Slm canim nasilsin Testini yaptin mi aklimdasin insallah pozitif olur hayirlisiylan🙏🙏🙏cevap
Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
yok cnm anlamadım bende ço kzügünüm 0.19 adette görmedim hala acaba varmıdır.119 olmasın bu offfff çok üzgünümmmm
kızlar yumurtam toplandı bügun. çooookk ağrım var kanamam var tuvalete çıkamıyorumoturamıyorum kalkamıyorum offfffffffff normalmi bunlar
Canim cok cok gecmis🙏🙏🙏normal degil bence Ben bunlari hic yasamadim agrim cok az vardi kanaman nasil cok mu azmi kactane yumurta toplanmisti eyer cok yumurta toplandiysa ondan olabilir?? Allah yardimcin olsun
Allaha binlerce sükür olsun
çok sağol canım valla bilmiyorum benim böyle oldu. herkes hiçbişey olmuyo hemen geçiyo dedi ama bende farklı oldu.kanamam çok azda değil çok fazlada değil normal.6 yumurtam toplanmış.
Canim cok cok gecmis🙏🙏🙏normal degil bence Ben bunlari hic yasamadim agrim cok az vardi kanaman nasil cok mu azmi kactane yumurta toplanmisti eyer cok yumurta toplandiysa ondan olabilir?? Allah yardimcin olsun
Allaha binlerce sükür olsun
çok sağol canım valla bilmiyorum benim böyle oldu. herkes hiçbişey olmuyo hemen geçiyo dedi ama bende farklı oldu.kanamam çok azda değil çok fazlada değil normal.6 yumurtam toplanmış.
Hmm hayret bende hic yasamadim bu dediklerini yumurta azmis doktorunu arasaydin sorsaydin kanaman leke gibi olmasi lazim yarin ilk isin doktora gitmek. Bence baktir Allah yardimcin olsun🙏🙏🙏
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Kızlarr,
HAMİLEYİMMMMMM!!!!
ALLAH'a binlerce kez şükürler olsun ki sonuç pozitif
İnanamıyorum. Rabbim ol dedi oldu.
89 çıktı bhcg değerim. Doktorum normal dedi.
Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.
Darısı bütün sonuç bekleyenlerin başına inşallah.
kızlar yumurtam toplandı bügun. çooookk ağrım var kanamam var tuvalete çıkamıyorumoturamıyorum kalkamıyorum offfffffffff normalmi bunlar
Hayırlı olsun cemreylzrabbim inş kucağınıza da almayı nasip eder canım ben aranıza yeni katıldım cuma günü tedavim başlıyor çok heyecanlıyım rabbim bana da nasip eder inş. senin gibi böyle güzel haberler vermeyi
hoşgeldin aramıza canım tedavin hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine aşamalar nekadar zor olursa olsun moral bozmak yok emi güçlü ve dayanıklı ol ki sonuç güzel olsun :)
canım nasıl oldun kanamam ve çok ağrım var demişsin aradınmı doktorunu benim ağrım oldu ama kanamam olmadı hiç hem onca yumurta toplanmasına rağmen allah korusun bi terslik olmasın buarada benim yumoşlardan 12 tanesi döllenmiş yarın gene arıcaklarmış sende haber varmı aradılarmı[/QUOTE
sağol canım düşündüğün içinkanamam geçti 1-2 damla var yok ..ağrımda çok hafif var oda normaldir artık. benimde 6 yumurtadan 5 i döllenmiş . yarın arayıp transfer saatini gününü verceklermiş .. sana progestan kapsül verdilermi dün canım . hangi ilaçların var
Hoş bulduk sebuscumçok teşşekür ederim allah razı olsun amin inşallah... ilk denemem olucak stres yapmamaya çalışıyorum doktorumun dediği gibi. geçsin bu zorlu süreç alalım bebişleri kucağımıza
canım nasıl oldun kanamam ve çok ağrım var demişsin aradınmı doktorunu benim ağrım oldu ama kanamam olmadı hiç hem onca yumurta toplanmasına rağmen allah korusun bi terslik olmasın buarada benim yumoşlardan 12 tanesi döllenmiş yarın gene arıcaklarmış sende haber varmı aradılarmı[/QUOTE
sağol canım düşündüğün içinkanamam geçti 1-2 damla var yok ..ağrımda çok hafif var oda normaldir artık. benimde 6 yumurtadan 5 i döllenmiş . yarın arayıp transfer saatini gününü verceklermiş .. sana progestan kapsül verdilermi dün canım . hangi ilaçların var
oh iyi hadi sevindim senin adına benimde hafif ağrım var dünkünün yanında hiç bişey yani :) benim ilaçlar crinone jel ve progestan kapsül vajinadan koncak endol fitil makattan, tetradox,prednol ve dostinex neyseki ağızdan alınacakseninkiler neler canım
stres yapacak bişey yok canım benimsonucunu düşündükçe insana bi morel geliyo inan bana hatta o iğne yapma aşamasında bana deli kuvveti geldi diyebilirim eşim ben yapayım diyodu ben yok olmaz elleme beni ben hallederim diye diye bitirdim o aşamayı neolursa olsun nekadar zorlu geçerse geçsin hep aklında bebeğim için değer düşüncesi olsun canım ozaman daha kolay oluyo
ewet canım ya onun hayalini kurmak bile güzel .. gerçeği kimbilir ne kadar güzeldirohh bayıldım sana cesaretine bende öyle olurum inşallah..
oh iyi hadi sevindim senin adına benimde hafif ağrım var dünkünün yanında hiç bişey yani :) benim ilaçlar crinone jel ve progestan kapsül vajinadan koncak endol fitil makattan, tetradox,prednol ve dostinex neyseki ağızdan alınacakseninkiler neler canım
Benim ilaclarda ESTROFEM ,PREDNOL ,TETRADOX, CORASPİN ,PROGESTAN KAPSÜL VAJINADAN . birde PROLUTON DEPOT diye igne 2 adet. Bunu transfere giderken yanimda götürcekmisim
Benim ilaclarda ESTROFEM ,PREDNOL ,TETRADOX, CORASPİN ,PROGESTAN KAPSÜL VAJINADAN . birde PROLUTON DEPOT diye igne 2 adet. Bunu transfere giderken yanimda götürcekmisim
iğne ne içinmişki genelde coraspin herkese veriyolarmış ama bana vermedi neden acaba
iğne ne içinmişki genelde coraspin herkese veriyolarmış ama bana vermedi neden acaba
Canım banada vermedi onunda eline göbek iğnesi kan sulandırıcı verdi ve hala devam ediyorum göbekten iğneye ismi oksapar. ...
Allah de ötesini bırak...
olursun olursun merak etme benim hali hazırda 12 bebişim var bakalım yarın ne haberler alıcam nezaman içlerinden birine kavuşucam onu içimde büyütücemeşimde 11 taşıyıcı anne bulalım diğerlerinide onlara naklederiz yabana gitmesin evlatlarımız diyo
inş. alırsın hayırlı haberlerini canım benimsen şu an hangi aşamadasın beni bilgilendirir misin çok merak ediyorum bende yarın tedaviye başlıyorum doktor ne işlem uygulayacak merak ediyorum.. kesin benm eşimde öyle der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?