canım benimkide yeni daha nisanın 30unda belli oldu ayın 13ündede ultrasona gideceğim inşallah seninde güzel haberini buradan bağırarak duyacağız canım sana tavsiyem sürekli dua et kendine ben elim karnımda sürekli ayetelkürsi felak nas ihlas fatiha sürelerini okudum ve allahım hayırlısıyla bebeklerimi kucağımada almayı nasip etbana diye dua ettim halada ediyorum. senin kan testin ne zamandı canım.
Çok güzel maşallah canım çok güsel dua ediyorsun rabbim kabul eylesin 🙏 evet bende namazlardan sonra Karnım a tutup aradım dua ediyorum inş.dua saatine denk gelir Rabbiniz kabul etmiştir....benim kan testim salı günü 1 gün sonra yarın nasıl geçee er bilemiyorum. ..
Allah de ötesini bırak...
Çok güzel maşallah canım çok güsel dua ediyorsun rabbim kabul eylesin 🙏 evet bende namazlardan sonra Karnım a tutup aradım dua ediyorum inş.dua saatine denk gelir Rabbiniz kabul etmiştir....benim kan testim salı günü 1 gün sonra yarın nasıl geçee er bilemiyorum. ..
Ne güzel yazmışın canım. Âmin inşallah.Senin bebeğin hayırlı olsun. Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah. 🙏🙏canım benim öncelikle allahtan senin için hayırlısını diliyorum.. Sonrasındada evet yarın senin için çok zor geçecek ama sabret çoğu gitti azı kaldı bol bol dua et bu mübarek 3 aylarda inşllah allah dualarını kabul edecek... bnde transferimi kutlu doğum haftasında yaptım. hamile olduğum günü öğrendiğim gün ise üç ayların başıydı o gün etmediğim dua kalmamıştı hem kendime hemde çocuğu olmayan bütün insanlara.
canım benim öncelikle allahtan senin için hayırlısını diliyorum.. Sonrasındada evet yarın senin için çok zor geçecek ama sabret çoğu gitti azı kaldı bol bol dua et bu mübarek 3 aylarda inşllah allah dualarını kabul edecek... bnde transferimi kutlu doğum haftasında yaptım. hamile olduğum günü öğrendiğim gün ise üç ayların başıydı o gün etmediğim dua kalmamıştı hem kendime hemde çocuğu olmayan bütün insanlara.
Öncellikle bebişin hayırlı olsun cnm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin Tedavini hangi merkezde yaptırmıstın ve sorun neydi cnm ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba sızın transfer 26nisanda mı oldu...
canım benim öncelikle allahtan senin için hayırlısını diliyorum.. Sonrasındada evet yarın senin için çok zor geçecek ama sabret çoğu gitti azı kaldı bol bol dua et bu mübarek 3 aylarda inşllah allah dualarını kabul edecek... bnde transferimi kutlu doğum haftasında yaptım. hamile olduğum günü öğrendiğim gün ise üç ayların başıydı o gün etmediğim dua kalmamıştı hem kendime hemde çocuğu olmayan bütün insanlara.
Allah razı olsun canım evet dualarıma bu topiktekileri de ekliyorum inş. Hepimizin yüzü güler yavrucaklarımıza kavuşuruz🙏🙏 maşallah çok güzel günlere denk gelmiş inş. Beb işin hayırlı bir evlat olacak...inş.bizimkilerde olacak rabbime güveniyorum çok şükür ki böyle güzel mübarek ayda tedaviyi nasip etti bize...normalde ben bir ay öncesinde başlayacaktım ama Bartholin kisti vardı bende onu aldırmak istedim rahatsızlık veriyordu bana ölede tedavi görebilirdim etkilemiyor muş ama benim hem kafam rahat olsun istedim hemde o şişlik moralimi bozmasın istedim....YARIN BÜYÜK GÜN....😯😯😯
Günaydın canım benim transfer 24 nisan da yapıldı yarın sonuç öğreneceğim allahın izniyle...
hım sanırım sen 12. gun yapcan testı... bana dr 11. gun yapabılırsın dedı. ben bırde transfer gununude sayınca benım test gunude yarın cıkıyor tabı:) o yuzden sormustum...bakalım hakkımızda hayırlısı ınsallah hayırlısı ıle pozıtıf sonuc alırız...
Merhaba benimde transferim de 23.04 oldu ve Carsamba Günü kan tahliyi yaptiricam bende 7 ve 10 lekelenme olmustu ve adet sancisi var bas agrisi bacak agrisi yardimci olurmusunuz
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
hayır canım olmadı malesef kimyasal gebelikle sonuclandı inş.2ye olur allah daha fazla bekletmez inş..
Aramıza hoşgeldin canım öncelikle transferin hayırlı olsun...lekelenme tutunma lekeleme si olabilir düşük tehlikesi olabilir ama genelde hocalar normaldir onlar diyorlar sıkma canını hakkımızda hayırlısı olsun...bende bu sabah kan verdim sonucu beklemekteyim hayırlısıyla inş. Değer yüksek çıkar hamileyim diye seviniriz (amin)🙏🙏
Allah'tan hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden.Vakti zamanı gelmemiş ikimize bir ay ara ile ilk deneyimlerimizde olumsuz sonuç aldık,mevlam bizlerin yüzünü ikinci denemede güldürsün. İkinciyi ne zaman düşünüyorsunuz ve ikiinci deneme için değişik bir tedavi uygulanacak mı? Bende embriyolar orta kalitede olduğu için tutunamamış dediler ki bu kalitede tutunan embriyolar var ama işi garantiye almak için histereskopi ile rahim çizilecek daha yüksek şansımız olacak mış....Artık ne derlerse inanmak zorunda kalıyoruz umut işte...
Allah'tan hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden.Vakti zamanı gelmemiş ikimize bir ay ara ile ilk deneyimlerimizde olumsuz sonuç aldık,mevlam bizlerin yüzünü ikinci denemede güldürsün. İkinciyi ne zaman düşünüyorsunuz ve ikiinci deneme için değişik bir tedavi uygulanacak mı? Bende embriyolar orta kalitede olduğu için tutunamamış dediler ki bu kalitede tutunan embriyolar var ama işi garantiye almak için histereskopi ile rahim çizilecek daha yüksek şansımız olacak mış....Artık ne derlerse inanmak zorunda kalıyoruz umut işte...
Ayy çok heyecanlı, çoğu gitti azı kaldıi hadi hayırlısı inşallah. Allah yüzünü güldürsün canım
Amin canım sonuç açıklanmadı bekleme deyim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?