss hayırlısı dua etmekten baska yapcak bısey yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…