Lal cim slm transfer tarihlerimiz ayn canim ama benim 3. gun...
Bende test yaptim 2 kere en son bugun yaptim cikmadi cok uzuldum canimm sikildi birde bugun adet gunum olacam diye cook korkuyorum:18::18::2:
Merhaba canım yapmadım canım yapmıcam ... Yarın kan vericem inşallah. Inşallah güzel haberlerle gelirim Allahım 🙏🙏Slm insallah hakinda hayirlisi olur bence hic idrar testi yapma cikmasa kendini yip bitirirsin canim bu kacinci denemen
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba canım yapmadım canım yapmıcam ... Yarın kan vericem inşallah. Inşallah güzel haberlerle gelirim Allahım 🙏🙏
Ay canım inşallah ya 🙏🙏🙏Amin insallah yarin iyi haberini bekliyoruzAllah büyüktür
Anladım canım bizde severek evlendik rizeliyim 😊 bu arada tahlilimi yaptırdım çok şükür katlanmış 19 gün sonraya randevu verdi kalp sesi için inş. Sorun olmaz canım...
Allah de ötesini bırak...
Ay canım inşallah ya 🙏🙏🙏
bugün bana sabah olmayacak belli yani
Cok cok Dua Et gönlünde nasil geciyorsa öyle allaha yalvar Allah senin yüzünü güldürür insallah Allah dilerse hersey olur insallah tek ümidimiz allahtir doktorlar sadece aracidir Allah onlardan razi olsun
2 denemem canım benim ilki kimyasal gebelikle sonuçlandıSlm insallah hakinda hayirlisi olur bence hic idrar testi yapma cikmasa kendini yip bitirirsin canim bu kacinci denemen
2 denemem canım benim ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı
Insallah bu sefer Allah seninde yüzünü güldürür canim
Âmin canım benim âmin inşallah Rabbim 🙏🙏🙏
Hic belirtin falan oldumu???
Öyle tuhafki insan herşeyi ona yoruyor. Canım yani 5 - 6 gün falan ve ara ara kasıklarımda ağrı oldu ilk zamanlar belim ve sırtım özellikle çok ağrıdı. Göğüslerime dokununca biraz acıyor. Dünden bugüne birşeyim yok yani bilemiyorumki ilaçlardanmı psikolojikmi yoksa tutunma işaretlerimi. Çok zor gerçekten. Rabbim isteyen herkese versin içindede bana 🙏🙏
Amin insallah hepsi cok normal insallah yarin iyi bi Haber verirsin bize
İnşallah canım inşallah 🙏🙏 heyecan heyecan heyecan :)
Cok heycanlanma ama pozitif duydugun zaman sakin olcanim
:)) inşallah canım ya ağzın bal yesin 😘 inşallah ben o pozitifi bir göreyim naparım kestiremiyorum 😊
Canım bende 2010 da istanbulda yaşıyorduk orada medical parkta denedik olmadı sonra ara verdik maddi açıdan çok para gitti hepsi cepten ödedik...2 yıl önce trabzona taşındık orada araştırmada 2 aşılama denedik gene olumsuz o sıra artvin e taşındık buradan trabzona özel bir cliniğe gittik (clinart tüp bebek merkezi ) hocamız şafak bey çok iyi Allah razı olsun ondan ve ekibinden inançlı olması beni daha da motive etti... ve tedaviye başladık ama bunun öncesinde Bartholin kisti vardı çocuk olmayı etkilemiyor dış tarafta olan bir şişlik ti onu ufak bir operasyonla aldırttım 1 ay sonra dikişler de düştü tedaviye başladık ve rabbime binlerce şükürler olsın ki pozitif inş. Hayırlısıyla böyle güzel devam eder rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder bizlere inş.. Buarada Almanyanın hangi semtinde benim kuzenim var stutgarta yaşın kaç kaç yıllık evlisin:) çok mu soru sordum ne 😉😉
Allah de ötesini bırak...
Öyle tuhafki insan herşeyi ona yoruyor. Canım yani 5 - 6 gün falan ve ara ara kasıklarımda ağrı oldu ilk zamanlar belim ve sırtım özellikle çok ağrıdı. Göğüslerime dokununca biraz acıyor. Dünden bugüne birşeyim yok yani bilemiyorumki ilaçlardanmı psikolojikmi yoksa tutunma işaretlerimi. Çok zor gerçekten. Rabbim isteyen herkese versin içindede bana 🙏🙏
Slm kan vermeye gitin mi nezaman beli olucak Haber et
Allah de ötesini birak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?