- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
bize adetin ikinci gelin dediler..sizde de mı öyle..yani yeni başlıyacağz..telefonla görüştüm yol uzuno ldugu için..Tedaviye yeni başladık cuma ik kontrol var....darısı başına...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkürler cnm bende senin için dua edicem rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı olsu inşallah...inşallah olurrr bu sefer 3.denemem olucak daha önce baska bi merkezde yaptırmıstım buseferki ugurlu gelir de hasretim özlemim içimin acısı sona erer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar slm..Benimde bugun 8. Gunum heycanli bekleyisim suruyor, idra testinde negatif cikti dun malseff:26:
Benim 2 denemem hayirlisi olur Insallah
selam bende 3 mayıs ta 3 embriyo transferi oldum..evdeyim dinleniyorum..14 mayıs test tarihim bakalım ne olacak.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..şuan hiç bir belirtim yok çok korkuyorum..illaki belirti olması şartmı kendimi dinleyip duruyorum
Canim ilede belirti olucak diye birsey yok Benim bu 5 tedavim bügün Test günüm bekliyorum halen 4 denememde adet sancisi vardi ve siskinlik bu seferde adet sancisi var siskinlik cok yok transferden sonra 7 ve 10 günde lekelenme olmustu bende bakalim cogu kisi tutunma lekelenme diyor bakalim hayirlisi olur insallah
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canim ilede belirti olucak diye birsey yok Benim bu 5 tedavim bügün Test günüm bekliyorum halen 4 denememde adet sancisi vardi ve siskinlik bu seferde adet sancisi var siskinlik cok yok transferden sonra 7 ve 10 günde lekelenme olmustu bende bakalim cogu kisi tutunma lekelenme diyor bakalim hayirlisi olur insallah
Canım açıklanmadı mı hala merakla bekliyoruz güzel haberini...
Allah de ötesini bırak...
Cok sükür hamileyim Allah bütün bizim durumda olan herkese nasip eder insallah degerim 700 iyi olur insallah
çok sevindim canımmm hayırlı olsun..darısı başımıza inşallah[/QU
bir şey soracam kanama dışında başka belirtin oldumuu
çok sevindim canımmm hayırlı olsun..darısı başımıza inşallah[/QU
bir şey soracam kanama dışında başka belirtin oldumuu
Basagrisi bacak agrisi adet sancisi Allah razi olsun insallah sendende bi iyi Haber aliriz canim
Cok sükür hamileyim Allah bütün bizim durumda olan herkese nasip eder insallah degerim 700 iyi olur insallah
Hayırlı olsun tatlım gözün aydınnnnnnn
Darısı başımıza :18::18:
Canım açıklanmadı mı hala merakla bekliyoruz güzel haberini...
Slm canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor Benim degerim 700 seninki nekadardi biraz kanamam oldu normal mi üzülüyorum :-((
Sıkma canını canım ama yat iş yapma kaç embriyoydu senin ki ? Kafana çokta takıldıysa hemşireni ara o daha iyi bilgi verir...ben bugün 2.değerimi baktıracağım senin değer benim kinin iki katı maşallah bünyeden bünyeye değişebiliyor veya embriyo nun tutunma zamanına göre rabbim inş. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. ..bolca dua Mevlam neylerse güzel eyler 🙏🙏🙏
Sıkma canını canım ama yat iş yapma kaç embriyoydu senin ki ? Kafana çokta takıldıysa hemşireni ara o daha iyi bilgi verir...ben bugün 2.değerimi baktıracağım senin değer benim kinin iki katı maşallah bünyeden bünyeye değişebiliyor veya embriyo nun tutunma zamanına göre rabbim inş. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. ..bolca dua Mevlam neylerse güzel eyler 🙏🙏🙏
Ikitane canim
Allah büyüktür
Cok güzel kelimen var
Allah de ötesini birak.... Elhamdullilah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?