Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

canım inşallah sıkıca tutunmşlardır tabi ki kanla netleşeck de sen niyede kendine çok dikkat et. ben evde 2 kez test yapmıştm ama hiç o 2. çizgi yoktu seninki haffte olsa belli hamdolsun :)

canım inşallah sıkıca tutunmşlardır tabi ki kanla netleşeck de sen niyede kendine çok dikkat et. ben evde 2 kez test yapmıştm ama hiç o 2. çizgi yoktu seninki haffte olsa belli hamdolsun :)

Âmin canım inşallah . Allahım sana şükürler olsun. Inşallah kanda da bu pozitif sonucu görebilirim. İnşallah sıkıca tutunmuşlardır🙏🙏 benim bugün 12. Gün canım sen kaçıncı günde yapmıştın idrar testi.

ben idrarı aslında yapmak istemedim eşimin ısrarıyla 10.gün yaptım 11. gün öğlen de dayanamayıp drumu aradım blost transeri olduğu için drum gel dedi öğleden sonra yaptk hamdolsun darısı sana bekleyen tüm arkadaşlarımza inş :)

Çok şükür canım ya . Âmin inşallah canım 🙏🙏

Mrb araniza yeni katildim benimde bugun transferden sonraki 3.gunum.hamis arkadaslar varsa merak ediyorum ne gibi belirtileriniz oldu? Nezaman basladi belirtiler?

Hoşgeldin canım şuan için çok erkensin ama dikkat et iş yapma devamlı da yatma kan dolaşımı için hareket etmekte gerekiyor...3 ile 5. Gün arasında tutunma gerçekleşiyor diye biliyorum normal adet belirtilerin olacak kasıkta ağrı bel ağrısı gibi gibi ama kimisi nde olmuyor kişiden kişiye değişiyor yani birde bende tansiyon düşüklüğü oldu... aklına dağıtacak şeyler bul tutunacak mı tutunmayacak mı diye şeyler düşünme sen Rabbine bırak ama bolca iste dua et Allahın izniyle olacak...😊

Allah de ötesini bırak...

Bence Hamilesindir silik çıktığına göre daha erken olduğundan silik çıkıyor ...sen kendine çok dikkat et inş. Pazartesi güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle canım...

Âmin canım inşallah 🙏🙏 Rabbim büyük inşallah pozitif görürüm pazarteside 🙏🙏 kesin olmasada mutluluğu ve şaşkınlığı tuhaf gerçekten. Çok şükür Allahım.

Âmin canım inşallah 🙏🙏 Rabbim büyük inşallah pozitif görürüm pazarteside 🙏🙏 kesin olmasada mutluluğu ve şaşkınlığı tuhaf gerçekten. Çok şükür Allahım.

Hele birde kesin sonuçu eline al yılların özlemi görmek duymak istediğin sonuç hayal gibi geliyor insana inş. Pazartesi bu duyguyu tadarsınız 🙏🙏🙏

Hele birde kesin sonuçu eline al yılların özlemi görmek duymak istediğin sonuç hayal gibi geliyor insana inş. Pazartesi bu duyguyu tadarsınız 🙏🙏🙏

Ah canım Âmin inşallah inşallah 🙏🙏🙏. Korkuyorum bir taraftanda Rabbim isteyen herkese versin🙏

Canım bende senin gibi o ikinci çizgiyi merak ediyorum bende alıp yapsam diyorum😊hep tek çizgi gördüm ve sinir bozucu bir durumdur....evet bu günlerimize şükürler olsun 🙏🙏

Aynen canim bence alip Testimizi yapip ikinci cizginin duygusunu yasiyalim olmazmi Allaha binlerce sükür olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Aynen canim bence alip Testimizi yapip ikinci cizginin duygusunu yasiyalim olmazmi Allaha binlerce sükür olsun

Vallahi süper olur 😉😉👌👌 ben pazartesi anca yaparım yarın eşim gelip alır beni elime gidince yaparım :)

Vallahi süper olur 😉😉👌👌 ben pazartesi anca yaparım yarın eşim gelip alır beni elime gidince yaparım :)

Niye sen evinde degilmisin bende pazartesi Günü yaparim ))

Slm kizlar ben bugun kan testi yaptirdim ve sonuc negatif malesseff ( zaten idrarda da cikmamisti kismet degilmis cok uzuldum ama nafile
Lal cim Hayirli olsun canim idra testinde cikan kanda kesin cikiyor gozun aydin senin adina ccok sevindim

Niye sen evinde degilmisin bende pazartesi Günü yaparim ))

Canım eşim iş toplantısı için istanbula gitti beni anneme getirdi bu akşam gelip alacak inş.😊 yaz geldi annem köye çıkmıştı bende köydeyim temiz hava mis koku bol oksijen...arabayla yolculuk korktum ama Rabbim günü mü vermiş hiç niye engel olmaz...tabi yavaş kullanıyor çukurlar falan dikkat önlemini alalım biz gerisi mevlaya kalmış...

Slm kizlar ben bugun kan testi yaptirdim ve sonuc negatif malesseff ( zaten idrarda da cikmamisti kismet degilmis cok uzuldum ama nafile
Lal cim Hayirli olsun canim idra testinde cikan kanda kesin cikiyor gozun aydin senin adina ccok sevindim

Canım sakın üzme kendini tabi ben ne kadar üzme desem de üzülmek elde değil...ama olumlu düşün asla boşluğa düşme bunda da vardır bir hayır bu çektiklerimiz bizim mükafatımızı olacak inş. Daha vakti saati gelmemiş demek ki inş. En kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür canım ..çok dua et dua her kapıyı açar Allahın izniyle....

Aynen öyle valla köy gibisi yok kosusu yeyecekleri hepsi Dogal harika birsey senin baska cocugun varmi

Allah yardimcimiz olsun insallah

Aynen öyle valla köy gibisi yok kosusu yeyecekleri hepsi Dogal harika birsey senin baska cocugun varmi

Allah yardimcimiz olsun insallah

Yok canım bu ilk olacak Allah ın izniyle yoksa senin var mı ???

Canımm çok üzüldüm ama şimdi olmadıysa birdahakine mutlaka olucak Allahımın izniyle. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım. Yer gök duayla kurulmuş, çok dua et canım çok. Rabbim en kısa zamanda sana isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…