İnşallah canım ya inşallah 🙏🙏🙏yani inanmak çok istiyorum ama kan vermeden inanamıcam sanırım .
Arzucum canım inşallah ya inşallah napıcağımı bilmiyorum şuanda. İnşallah meleklerim benimledir Allahım inşallah 🙏🙏
canım inşallah sıkıca tutunmşlardırtabi ki kanla netleşeck de sen niyede kendine çok dikkat et. ben evde 2 kez test yapmıştm ama hiç o 2. çizgi yoktu seninki haffte olsa belli hamdolsun :)
Âmin canım inşallah . Allahım sana şükürler olsun. Inşallah kanda da bu pozitif sonucu görebilirim. İnşallah sıkıca tutunmuşlardır🙏🙏 benim bugün 12. Gün canım sen kaçıncı günde yapmıştın idrar testi.
ben idrarı aslında yapmak istemedim eşimin ısrarıyla 10.gün yaptım 11. gün öğlen de dayanamayıp drumu aradım blost transeri olduğu için drum gel dedi öğleden sonra yaptk hamdolsun darısı sana bekleyen tüm arkadaşlarımza inş :)
Günaydın arkadaşlar ben dayanamadım ve pazartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım birde siz bakarmısınız 🙏🙏Eki Görüntüle 1108884 Eki Görüntüle 1108885 Eki Görüntüle 1108886
Mrb araniza yeni katildim benimde bugun transferden sonraki 3.gunum.hamis arkadaslar varsa merak ediyorum ne gibi belirtileriniz oldu? Nezaman basladi belirtiler?
Bence Hamilesindir silik çıktığına göre daha erken olduğundan silik çıkıyor ...sen kendine çok dikkat et inş. Pazartesi güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle canım...
Allah de ötesini bırak...
Âmin canım inşallah 🙏🙏 Rabbim büyük inşallah pozitif görürüm pazarteside 🙏🙏 kesin olmasada mutluluğu ve şaşkınlığı tuhaf gerçekten. Çok şükür Allahım.
Hele birde kesin sonuçu eline al yılların özlemi görmek duymak istediğin sonuç hayal gibi geliyor insana inş. Pazartesi bu duyguyu tadarsınız 🙏🙏🙏
Canim Benim Gözün aydin insallah hamilesindir Allah büyüktür bence hamilesin dikat er kendine cok sevindim hamileyim bi Test alip yapsam mi diyorum ikinci cizgiyi cok görmek istiyorum bi yandada gerek yok diyorum Allaha binlerce sükür hamileyim bügüne sükürler olsun
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canım bende senin gibi o ikinci çizgiyi merak ediyorum bende alıp yapsam diyorum😊hep tek çizgi gördüm ve sinir bozucu bir durumdur....evet bu günlerimize şükürler olsun 🙏🙏
Aynen canim bence alip Testimizi yapip ikinci cizginin duygusunu yasiyalim olmazmiAllaha binlerce sükür olsun
Vallahi süper olur 😉😉👌👌 ben pazartesi anca yaparım yarın eşim gelip alır beni elime gidince yaparım :)
Niye sen evinde degilmisin bende pazartesi Günü yaparim))
Slm kizlar ben bugun kan testi yaptirdim ve sonuc negatif malesseff( zaten idrarda da cikmamisti kismet degilmis cok uzuldum ama nafile
Lal cim Hayirli olsun canim idra testinde cikan kanda kesin cikiyor gozun aydin senin adina ccok sevindim
Canım eşim iş toplantısı için istanbula gitti beni anneme getirdi bu akşam gelip alacak inş.😊 yaz geldi annem köye çıkmıştı bende köydeyim temiz hava mis koku bol oksijen...arabayla yolculuk korktum ama Rabbim günü mü vermiş hiç niye engel olmaz...tabi yavaş kullanıyor çukurlar falan dikkat önlemini alalım biz gerisi mevlaya kalmış...
Aynen öyle valla köy gibisi yok kosusu yeyecekleri hepsi Dogal harika birsey senin baska cocugun varmi
Allah yardimcimiz olsun insallah
Yok canım bu ilk olacak Allah ın izniyle yoksa senin var mı ???
Canımm çok üzüldümSlm kizlar ben bugun kan testi yaptirdim ve sonuc negatif malesseff( zaten idrarda da cikmamisti kismet degilmis cok uzuldum ama nafile
Lal cim Hayirli olsun canim idra testinde cikan kanda kesin cikiyor gozun aydin senin adina ccok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?