Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Ankara gazi hastanesi canım. Folbiolds var evet unutmuşum ama iğne yok. Haklısın tedavi yöntemleri farklı olabiliyor. 20 tane opu canım.
Senin ilk denemenmi canım sorun nedir?

cnm öncelikle cvbın için çok teşekkürler.Evet haklısın biraz acele ettim sanırım en iyisi beklemek.Her türlü sonuca hazırladım kendimi hatta olumsuzluğa daha fazla hepimiz için en güzeli ve en iyisi olsun

ben bugun dayanamayıp ıdrar testı yaptım...başım göğe erdi negatif çıkınca (((( transferden snra 8. gunum...gercı pek güvenmemek lazım ama ne bılıyım ıste bı fena oldum...pazar gününden sonra dedıgın gıbı ınsallah sırasıyla güzel haberler verırız bırbırımıze...

Ankara gazi hastanesi canım. Folbiolds var evet unutmuşum ama iğne yok. Haklısın tedavi yöntemleri farklı olabiliyor. 20 tane opu canım.
Senin ilk denemenmi canım sorun nedir?

Ben 2010 yılında ılk tüp bebek yönlendirildik ticaret kurbanı olduk neyseki ona çizgi çektim...geçen sene 2 aşılama denedim negatif şimdi tüp bebek denedik inş. Olumlu güzel olur...erkek nedenli sayı düşük ve hareketsizlik sayısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inş güzel mutlu sonuçlar öğreniriz evet bende olumsuz sonuça da motive ediyorum kendimi ...

Anladım canım... Inşallah canım inşallah güzel haberler vericez Allahımın izniyle.

Son düzenleme:

Daha erken üzme kendini Allah tan ümit kesilmez canım ama erken idrar için ben son günü bekliyorum negatif te çok üzülürüm...

evet o son gun iyice gergin bi bekleyiş olacaktır..adana baskentte yapıldı canım ..inş.olumlu olur olmazsa da yılmak yok yola devam ..zaten benim her işim zor olmuştur alışkınımsağlıcakla kal..

Elim titreyerek gidiyor klavyenin tuşlarına merak ettim sonuç ne çıktı diye :/ Güzel haberiniz var mı ?

Amin canım inş güzel mutlu sonuçlar öğreniriz evet bende olumsuz sonuça da motive ediyorum kendimi ...

cnm malesef sonucum 33 çıktı doktorumu aradım ilaçları bırak dedi.çok üzgünüm ama olmadı. pes etmek yok arkadaşlar güçlü olup inanmalıyız. ben ikinciyi de deniycem. sizden güzel haberler beklıyorum. olumsuz olursada devem edin bu yol zor ve çetrefilli..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun canım demek ki vakti saati gelmemiş 😕 bakalım salı benim sonuç nasıl olacak ??? Rabbim gönlüne göre versin evet üzülmek yok olana kadar tedaviye devam...

Allah de ötesini bırak...

cnm inşallah sonucun olumlu çıkar.
Geçmiş olsun canım demek ki vakti saati gelmemiş 😕 bakalım salı benim sonuç nasıl olacak ??? Rabbim gönlüne göre versin evet üzülmek yok olana kadar tedaviye devam...

Arkadaşlar bu gün hava çok güzel eşimle gezmelere gidiyoruz bugün transferimin 10. Günü hocamı aradım bir şey olmaz dedi bende yeter artık gezme zamanı diyorum 😀😀😀

inşallah allahın izniyle hamile kalacaksın bende hamileyim ve şunu çok iyi anladımki hep pozitif düşünmek lazımmış birde allahtan dilemek. iyi gezmeler

inşallah allahın izniyle hamile kalacaksın bende hamileyim ve şunu çok iyi anladımki hep pozitif düşünmek lazımmış birde allahtan dilemek. iyi gezmeler

Evet Allahtan dilemek vakti saati gelince oluyor ama işte biz insanoğlu zihnimizde hemen olmadı olmayacak gibi gibi düşünceler yer alıyor ve moralimizi bozuyor😕 bu arada bebiş in hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏

canım benimkide yeni daha nisanın 30unda belli oldu ayın 13ündede ultrasona gideceğim inşallah seninde güzel haberini buradan bağırarak duyacağız canım sana tavsiyem sürekli dua et kendine ben elim karnımda sürekli ayetelkürsi felak nas ihlas fatiha sürelerini okudum ve allahım hayırlısıyla bebeklerimi kucağımada almayı nasip etbana diye dua ettim halada ediyorum. senin kan testin ne zamandı canım.

merhaba bayanlar bende tüp bebek tedavısı goruyorum bu 3.denemem
26 mayısta transferım oldu. ıkı tane 5. gun embriyosu transfer edıldı. transfer gununude sayarsak salı gunu test gunum...
ama ben pazartesı yaptırcam nasıpse... yARIN gelmek bılmedı bır turlu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…