Canım kan vermek için gittim evimin yakınlarında bir hastaneye ama bana pazartesi öğleden sonra çıkar dedi. Benim zaten kendi test tarihimde pazartesi ama hastane evime çok uzak o yüzden yakındaki poliklinikten veririm diye düşünmüştüm ama sonuç pazartesi diyince bir anlamı kalmadı. Pazartesi işe başlıcam ve pazartesi vericem yani. Vardır bundada bir hayır diyorum bakalım hakkımda hayırlısı inşallah 🙏 ilgin için teşekkürler 😘
Slm canim nasilsin ses yok sende hic görünmüyorsun
Sen evde Is falan yapiyormusun yoksa hep uzaniyorsun
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canım kan vermek için gittim evimin yakınlarında bir hastaneye ama bana pazartesi öğleden sonra çıkar dedi. Benim zaten kendi test tarihimde pazartesi ama hastane evime çok uzak o yüzden yakındaki poliklinikten veririm diye düşünmüştüm ama sonuç pazartesi diyince bir anlamı kalmadı. Pazartesi işe başlıcam ve pazartesi vericem yani. Vardır bundada bir hayır diyorum bakalım hakkımda hayırlısı inşallah 🙏 ilgin için teşekkürler 😘
Mrh. Canım ya köye anneme çıktım heryerde n tam çekmiyor. Yok devamlı uzanmıyorum yemek yapıyorum yatak düzeltiyor um banyo tuvalet yerleştiriyorum ama yavaş yavaş ev süpürmedim o yorucu ve hareketli bir işlem yanlış hareket yaparım diye korkuyorum ama uyku halsizlik v çabuk açıkıyorum artık progestan tablet olarak günde 3 kere başladım...sen iş yapıyor musun nasıl geçiyor günlerin 😊
Allah de ötesini bırak...
Hilalcim evet dediğin gibi bunda da bir hayır vardır adet olmadıysan Hamilesindir inş. Pazartesi güzel haberlerini bekleyeceğiz canım inş. Sende aramızda olacaksın sonuna kadar güzel gider inş. Hep korku var içimde düşer diye artık zor hamile kaldık ondan mıdır bilemiyecegım. .Hakkımızda hayırlısı olsun...
inşallah canım allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın tarifi yok bu mutluluğun sana bir tavsiye vereyim şu andan itibaren bol bol kendine dua et transfer gününden sonra 500 yasin okutmaya başlat kendine ben faydasını gördüm çocuk olması için dua veya tesbih
duaları var okumaya çalış dilek içinde var rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Bende hic bi Is yapmiyorum valla annem kiz kardesim esim islerimi yapiyorlar bana izin vermiyorlar uzaniyorum oturuyorum uykum cok gelmiyor baya bi fitim ara sira sancim olur cok sükür hersey yolunda sen gida olarak neyi cok yiyorsun
Canım benim âmin inşallah. ben ilk denememdede 23 gün adet olmuştum. Ben hipo hipo olduğum için ( ilaç kullanmadan adet görememe) o yüzden adet olmadım acaba hamileyim bile diyemiyorum en son Kasım'da adet görmüştüm canım. Hayırlısı bakalım canım düne kadar elimde olmadan o kadar çok ağlıyordumki hasta olucaktım nerdeyse tutamıyordum kendimi ama bugün niye bilmiyorum üstümde bir rahatlık var bugün çok daha iyim. Bakalım hakkımda hayırlısı. Allah'ın izniyle birsey olmaz canım bebişine sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Dualarımdasın 🙏🙏
Günaydın canım gıda olarak artık sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum hergün 2 3 tane ceviz yiyorum hurma sıvı gıdalar tüketmeye çalışıyorum gazlı içecekler ve bitki çayları yasak...haftada iki kere balığa başlayacağım meyve köydeyim doğal çilek var olanları toplayıp yiyorum 😀😀buarada eti bol ye bol protein...artık bebişlerimiz için besleneceğiz 😊 sende kulak çınlaması oluyor mu bende bazen sanırım ilaçların etkisi ya da tansiyonum düşüyor ...
Günaydın canım gıda olarak artık sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum hergün 2 3 tane ceviz yiyorum hurma sıvı gıdalar tüketmeye çalışıyorum gazlı içecekler ve bitki çayları yasak...haftada iki kere balığa başlayacağım meyve köydeyim doğal çilek var olanları toplayıp yiyorum 😀😀buarada eti bol ye bol protein...artık bebişlerimiz için besleneceğiz 😊 sende kulak çınlaması oluyor mu bende bazen sanırım ilaçların etkisi ya da tansiyonum düşüyor ...
Günaydın arkadaşlar ben dayanamadım ve pazartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım birde siz bakarmısınız 🙏🙏Eki Görüntüle 1108884 Eki Görüntüle 1108885 Eki Görüntüle 1108886
Canım pozitif bence bu
Ya yok ben inanamıyorum Allahım bayılıcam heyecandan Allahım nolur 🙏🙏 inşallah canım pozitifdir.
Canım erken sevinme amaevet böyleyken pozitif diyorlar ellinin tane test yaptım ,hepsi negatif ...böyle bile çıkmaz negatif oldüsa ..tekrar test alıp tekrarlasana
Günaydın arkadaşlar ben dayanamadım ve pazartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım birde siz bakarmısınız 🙏🙏Eki Görüntüle 1108884 Eki Görüntüle 1108885 Eki Görüntüle 1108886
Mrb araniza yeni katildim benimde bugun transferden sonraki 3.gunum.hamis arkadaslar varsa merak ediyorum ne gibi belirtileriniz oldu? Nezaman basladi belirtiler?
Canim Benim Gözün aydin insallah hamilesindir Allah büyüktür bence hamilesin dikat er kendine cok sevindim hamileyim bi Test alip yapsam mi diyorum ikinci cizgiyi cok görmek istiyorum bi yandada gerek yok diyorum Allaha binlerce sükür hamileyim bügüne sükürler olsun
bence hamilesin canı göznaydın inş pozitiftr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?