Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Canım benimde iki tane bakalım ikizler mi yolda 😊 nerde tedavi görüyor dun hangi şehirdesin ?

Allah de ötesini bırak...

Allah insallah gönlümüze göre verir Ben almanyadayim burda tedavim oldu ama gecen sene sekizinci ayda istanbul etilerde fertejin hastanesinde seval tasdemirin yaninda tedavi gördüm ama olmadi Allaha sükür ilacimi Allah yine burda Verdi 2012 de Serdar iscanin yaninda gitmistim olmadi ... Ya sen

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Günaydın arkadaşlar 5.gün embiryosu 2 transfer yapılmıştı 29 Nisan'da yani bugün 10 günüm aslında hemşire bana 12 Mayıs'ta kan ver demişti yani pazartesi. Acaba diyorum bir idrar testi yapsammı çokta korkuyorum 😔 yoksa pazartesiyi bekleyip kan vermeyimi bekleyim. Allahım çok korkuyorum sen büyüksün 🙏🙏

Hilalcim bence 12.günü bekle hele idrar testi yapma onda olumsuz çıkabiliyor buda moralini bozar zamanı nı bekle derim ama kimisi 10.gün yapıyor kan testini ondada doğru sonuç çıkıyor 12.gün tekrarlayacaksın 2 kat katlanarak artacak sonra 14.gün...bende bugün 2.tahlilimi verdim bakalım hayırlısıyla katlanmıştır umarım 🙏🙏

Ah dilbercim öyle korkuyorumki anlatamam 😔 yani o sonucu nasıl beklicem bilmiyorum.. ben yarın kan vereyim en iyisi haftasonuda giricek araya dayanamıcam yani. Âmin canım inşallah katlanmıştır 🙏🙏

canım ben iki kez idrar testi yaptm eşimin ısrarı yüzünden ama çıkmadı biliyordum çıkmıcanı hiç takılıp kendimi üzmedim sen de yapsan bile takılma idrarda sonradan çıkıyor genellikle. kanı da 11. günde vermştm bi gün daha bekle 11. günü olmazsa kan verrsn pazrtesiye kadar da beklemeş olursun hem. Allah yardımcınz olsun inş güzl haberlernzi alalım inş

Canım bende 2010 da istanbulda yaşıyorduk orada medical parkta denedik olmadı sonra ara verdik maddi açıdan çok para gitti hepsi cepten ödedik...2 yıl önce trabzona taşındık orada araştırmada 2 aşılama denedik gene olumsuz o sıra artvin e taşındık buradan trabzona özel bir cliniğe gittik (clinart tüp bebek merkezi ) hocamız şafak bey çok iyi Allah razı olsun ondan ve ekibinden inançlı olması beni daha da motive etti... ve tedaviye başladık ama bunun öncesinde Bartholin kisti vardı çocuk olmayı etkilemiyor dış tarafta olan bir şişlik ti onu ufak bir operasyonla aldırttım 1 ay sonra dikişler de düştü tedaviye başladık ve rabbime binlerce şükürler olsın ki pozitif inş. Hayırlısıyla böyle güzel devam eder rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder bizlere inş.. Buarada Almanyanın hangi semtinde benim kuzenim var stutgarta yaşın kaç kaç yıllık evlisin:) çok mu soru sordum ne 😉😉

Canımm o zaman ben idrar testini hiç yapmayım burda sincanda bi hastanede yarın kan tahlili vereyim en iyisi evet yarın 11 günüm inşallah Allahım pozitif sonuçla gelirim 🙏🙏

Ah dilbercim öyle korkuyorumki anlatamam 😔 yani o sonucu nasıl beklicem bilmiyorum.. ben yarın kan vereyim en iyisi haftasonuda giricek araya dayanamıcam yani. Âmin canım inşallah katlanmıştır 🙏🙏

Canım iyi düşün güzel düşün ama olumsuza da hazırla kendini biz eşimle hep olumsuza alıştırdık kendimizi olumsuz olursa nasip değilmiş vakti saati gelmemiş bunada vardır bir hayır diye motive et kendini ...inş. Olumlu güzel haber vereceksin canım bize Allahın izniyle hep dua et 🙏🙏🙏

İnşallah canım inşallah Rabbim büyük inşallah olumlu sonuçlarla gelirim buraya 🙏🙏

İnşallah canım inşallah Rabbim büyük inşallah olumlu sonuçlarla gelirim buraya 🙏🙏

Canımm o zaman ben idrar testini hiç yapmayım burda sincanda bi hastanede yarın kan tahlili vereyim en iyisi evet yarın 11 günüm inşallah Allahım pozitif sonuçla gelirim 🙏🙏

bence de bozma moralini hiç ben yaparken çıkmicak zaten normal diyerek yaptm. yarın 11.günnse büyük ihtimal çıkcak inş Rabbim nasp etcek bunaltma kendini

Amin insallah!!Ay canim Benim sende Benim gibi cok sey atlatmisin cok sükür bügüne Allaha binlerce sükür Benim yasim 27 2008 de evlendim Ben eskinden stuttgarta oturuyordum 2009 da tasindim simdi cevresinde oturuyorum

Isim neydi buarada ben dilber :)ben 31 yaşındayım bende 2008 20 nisanda evlendim. 19 nisanda yumurtaların toplandı evlilik yıldönümümüzde döllendi hep rabbime dua ettim inş. Busene evlilik yıldönümü hediyesi olur diye :) çok şükür kabul etti🙏🙏🙏 nerelisin almanyada yaşıyorsun anladığım kadarıyla...

Adim sevil musluyum bize 2008 evlendim subatin 16 severek evlendik hem iyi hem kötü günlerimiz oldu herseye ragmen sükürler olsun kücük yasta geldim buraya 10 yasindayken simdi 27 yim toplam 4 sefer türkiyeye gelmisim sen nerelesin

Kan tahlini yaptin mi naoldu???

Lal cim slm transfer tarihlerimiz ayn canim ama benim 3. gun...
Bende test yaptim 2 kere en son bugun yaptim cikmadi cok uzuldum canimm sikildi birde bugun adet gunum olacam diye cook korkuyorum:18::18::2:

Dilber naoldu kan tahlin bügün baktiricaktin yine yükaelmis mi diye???

Anladım canım bizde severek evlendik rizeliyim 😊 bu arada tahlilimi yaptırdım çok şükür katlanmış 19 gün sonraya randevu verdi kalp sesi için inş. Sorun olmaz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…