Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Biz iyi olalım canım yoksa hep olumsuza doğru gidiyoruz.Ben ev değiştirmeyi zulüm görürken sen şehir değiştiriyorsun Allah kolaylıklar versin :)

embriyo kalitesi bence cok cok da önemli ben burdaki gebelik sonuclarına bakınca buna vardım boşver onu ama bence sayı önemli iki embriyo konup da hamile kalmayan arkadas yok gibi bi şey..

Vallahi olgunlaşan iki embriyom tutunmadı digerleride çöp oldular dondurulacak kadar kaliteli değilmiş. Eşimle içmediğimiz ilaç yapmadığımız kür kalmadı sadece kür içsek doyuyoruz :) Doktorum mutlaka zayıflamanız gerek dedi bizde hem yürüme hem diyetle başladık zayıflamaya kısmetse ağustosta ikinci denemeye girecegiz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın....

Ne bileyim canim genelde 2taneler tutuyor...kismet tabi...zayiflamak onemli aslinda...ben de azalttim yiyecekleri bu ara ...agustosa cok var azmedin zayiflayin valla zaten gebelikte alinacak...yolunda gider canim ins.hersey..

Hosbulduk canim Allah razi olsun Allah hepimizin yardimcisi olsun Bu Benim 5 denemem 4 tünde hic lekelenme olmamisti adet sancisi cok vardi insallah bu sefer bana tutunmuslardir allahin izniylen senin sonuc ne insallah pozitif olur

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar çok şükür hamileymişim rabbim herkese bu duyguyu tatdırsın hala şoklardayım... bolca dua edin Rabbim den umudunu zu yitirme yin ...Mevlam neylerse güzel eyler...inş. 6 yıllık hasret sona erecek dua edelim birbirimize inş. Devami da böle güzel gelir...

Allah de ötesini bırak...

Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da kısmet etsin inşallah

Gözün aydin Allah tamamini erdirsin insallah insallah bende yarin böyle mutlu bi Haber alirim allahin izniylen senin nasil gibi belirtilerin oldu veja oldumu hic belirtin adina cok sevindim

Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da kısmet etsin inşallah

Amin canım Rabbim tamamına erdirir inş. Sizlerinde en kısa zamanda bu duyguyu tatdırır. ..hep dua edicem sizlere aklımdasınız birbir duygularımızı çok iyi anlayabiliriiz..

Allah razı olsun canım inş.senden de güzel haber bekliyoruz...Belirti olmuyor adet belirtileri bel ağrısı... kasıkta batma da oluyor bende bu sabah olmadı dedim tamam tahlilde düşük çıkar ama belli olmuyor canım ..rahat ol stres etme eğer vakti saati gelmişse olacak allahın izniyle ben kendimi çoğunlukta olumsuza motive ediyordum...

Sagol canim insallah Ben 4 sefer hep negativ duydugum icin birazda korku var icimde bende 6 yilik 2010 da beri cocuk istiyoruz iki sefer normal yolda hamile kaldim ama düsük oldu :-(( üzülmemek insanin elinde degil sen kac sefer yaptirdin tüp bebegi

Amin canım Rabbim tamamına erdirir inş. Sizlerinde en kısa zamanda bu duyguyu tatdırır. ..hep dua edicem sizlere aklımdasınız birbir duygularımızı çok iyi anlayabiliriiz..

hayırlı olsun:)
cok sevındım... banada cesaret vermıs oldun :) ben bırazda korkudan yapamıyorum test.. işi bahane edıyorum:)
sonucun kac cıktı acaba ogrene bılır mıyım...
bırde kac embrıyo transfer edılmıstı

tebrik ederim kaçıncı denemendi kaç embriyo konmuştu ?hayırlı ugurlu olsun cnaım

Bana Dua edin arkadaslar lütfen yarin Benim icin büyük birgün))

Canim Benim icin Dua Et

Sende kactane Embryo Transfer degildi kacinci denemen sordum insallah senin icin bi sakincasi yoktur Ben yurtdisinda büyüdügüm icin türkcem cok iyi degil

Evet haklısın canım ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum sakın pes etme demekki vakti saati gelmemiş daha inş.zamanı gelecek bende 2010 dan itibaren istiyorum 2010 da tüp denedik tutmadı çok ağlamıştım bir hafta sonra toparladim kendimi meşgale ler buldum tedaviye ara verdim...2013 te aşılama yaptırdık onlarda negatif bu sefer ki tüp çok şükür tuttu..inş.değerim kat kat artar düşük olmaz...inş.sizlerinde en kısa zamanda olur...

tebrik ederim kaçıncı denemendi kaç embriyo konmuştu ?hayırlı ugurlu olsun cnaım

Teşekkürler kızlar inş. En kısa zamanda sizlerden de güzel haber bekliyorum.. rabbim gönlünüzce göre versin bana 2 embriyo transfer edildi blastosist ti...beta hcg 349 benimle ik arkadaşa da transfer edildi onların biri 501 diğeri 600 müş çok şükür 🙏🙏🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…