evet mumkunmuuu stres yapmamamk adet agrıları gırınce hemen umutsuzluga kapılıyorum genelede tuvalete cıktıktan sonra oluoo adet agrılarımm kendımı olumsuzada hazırladım ama cok zormuss enn zoru beklemekmısss hayırlısı dua etmekten baska yapcak bısey yokk
Lütfen sonunda mutlaka üzüleceğine inandırma. Beyin öyle algılayıp vücudu da ona göre yönlendiriyor ben buna inanıyorum. Her iki sonuç da olabilir hangisi hayırlıysa de. Rahatlat kendini kafanı oraya taktığın için her türlü ağrıyı algılıyorsundur. Hadi güzel haberlerini bekliyorum😊
meraba ben özel gaziosmanpaşa hastanesinde dr murat keskin de tüp bebek tedavisi oldum ilk denemeydi 19nisanda transfer oldum yarın test yaptırmamı söylemişlerdi ama ben dayanamadım dün yaptırdım yani 8. günde beta hcg değerim 27.99 çıktı galiba hamileyim:))
meraba ben özel gaziosmanpaşa hastanesinde dr murat keskin de tüp bebek tedavisi oldum ilk denemeydi 19nisanda transfer oldum yarın test yaptırmamı söylemişlerdi ama ben dayanamadım dün yaptırdım yani 8. günde beta hcg değerim 27.99 çıktı galiba hamileyim:))
Öncelikle bebişin hayırlı olsun cnm :) allah kucagına almayı nasip etsin diyelim darısı benim başıma artık bende hazıranda baslıycam tedaviye bişey sorucam senin sorun neysi neden dolayı tupbebek yaptırmıstın ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaslar bugun transferımın 9. gunuu pregestan fıtıl olarak kullanıyorum ama bugun bıse farkettımmm ıtmekte zorlanıyorumm sankı orda bıseyy varrrr bu durumu yasayanlar varmı acabaaaa
kızlar ben memorıal şişlideyim... 24 nısanda transfer gerceklestı ve 4 mayıs test gunum.kalbım ağzımda bekliyorum bır haftadır...bu kez totem yapıyorum:) ıkı tane test var ama ben elımı bıle surmuyorum :)))) 'kesınlıkle bu kez ıdrar testı yapıp uğurunu kacırmayacgım' :))) diye avunuyorum. umutluyum ama korkuyorumda pazara az kaldı ve ben nefes alamıyorum sanki...
kızlar ben memorıal şişlideyim... 24 nısanda transfer gerceklestı ve 4 mayıs test gunum.kalbım ağzımda bekliyorum bır haftadır...bu kez totem yapıyorum:) ıkı tane test var ama ben elımı bıle surmuyorum :)))) 'kesınlıkle bu kez ıdrar testı yapıp uğurunu kacırmayacgım' :))) diye avunuyorum. umutluyum ama korkuyorumda pazara az kaldı ve ben nefes alamıyorum sanki...
Arkadaşlar bugun 10. günüm. 2 adet balstokist embiryo tranfer edildi.3 mayıs sonucumu alıcam.ama pzartesi günü pregnyl 5000ü yaptım.dayanamayıp 8 gün bir gün sonra salı akşamı test yaptım ve sonucum bhch:106 çıktı. çarşamba tekrar baktım 74 ve bugünde 55 sanırım iğnenin etkisi.dr konuşrum c.ts 55 üstüyse pozitif. moralim çok ama çok bozuk ilk denemem bu konuda deneyimi olan var mı? yardımcı olunn lütfennn
Merhaba
Bugün transferimin 3. Günü
5 gün 2 tane embiryo transfer edildi. Bu 2 tüp denemem 12 Mayıs test günüm hem o gün gelsin istiyorum hemde çok korkuyorum
Canım transferin hayırlı olsun inş. Güzel sonuç alırsın bende 6 mayısta öğreneceğim...banada 2 tane blastosist transfer edildi hakkımızda hayırlısı olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım. Seninde transferin hayırlı olsun. Ara ara kasık ağrılarım oluyor çok korkuyorum. Allahım inşallah meleklerimiz tutunurlar
Amin canım bende şimdi iğneden geldim her sabah progestan kalçadan iğne var ilk günlerde bendede kasık ağrısı vardı 5. Günden sonra bel ağrısı ve adet ağrılarım ara ara yokluyor beni inş. Tutunmuştur benimkiler seninkilerde tutunurbenim az kaldı şafak 4 hayırlısı olsun..hıımm bu arada 3 gün ile 5 gün arasında tutunma gerçekleşiyor allaha emanet hayırlısı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Âmin canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize. Ben estrofem, coraspin birde crinone jel kullanıyorum. İğne falan verilmedi bana niye acaba 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?