Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Lal cim slm transfer tarihlerimiz ayn canim ama benim 3. gun...
Bende test yaptim 2 kere en son bugun yaptim cikmadi cok uzuldum canimm sikildi birde bugun adet gunum olacam diye cook korkuyorum:18::18::2:

Merhaba canım. Üzülme canım çünkü arkadaşlarında dediği gibi ve benimde okuduğum üzere idrar testi kesin olmuyor. Yarın seninde 11 günün oluyor istersen bi kan ver canım sıkma canını inşallah pozitif olur 🙏🙏

Slm insallah hakinda hayirlisi olur bence hic idrar testi yapma cikmasa kendini yip bitirirsin canim bu kacinci denemen

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba canım yapmadım canım yapmıcam ... Yarın kan vericem inşallah. Inşallah güzel haberlerle gelirim Allahım 🙏🙏

Anladım canım bizde severek evlendik rizeliyim 😊 bu arada tahlilimi yaptırdım çok şükür katlanmış 19 gün sonraya randevu verdi kalp sesi için inş. Sorun olmaz canım...

Allah de ötesini bırak...

Cok sükür insallah devam ederiz hep beraber Allah yardimcimiz olsun

Ay canım inşallah ya 🙏🙏🙏
bugün bana sabah olmayacak belli yani

Cok cok Dua Et gönlünde nasil geciyorsa öyle allaha yalvar Allah senin yüzünü güldürür insallah Allah dilerse hersey olur insallah tek ümidimiz allahtir doktorlar sadece aracidir Allah onlardan razi olsun

Öyle canım öyle Allah razı olsun. Âmin canım inşallah Rabbim büyük inşallah hakkımda hayırlısı 🙏🙏

Slm insallah hakinda hayirlisi olur bence hic idrar testi yapma cikmasa kendini yip bitirirsin canim bu kacinci denemen

2 denemem canım benim ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı

Hic belirtin falan oldumu???

Öyle tuhafki insan herşeyi ona yoruyor. Canım yani 5 - 6 gün falan ve ara ara kasıklarımda ağrı oldu ilk zamanlar belim ve sırtım özellikle çok ağrıdı. Göğüslerime dokununca biraz acıyor. Dünden bugüne birşeyim yok yani bilemiyorumki ilaçlardanmı psikolojikmi yoksa tutunma işaretlerimi. Çok zor gerçekten. Rabbim isteyen herkese versin içindede bana 🙏🙏

Amin insallah hepsi cok normal insallah yarin iyi bi Haber verirsin bize

Cok heycanlanma ama pozitif duydugun zaman sakin ol canim

:)) inşallah canım ya ağzın bal yesin 😘 inşallah ben o pozitifi bir göreyim naparım kestiremiyorum 😊

Son düzenleme:

Slm canim nasilsin ses yok sende hic görünmüyorsun

Sen evde Is falan yapiyormusun yoksa hep uzaniyorsun

Slm kan vermeye gitin mi nezaman beli olucak Haber et

Allah de ötesini birak.....

Slm kan vermeye gitin mi nezaman beli olucak Haber et

Allah de ötesini birak.....

Canım kan vermek için gittim evimin yakınlarında bir hastaneye ama bana pazartesi öğleden sonra çıkar dedi. Benim zaten kendi test tarihimde pazartesi ama hastane evime çok uzak o yüzden yakındaki poliklinikten veririm diye düşünmüştüm ama sonuç pazartesi diyince bir anlamı kalmadı. Pazartesi işe başlıcam ve pazartesi vericem yani. Vardır bundada bir hayır diyorum bakalım hakkımda hayırlısı inşallah 🙏 ilgin için teşekkürler 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…