Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Slm canim nasilsin Testini yaptin mi aklimdasin insallah pozitif olur hayirlisiylan🙏🙏🙏cevap

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

yok cnm anlamadım bende ço kzügünüm 0.19 adette görmedim hala acaba varmıdır.119 olmasın bu offfff çok üzgünümmmm

yok cnm anlamadım bende ço kzügünüm 0.19 adette görmedim hala acaba varmıdır.119 olmasın bu offfff çok üzgünümmmm

Nasil yane eyer kan degerin119 hamilesin canim 0.19 doktora sorsaydin ja insallah hamilesindir canim üzülme Allah büyüktür🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏🙏

kızlar yumurtam toplandı bügun. çooookk ağrım var kanamam var tuvalete çıkamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum offfffffffff normalmi bunlar

kızlar yumurtam toplandı bügun. çooookk ağrım var kanamam var tuvalete çıkamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum offfffffffff normalmi bunlar

Canim cok cok gecmis🙏🙏🙏normal degil bence Ben bunlari hic yasamadim agrim cok az vardi kanaman nasil cok mu azmi kactane yumurta toplanmisti eyer cok yumurta toplandiysa ondan olabilir?? Allah yardimcin olsun

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Hayırlı olsun cemreylz rabbim inş kucağınıza da almayı nasip eder canım ben aranıza yeni katıldım cuma günü tedavim başlıyor çok heyecanlıyım rabbim bana da nasip eder inş. senin gibi böyle güzel haberler vermeyi

canım nasıl oldun kanamam ve çok ağrım var demişsin aradınmı doktorunu benim ağrım oldu ama kanamam olmadı hiç hem onca yumurta toplanmasına rağmen allah korusun bi terslik olmasın buarada benim yumoşlardan 12 tanesi döllenmiş yarın gene arıcaklarmış sende haber varmı aradılarmı

hoşgeldin aramıza canım tedavin hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine aşamalar nekadar zor olursa olsun moral bozmak yok emi güçlü ve dayanıklı ol ki sonuç güzel olsun :)

hoşgeldin aramıza canım tedavin hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine aşamalar nekadar zor olursa olsun moral bozmak yok emi güçlü ve dayanıklı ol ki sonuç güzel olsun :)

Hoş bulduk sebuscum çok teşşekür ederim allah razı olsun amin inşallah... ilk denemem olucak stres yapmamaya çalışıyorum doktorumun dediği gibi. geçsin bu zorlu süreç alalım bebişleri kucağımıza

stres yapacak bişey yok canım benim sonucunu düşündükçe insana bi morel geliyo inan bana hatta o iğne yapma aşamasında bana deli kuvveti geldi diyebilirim eşim ben yapayım diyodu ben yok olmaz elleme beni ben hallederim diye diye bitirdim o aşamayı neolursa olsun nekadar zorlu geçerse geçsin hep aklında bebeğim için değer düşüncesi olsun canım ozaman daha kolay oluyo

ewet canım ya onun hayalini kurmak bile güzel .. gerçeği kimbilir ne kadar güzeldir ohh bayıldım sana cesaretine bende öyle olurum inşallah..

ewet canım ya onun hayalini kurmak bile güzel .. gerçeği kimbilir ne kadar güzeldir ohh bayıldım sana cesaretine bende öyle olurum inşallah..

olursun olursun merak etme benim hali hazırda 12 bebişim var bakalım yarın ne haberler alıcam nezaman içlerinden birine kavuşucam onu içimde büyütücem eşimde 11 taşıyıcı anne bulalım diğerlerinide onlara naklederiz yabana gitmesin evlatlarımız diyo

inş. alırsın hayırlı haberlerini canım benim sen şu an hangi aşamadasın beni bilgilendirir misin çok merak ediyorum bende yarın tedaviye başlıyorum doktor ne işlem uygulayacak merak ediyorum.. kesin benm eşimde öyle der

canım ben artık son aşamaya geçtim diyebilirim bgn aradılar c.tesi transferim var ama ondan sonrası en zor aşama merakla beklemek yokmu pöööf nasıl geçicek bilmiyorum.... sana şöyle anlatayım ozaman benim tedavi adetin 2.günü iğnelerle başladı onun öncesinde ilk görüşmeye gittiğimde zaten bi dolu tahlil istemişti benden ve eşimden onlarda b12 ve d vitaminim düşük çıktı o yüzden iğnelere ek vitamin hapları verdi okadar sonrasında ara ara kontrole çağırdı gene iğneler falan iğnelerimi bidahaki kontrole kadar veriyordu sayılı yani totalde 4 kez gittim 24 iğne yedim onun dışında da başka bi ilaç kullanmadım taki yumurta toplama işlemine kadar ondan sonrasında kullandıklarımı da daha önce yazdım canım işte bu kadar şuana kadar herşey su gibi aktı umarım sonrası da öyle olur....inşallah seninki de öyle olur canım daha merak ettiğin bişey varsa çekinmeden sorabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…