Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

83 doğumlu musun nasıl 3embriyoyu kabul ettiler raporsuz diye falan mı canım bi de kacıncı denemen?hangi merkezde oldun hiç 3embriyo okumamıştım burda...tutma ihtimalin cok yuksek inş.hayırlı sonuclar alırsın canım

Tedavin hayirli olsun insallah emegin bosa gitmez Allah büyüktür bende gecen istanbulda tedavi gördüm 3 tane Embryo Transfer edildi ama hic biri tutmadi insandan insana degisiyor insallah seninki tutar allahin izniylen ilede belirti olucak diye birsey yok bol bol Dua er namazini kil eyer zamani geldiyse olur insallah Allah ol dedigi zaman oluryor gönlünü ferah tut

Allaha binlerce sükür

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Aynen canim bence alip Testimizi yapip ikinci cizginin duygusunu yasiyalim olmazmi Allaha binlerce sükür olsun

Nasılsın canım nasıl geçiyor hamilelik 🙈🙉🙊🐣🐣🐣

Allah de ötesini bırak...

Nasılsın canım nasıl geçiyor hamilelik 🙈🙉🙊🐣🐣🐣

Valla iyim cok sükür hersey yolunda elhamdullilah bügün yine doktora gittim ine yapmaya kan tahlini yapmak istedim yine degerim nasil diye gerek yok dediler ayin 28 terminim var ya sende nasil gidiyor evine gitin mi sen doktora gitin mi hic

maalesef yine olmadı sıfırı gördükk kısmet bakalım 4 tane dondurulmuşum var onlarla sansımı deniyecem...senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsinnnn.yavrularınla beraber..

83 doğumluyum 4 cü denememdi fakültede yaptırdımm...ama sonuç negatif .

Ja bi sorum olcak senin karninda siskinlik var mi Benim ki sanki besaylik bi karnim var :-(((

Cok üzüldüm :-(( Allah büyüktür seni cok iyi anliyorum bende tam 4 sefer negatif duydum 5cisinde positiv duyduk cok sükür hic pes etme Allah istedigi zaman oluyor kafana takma sükret ve Dua Et bende öyle yaptim ve halen yapiyorum Allah insallah seninde yüzünü güldürür gönlünü ferah tut canim

Allaha binlerce sükür olsun...

maalesef yine olmadı sıfırı gördükk kısmet bakalım 4 tane dondurulmuşum var onlarla sansımı deniyecem...senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsinnnn.yavrularınla beraber..

Cok üzüldüm :-(( Allah büyüktür seni cok iyi anliyorum bende tam 4 sefer negatif duydum 5cisinde positiv duyduk cok sükür hic pes etme Allah istedigi zaman oluyor kafana takma sükret ve Dua Et bende öyle yaptim ve halen yapiyorum Allah insallah seninde yüzünü güldürür gönlünü ferah tut canim

Allaha binlerce sükür olsun

Ja bi sorum olcak senin karninda siskinlik var mi Benim ki sanki besaylik bi karnim var :-(((

Evet bendede var hele yemek yiyince daha fazla şişiyor kullandığımız ilaçlarla alakalı bizde daha fazla su oluyor olsun şiş sin daha iyi daha çok tadını çıkaralım karın şişliği nin 😘😘💁💁

Hayır canım doktora gitmedim 27 mayısta çağırdı kalp sesi kese genel kontrol için ...evet insan tedirgin oluyor kan tahlili bende istiyordum ama hoca istemeyiniz gereksiz kafamı hiç bulamayayım. ..bugün evime geldim canım yarın için eşime sipariş verdim idrar testi için bu zevki yaşamak hakkımız bence 👍👍👍

Aynen öyle canim bende cok var bide günde 3 litre su iciyorum esim bide annem cok ayakta gezmemi Is yapmami birakmiyorlar bügün annem geldi beni disari cikarti gezdim ve geldim Benim kan tahlilim 15cü Günü 1062 di insallah artmistir bazen akintim falan oluyor bide sanci insan korkuyor iste bü günlere sükür olsun elhamdullilah

Evine hosgeldin bende daha yapmadim testi Benim Benim kontrolüm de 28 mayista canim

Bende ev dışına peknçıkmadım ama devamlı da yatmıyorum öle evde dolanıyorum sağolsun iş yapmamı istiyorlar ama gene masa falan hazırlıyorum yemek yapıyorum tabi sonrasında yatıp dinleniyorum :) buarada değerin iyi çıkmış ikizler yolda mı ne 🙏🙏🙏 akıntı kullandığımız jelle alakalı sanırım bende de sıvı şeklinde oluyor. Günler çabucak geçsede kalp sesini duysak kontrole gitmeyincede insan bir garip oluyor alıştık ya hep bilgi almaya 😊😊

Evine hosgeldin bende daha yapmadim testi Benim Benim kontrolüm de 28 mayista canim

Teşekkürler canım ya sen çok su içiyor mussun bel ki ondan çok şiş kin karnın ben habire yiyorum suda içiyorum ama okadar çok içmiyorum meyve çok yiyorum erik hele Allah ım hep eşime sipariş veriyorum ...içecek olarak ne içiyorsun birde süt içmeye başladın mı hergün bir bardak süt içmek gerekiyor hamilelikte

Canım merak ettim bir kaç gündür yoksun sanırım fırsat bulup giremedim kan tahlili yaptırdın mı haberdar et bizleri 😊

Canım merak ettim bir kaç gündür yoksun sanırım fırsat bulup giremedim kan tahlili yaptırdın mı haberdar et bizleri 😊

Canım günaydın ☺️ ben artık işe başladım izin bitti o yüzden fırsat buldukça geliyorum canım 😊
dün yaptırdım canım akşam üstü sonuç 803 🙏🙏🙏 Allah'a şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese versin🙏🙏

Bende Is falan cok yapmiyorum ama evin icinde dolaniyorum Ben sabahlari kalktigim zaman midem yaniyor bende meyve cok yiyorum findik ceviz bide balidsüt iciyorum hergün bi bardak insallah herseyimiz yolda gider allahin izniylen Internet öyle hikayerler varki insan korkuyor ayin 28 de gelse allahin izniyle daha rahat bi nefes alsak yok Doktor dedi bi tane hamilelik görünüyor saglikli olsun herseyi yolunda gitsinde 1 tane olsun Allaha binlerce sükürler olsun

Maşallah canım çok güsel değerin süper rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim canım benim 🙆🙏🙏 nerde çalışıyorsun çalışmakta iyi kafan dağılır👍👍👍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…