Ankara gazi hastanesi canım. Folbiolds var evet unutmuşum ama iğne yok. Haklısın tedavi yöntemleri farklı olabiliyor. 20 tane opu canım.Her clinikte tedavi farklıdır nerde tedavi görüyor sun...bana estrofem,göbekten iğne kan sulandirici sanırım o , folbiol , birde progestan kalçadan iğne 17 tane Opu dan itibaren vuruluyorum birde jel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrh. Ipek öncelikle transferin hayırlı olsun ama erken yapmışsın keşke bekleseydin erken yapılan yanıltıyor moral bozukluğuna neden oluyor hakkında hayırlısı olsun 12. Günü sabırsızlıkla bekliyorum zor ama yapacak bir şey yok yeter ki sonu güzel olsun...
Canım hakında hayırlısı olsun bende 24 nisanda transfer yapıldı ama 6 mayısta kan tahlili istediler 12. Gün oluyormuş...öncesinde yaparsam moralim bozulabilir o yüzden cesaret etmiyorum adet ağrılarım belirtilerim başladı moralim bozuluyor hakkımızda hayırlısı olsun...
Ankara gazi hastanesi canım. Folbiolds var evet unutmuşum ama iğne yok. Haklısın tedavi yöntemleri farklı olabiliyor. 20 tane opu canım.
Senin ilk denemenmi canım sorun nedir?
cnm öncelikle cvbın için çok teşekkürler.Evet haklısın biraz acele ettim sanırım en iyisi beklemek.Her türlü sonuca hazırladım kendimi hatta olumsuzluğa daha fazla hepimiz için en güzeli ve en iyisi olsun
Ben 2010 yılında ılk tüp bebek yönlendirildik ticaret kurbanı olduk neyseki ona çizgi çektim...geçen sene 2 aşılama denedim negatif şimdi tüp bebek denedik inş. Olumlu güzel olur...erkek nedenli sayı düşük ve hareketsizlik sayısı
ben bugun dayanamayıp ıdrar testı yaptım...başım göğe erdi negatif çıkınca(((( transferden snra 8. gunum...gercı pek güvenmemek lazım ama ne bılıyım ıste bı fena oldum...pazar gününden sonra dedıgın gıbı ınsallah sırasıyla güzel haberler verırız bırbırımıze...
Çok teşekkürler Manyetik Rezonans:)
Hepimize güzel güzel haberler, sevgi , mutluluk dolu anlar diliyorum.
evet o son gun iyice gergin bi bekleyiş olacaktır..adana baskentte yapıldı canım ..inş.olumlu olur olmazsa da yılmak yok yola devam ..zaten benim her işim zor olmuştur alışkınımsağlıcakla kal..
Amin canım inş güzel mutlu sonuçlar öğreniriz evet bende olumsuz sonuça da motive ediyorum kendimi ...
cnm malesef sonucum 33 çıktı doktorumu aradım ilaçları bırak dedi.çok üzgünüm ama olmadı. pes etmek yok arkadaşlar güçlü olup inanmalıyız. ben ikinciyi de deniycem. sizden güzel haberler beklıyorum. olumsuz olursada devem edin bu yol zor ve çetrefilli..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Elim titreyerek gidiyor klavyenin tuşlarına merak ettim sonuç ne çıktı diye :/ Güzel haberiniz var mı ?
Geçmiş olsun canım demek ki vakti saati gelmemiş 😕 bakalım salı benim sonuç nasıl olacak ??? Rabbim gönlüne göre versin evet üzülmek yok olana kadar tedaviye devam...
Allah de ötesini bırak...
hayır canım olmadı malesef kimyasal gebelikle sonuclandı inş.2ye olur allah daha fazla bekletmez inş..
cnm inşallah sonucun olumlu çıkar.
Arkadaşlar bu gün hava çok güzel eşimle gezmelere gidiyoruz bugün transferimin 10. Günü hocamı aradım bir şey olmaz dedi bende yeter artık gezme zamanı diyorum 😀😀😀
inşallah allahın izniyle hamile kalacaksın bende hamileyim ve şunu çok iyi anladımki hep pozitif düşünmek lazımmış birde allahtan dilemek. iyi gezmeler
Evet Allahtan dilemek vakti saati gelince oluyor ama işte biz insanoğlu zihnimizde hemen olmadı olmayacak gibi gibi düşünceler yer alıyor ve moralimizi bozuyor😕 bu arada bebiş in hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?