Canım banada vermedi onunda eline göbek iğnesi kan sulandırıcı verdi ve hala devam ediyorum göbekten iğneye ismi oksapar. ...
Allah de ötesini bırak...
aman ya iğne falan vermesin artık delik deşik oldum bide morardı yerleri anasının gözü gibi karnım mor yeşil sarı gökkuşağı gibi :) gerçi şimdiye kadar verirdi dimi yoksa c.tesi trasferden sonra da verebilirmi neyse bakıcaz görücez artık buarada yazdıysan kaçırmış olabilirim canım kusura bakma ama sen ne aşamadasın :26:
yas21
İzmir smyrna tüp bebek merkezinde taranfer gerçekleşti
Bir embriyo bırakıldı 20 şubat transfer tarihi iki embriyo da donduruldu
Şuan kullandığım ilaçlar -Estrofem, progestan, aspriin, folbiol,prednol,parol,clexone (iğne)
"5 mart "ta sonuç günüm
Merhabalar, 3 yıldır evliyim 7 ay bebek için uğrastık ama malesef olmadı. Benimle bebek çalışmalarına başlayan herkes pıtır pıtır hamile kalırken ben her ay regli olup ağlıyordun. Doktor doktor geziyorduk hiç bir nedeni bulunamıyordu. Artık bebek sahibi olamayacağına inanmışken yardımcı üreme tekniklerine başvurmayı düşündük. Her doktor aşılamaya yapalım diyordu ama benim pisikolojim o kadar bozuktuki aşılamadık bir başarısızlığı kaldıramayacağıma karar verdik ve tup bebek için jinemede başvurduk. Sayın meriç karacan ile görüştük hiç aşılama yapmayalım lütfen tüp bebek için yardımcı olun dedik. Hiç unutmam odasında gözyaşlarına bozulduğumda selpak getirip en az benim kadar üzülmüştü. Hemen tedaviye başladık ancak o da ayrı bir zor süreçmiş bitmeyen ilaçlar iğneler... Her karnım agrıdıgında ve ümidim tükendiğinde kadınlar klübündeki yorumlara bakıyordum ve kendime söz verdim. Burdan sorularına yanıt arayan sevgili arkadaslara sesleniyorum pes etmeyin hersey iyi olmak zorunda.
Kim ne derse desin transfer sonrası yatın (ben 6 gun yattım) , elinizden geldiğince iyi beslenin, bol bol dua edin, ailenizden gizlemeyinki size destek olup moral verebilsinler ve korkmanız çok normal. Çektiğiniz kasık ve karın ağrıları da normal. Benim hiç kanamam olmadı o nedenle niye kanamadı diye tasalanmayın. Ben transfer sonrası 11. Gun betahcg testi yaptırdım sonucum148.1 çıktı doktorum 2 gun sonra tekrar edelim dedi. 2 katına çıkmasını beklıyoruz. Inşallah o da güzel çıkacak lütfen umudumuzu yitirmeyelim biliyorum herseyin çok basındayım ama sizlere yazmak istedim.
ben bundan önceki denemeyi raporsuz yaptırdım ilaçlarla 5500 civarını buldu izmir irenbede bu sefer egede yaptırdım 1500 felan oldu perşembe sonuç alacağım inş
hayırlı olsun allah bizlerede yardım etsin nerede yaptırdınız rabbim benle birlikte tüm isteyenlere bu duyguyu yasatsın işallah
*30 mayıs cuma günü
*2 embriyo
* malatya doğufertil
*28 yaşındayım, 8 yıllık evliyim.
*coraspin, estrofem, folbiol, progestan, crinone
Metanetinizi nasıl koruyosunuz? Stres olmamak için napıyorsunuz? İlk denemem sanırım stresten dolayı başarısız oldu.
Anne sağlığı en dikkate alınması gereken durum ama maalesef ki umursamıyoruz. Akıl sağlığı %20 etkiliyor diye biliyorum, ne yapacağım hakkında en ufak bilgim yok. Psikoloğu düşündüm ama zaten çok fazla para harcıyoruz, ayaklarımız yorganı aşıyor maalesef vazgeçiyorum. Bana iyi gelecek alternatiflere odaklanmaya çalışıyorum. Ben evden çıkmıyorum, yanlış mı yapıyorum sizce? Tek lüksüm balkona çıkıp derin nefes almak :26:Yasınız çok genc neden bu stres? Ben çalıştığım için gun içinde pek vaktim olmuyordu düşünmeye. Eve gelinceye sürekli film izliyordum zaman geçiyor bir şekilde stres herseyi mahvedebilir gerekirse psikolog desteği alın.
Kızlar sonuç güm yarındı ben bu akşam dayanamadım yaptırdım 98 çıktı normal mi sizce?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
E süper :) tebrik ederim.
Hala inanamıyorum da hiç umudum yoktu kocamn zoruyla test yaptırdım şoktayım hala sorayım dedim :) allah herkese nasip etsin inşallahhh :))
Amin :):) daha çok mutlu olmuşsun ne güzel umudun yokken hem de bi gün önceden. Sevincini paylaşıyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sonra da bana ve tüm isteyenlere.
İnşallah canm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim sen hangi aşamadasın ??
canım ben artık son aşamaya geçtim diyebilirim bgn aradılar c.tesi transferim var ama ondan sonrası en zor aşama merakla beklemek yokmu pöööf nasıl geçicek bilmiyorum.... sana şöyle anlatayım ozaman benim tedavi adetin 2.günü iğnelerle başladı onun öncesinde ilk görüşmeye gittiğimde zaten bi dolu tahlil istemişti benden ve eşimden onlarda b12 ve d vitaminim düşük çıktı o yüzden iğnelere ek vitamin hapları verdi okadar sonrasında ara ara kontrole çağırdı gene iğneler falan iğnelerimi bidahaki kontrole kadar veriyordu sayılı yani totalde 4 kez gittim 24 iğne yedim onun dışında da başka bi ilaç kullanmadım taki yumurta toplama işlemine kadar ondan sonrasında kullandıklarımı da daha önce yazdım canım işte bu kadar şuana kadar herşey su gibi aktı umarım sonrası da öyle olur....inşallah seninki de öyle olur canım daha merak ettiğin bişey varsa çekinmeden sorabilirsin canım
canım benim sen yüzdün kuyruğuna geldin demektir inş alırsın hayırlı haberlerini.. ben de bir gelsem o transfer aşamasına ah ahh sabırsızlandım.. bana da 10 tane iğne verdi bu gün başladım vurulmaya 5.gün yani çarşamba günü ultrason için gidicem tekrar yumurtaları kontrol edicek galiba dimi ne kadr büyümüş diye???.. korkuyordum ama korkulcak hiç bişey yokmuş iğne kıl kadar ince ve kısacık sadece biraz dağılırken yanma oluyor o kadr ..dayanılmıcak bişey değil.. yumurta toplaman nasıl geçti zormuydu acı flan hissetin mi? iğnelerden kaç gün sonra yumurtaların toplandı ve yumurta toplandıktan kaç gün sonra transferin gerçekleşti??
forumu en başından okuyamadım ama güzel sonuçlar alan var, test gününü bekleyenler var rabbim inşallah bizlere de annebaba olmayı nasip eder... kızlar bende ikinci tüp bebek denememi temmuzda yapmayı düşünüyorum ilk tüp bebekte kanamalar lekelenmeler derken 18 haftalık düşük yaptım ikizlerim vardı... ikincide de iki embriyo transfer edilse acaba aynı sorunları yaşar mıyım.. tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum...önceden iğneden çok korkardım şimdi iğneler vız geliyor
canm öncelıkle geçmiş olsun temmuz topigi var oraya gec ıstersen burdakıler safak sayıyor kuluçkadayız suan darısı sana neden dustu arastırmadnmı hayatm[/QUOTE
düşüğün nedenini öğrenebilmek için bebeğin kesesi incelenmeliymiş ben küçük bi ildeyim en yakın tıp fakültesine götürmek gerekiyordu hastane ilgilenmedi bizimde canımız yanmış iki bebeği birden kaybetmenin acısıyla yapamadık yani neden belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?