Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Herkese merhaba,benimde transferim 26 nisanda oldu,1 tane 5.gün embriyosu kondu,8 mayıs perşembe test günüm,heyecanla bekliyorum,koca bir hafta geçti ama son iki gün geçmek bilmiyor,her gece rüyamda kendimi doğum yaparken görüyorum :))) dilerim ben ve dileyen herkes sağlıklı hayırlı evladına en kısa zamanda kavuşur :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canim insallah hayirlisi olur hepimiz icin senin icin belirtin varmi nasil gecti Benim yarin Test günüm i

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba canim insallah hayirlisi olur hepimiz icin senin icin belirtin varmi nasil gecti Benim yarin Test günüm i

Yani regl öncesi belirtilerime benziyor son iki gündür bel ağrısı ve ara ara kasık ağrım var onun dışında hiç bir belirti yok maalesef

Hakimizda hayirlisi neyse o olsun canim bende adet sancisi var bu Benim 5 defamdir 4 negativ duyduk bakalim 5 de ne olcak Benim bu sefer iki sefer lekelenme oldu bakalim cogu kisi tutunma kanamasi diyor insallah bu sefer pozitif olur cok heycanliyim

BiZim ilk denememiz,eşimde sperm azlığı var,o nedenle tüp bebek tedavisi oluyoruz. İnşallah bu defa hayırlısıyla müjdeli haberi alırsınız 🙏

Bende bi normal hamilelik gecirdim 12 haftaliken kalbi durdu ve 1 dis gebelik yasadim Embryo kendiliginde düsmedigi icin mecbur ameliyat oldum ameliyat sonucu Benim kanalarima zarar vermis yane artik normal yolda hamile kalabilme sansim yok ondan tüp bebege bas vurduk ve Ben gecen sene bi tedavimi istanbulda etiler fertejin hastansine yaptim seval hanim bana 70% sansin var dedi ama olmadi bakalim bu sefer ne olcak bünyem artik negatif cevabini kaldirmiyor cok korkuyorum:-(( adet sancisi gelip gidiyor bakalim yarin bu saate Yan cok mutluyum yada depresiondayim bakalim Allah büyüktür insallah senin de olur ilkinde Hemen ya Allah Allah Allah büyüktür....

inşallah güzel sonuç alırsınız dualarım sizinle Rabbim banada nasip eder inşallah

Amin insallah senin transferin kacinci günüdür canim Allah hepimizin yardimcisi olsun Ben 5 vakit Namazimi kilar kendime ve Benim gibi durumda olanlara da Dua ediyorum insallah dualarimizin en iyi sekilde Kabul eder

Bende aret beye gıdıyorm benımde tupler tıkalıydı amelıyatl bagladı hazıranda tedavıye baslıycam ınsallah benımkıde senınkı gıbı guzeş sonuclanır lütfen benim içinde dua edinde 7 senelik hasretim bitsin

canım inşallah hakkında hayırlısı olsun merak etme inşllah allahın izniyle olur bebeğin. doktorun tavsiyelerine uymanı öneririm. senin için dua edeceğim sende kendine dua et benimde 4 buçuk sene oldu.

Yarin Test günüm kan vericem insallah hayirlisi olur Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

Amin canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlerden nasip eder inş..

Allah de ötesini bırak...

Canim Doktorun nededi günlük hayatina nasil devam edeceksin

Kese ve kalp atışı na kadar gene dikkat etmek gerekiyor çünkü tam sağlam yerleşmesi gerek ben fazla iş yapmamaya çalışıyorum bir yemek yapıyorum eşime günlük ütü evi bile süpürmedim eşime geçen malinayla süpürttüm bende vileda ile paspasladım...

Cok dikat et bebegin sana tam tutunsun Allah istedigi zaman hersey olur burda Doktor günlük hayatina devam edebilirsin diyorlar rüya gördüm bu gece tüp bebek tutunmamisti :-(( insallah tam tersi olur birazda kan vermeye gidiyorum Dua Et bana

Canım inş. Hayırlı haberlerle gelirsin ve bizimle mutluluğunu paylaşırsın...Her namazdan sonra sizlere dua ediyorum 🙏🙏🙏 güzel haberlerini bekliyorum haber ver muhakkak...

canım inşallah hakkında hayırlısı olsun merak etme inşllah allahın izniyle olur bebeğin. doktorun tavsiyelerine uymanı öneririm. senin için dua edeceğim sende kendine dua et benimde 4 buçuk sene oldu.

Çok teşekkürler cnm bende senin için dua edicem rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı olsu inşallah...inşallah olurrr bu sefer 3.denemem olucak daha önce baska bi merkezde yaptırmıstım buseferki ugurlu gelir de hasretim özlemim içimin acısı sona erer

Aynı kaderi paylşıyoruz..benimde eşimde sperm azlığı var ve ilk tüp bebeğimizi yapıyoruz..Allahım hayır lısını verir inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yapıyor musunz..inşalla hayırlı bir şekilde sanuçlanz..bizde yapacaz canm..malum bekle bkle yaşalndık

yapıyor musunz..inşalla hayırlı bir şekilde sanuçlanz..bizde yapacaz canm..malum bekle bkle yaşalndık

Tedaviye yeni başladık cuma ik kontrol var....darısı başına...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız, nisan ayı başında sorunumuzu öğrendik hemen tedaviye başladık tedavi süresince herşey yolunda gitti dilerim sonu da hayırlı olur🙏 size de Allah hakkınızda hayırlı olanı versin,gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı etsin inşallah🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…