Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Tedaviye yeni başladık cuma ik kontrol var....darısı başına...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bize adetin ikinci gelin dediler..sizde de mı öyle..yani yeni başlıyacağz..telefonla görüştüm yol uzuno ldugu için..

Son düzenleme:

inşallah canım allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın tarifi yok bu mutluluğun sana bir tavsiye vereyim şu andan itibaren bol bol kendine dua et transfer gününden sonra 500 yasin okutmaya başlat kendine ben faydasını gördüm çocuk olması için dua veya tesbih
duaları var okumaya çalış dilek içinde var rabbim hakkınızda hayırlısını versin

selam bende 3 mayıs ta 3 embriyo transferi oldum..evdeyim dinleniyorum..14 mayıs test tarihim bakalım ne olacak.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..şuan hiç bir belirtim yok çok korkuyorum..illaki belirti olması şartmı kendimi dinleyip duruyorum

Kizlar slm..Benimde bugun 8. Gunum heycanli bekleyisim suruyor, idra testinde negatif cikti dun malseff:26:
Benim 2 denemem hayirlisi olur Insallah

Kizlar slm..Benimde bugun 8. Gunum heycanli bekleyisim suruyor, idra testinde negatif cikti dun malseff:26:
Benim 2 denemem hayirlisi olur Insallah

Slm canim tedavin hayirli olsun insallah Allah gönlümüze göre versin idrar testi daha cok erken morelini hic bozma Allah büyüktür

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim ilede belirti olucak diye birsey yok Benim bu 5 tedavim bügün Test günüm bekliyorum halen 4 denememde adet sancisi vardi ve siskinlik bu seferde adet sancisi var siskinlik cok yok transferden sonra 7 ve 10 günde lekelenme olmustu bende bakalim cogu kisi tutunma lekelenme diyor bakalim hayirlisi olur insallah

test sonucunu mutlaka yayınla hakkında hayırlısı benm de 4. denemem .senn lekelenmen olmuş 5.günüm bakalım ne olacak..

Canım açıklanmadı mı hala merakla bekliyoruz güzel haberini...

Allah de ötesini bırak...

Cok sükür hamileyim Allah bütün bizim durumda olan herkese nasip eder insallah degerim 700 iyi olur insallah

Hayırlı olsun tatlım gözün aydınnnnnnn
Darısı başımıza :18::18:

Canım açıklanmadı mı hala merakla bekliyoruz güzel haberini...

Slm canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor Benim degerim 700 seninki nekadardi biraz kanamam oldu normal mi üzülüyorum :-((

Cok sükür hamileyim Allah bütün bizim durumda olan herkese nasip eder insallah degerim 700 iyi olur insallah

Çok şükür canım inş. Böyle güzel dm eder senin değer süper ikiz olabilir belki de benim 349.9 du bugün ikinci tahlilimi yaptıracağım inş. Hayırlısıyla kese ve kalp atışını da duyarız canım🙏🙏🙏 senin adınada çok sevindim canım...rabbim isteyen herkesi böyle sevindirsin inş.

Slm canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor Benim degerim 700 seninki nekadardi biraz kanamam oldu normal mi üzülüyorum :-((

Sıkma canını canım ama yat iş yapma kaç embriyoydu senin ki ? Kafana çokta takıldıysa hemşireni ara o daha iyi bilgi verir...ben bugün 2.değerimi baktıracağım senin değer benim kinin iki katı maşallah bünyeden bünyeye değişebiliyor veya embriyo nun tutunma zamanına göre rabbim inş. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. ..bolca dua Mevlam neylerse güzel eyler 🙏🙏🙏

Son düzenleme:

Aminnnnn canim insallahh kurban oldum Allaha bize bu duyguyu tatdirja bilece sükür olsun evet hemsiremi Hemen aradim normal dedi Hemen kötü düsünme dedi bide esim dün aksam hastaneye sormus onlarda normal demis bebek tutunuyordu toplanmis pis kan olabilir diyalar sonra doktora gidicem bakalim Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah

Ikitane canim

Allah büyüktür

Cok güzel kelimen var

Allah de ötesini birak.... Elhamdullilah

Ikitane canim

Allah büyüktür

Cok güzel kelimen var

Allah de ötesini birak.... Elhamdullilah

Canım benimde iki tane bakalım ikizler mi yolda 😊 nerde tedavi görüyor dun hangi şehirdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…