Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

sonucunuz ne oldu acaba bende izmirde yaptırmayı düşünüyorum nerde yaptırdınız aydında otuyorum bilmiyorum pek bi yer yeni baslayacağım maliyeti ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim
:26:

hayırlı olsun allah bizlerede yardım etsin nerede yaptırdınız rabbim benle birlikte tüm isteyenlere bu duyguyu yasatsın işallah

ben bundan önceki denemeyi raporsuz yaptırdım ilaçlarla 5500 civarını buldu izmir irenbede bu sefer egede yaptırdım 1500 felan oldu perşembe sonuç alacağım inş

egeden memnun musunuz bende düşünüyorum doktorunuz kim işallah tutmuştur ben aydından geleceğim ulaşım falan kolay yerde mi yardım ederseniz sevinirim

*30 mayıs cuma günü
*2 embriyo
* malatya doğufertil
*28 yaşındayım, 8 yıllık evliyim.
*coraspin, estrofem, folbiol, progestan, crinone

Metanetinizi nasıl koruyosunuz? Stres olmamak için napıyorsunuz? İlk denemem sanırım stresten dolayı başarısız oldu.

Yasınız çok genc neden bu stres? Ben çalıştığım için gun içinde pek vaktim olmuyordu düşünmeye. Eve gelinceye sürekli film izliyordum zaman geçiyor bir şekilde stres herseyi mahvedebilir gerekirse psikolog desteği alın.

Anne sağlığı en dikkate alınması gereken durum ama maalesef ki umursamıyoruz. Akıl sağlığı %20 etkiliyor diye biliyorum, ne yapacağım hakkında en ufak bilgim yok. Psikoloğu düşündüm ama zaten çok fazla para harcıyoruz, ayaklarımız yorganı aşıyor maalesef vazgeçiyorum. Bana iyi gelecek alternatiflere odaklanmaya çalışıyorum. Ben evden çıkmıyorum, yanlış mı yapıyorum sizce? Tek lüksüm balkona çıkıp derin nefes almak :26:

8 yıllık evliyim ve doğal yolla anne olamayacağımı gittiğim tüm doktorlar açıkladı. Olabilecek en kötü polikistik over hastasıymışım. İlk aşılama için ilaç kullandığımda yumurtalar fazla uyarıldığı için yarım bıraktık. 2. aşılamada sağda ve solda 10ar tane en büyüğü 12cm olmak üzere kistler oluştu çok acı çektim ve birdaha denememek üzere bıraktık. Çevre baskılarını da ciddiye aldığımda anne olamamak çığ gibi çöküyor üzerime :S

Bugün 5.günümdü Allah bana da tüm bekleyenlere de sabır versin. Bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin. Yaşınız çok genç demeniz beni rahatlattı, çok teşekkürler.

Kızlar sonuç güm yarındı ben bu akşam dayanamadım yaptırdım 98 çıktı normal mi sizce?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

E süper :) tebrik ederim.

Hala inanamıyorum da hiç umudum yoktu kocamn zoruyla test yaptırdım şoktayım hala sorayım dedim :) allah herkese nasip etsin inşallahhh :))

Hala inanamıyorum da hiç umudum yoktu kocamn zoruyla test yaptırdım şoktayım hala sorayım dedim :) allah herkese nasip etsin inşallahhh :))

Amin :):) daha çok mutlu olmuşsun ne güzel umudun yokken hem de bi gün önceden. Sevincini paylaşıyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sonra da bana ve tüm isteyenlere.

Amin :):) daha çok mutlu olmuşsun ne güzel umudun yokken hem de bi gün önceden. Sevincini paylaşıyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sonra da bana ve tüm isteyenlere.

İnşallah canm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim sen hangi aşamadasın ??

İnşallah canm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim sen hangi aşamadasın ??

Amin. Yarın son iğnelerim ovitrelle gonalf vs. Pazartesi sabah toplama sonrasını ben de bilmiyorum :) çocuklarımızın arasında 2 hafta olcak yani :)) böyle diyeyim de olsun.

canım benim sen yüzdün kuyruğuna geldin demektir inş alırsın hayırlı haberlerini.. ben de bir gelsem o transfer aşamasına ah ahh sabırsızlandım.. bana da 10 tane iğne verdi bu gün başladım vurulmaya 5.gün yani çarşamba günü ultrason için gidicem tekrar yumurtaları kontrol edicek galiba dimi ne kadr büyümüş diye???.. korkuyordum ama korkulcak hiç bişey yokmuş iğne kıl kadar ince ve kısacık sadece biraz dağılırken yanma oluyor o kadr ..dayanılmıcak bişey değil.. yumurta toplaman nasıl geçti zormuydu acı flan hissetin mi? iğnelerden kaç gün sonra yumurtaların toplandı ve yumurta toplandıktan kaç gün sonra transferin gerçekleşti??

kızlar slm nasılsınız bakalım bende şimdi Ankara'dan geldim adetimin 2. gunu elonva adında bi iğne oldum 5. gunu orgalutran ismli iğneye başladım bugun son iğnemi oldum ben Zonduldak tayım ve tedavi için Ankara ya gidip geliyorum yumurtalarıma bakıldı bugun herşe yolunda Allah a şukur bu gece catlatma iğnemi olacajm :saat 2 de pazarteside yumurtalarım toplancak cok heyecenlı merak içinde bekliorum l nasıl bir işlem merak ediyorum atlatanlar anlatabilir mi acaba

yumurta toplama işlemi genel anestezi altında olduğu için bişey hissetmedim tabi 10 dakka falan sürdü iğnelerden 1gün sonra oldu :) sonrasında haliyle ağrım oldu sonuçta 19 tane toplandı çıktıktan sonra ağrıkesicili serum taktılar 2saat kadar hastanede yattım sonra çıktık kanamam falan hiç olmadı ama şişlik ve ağrım çoktu hatta bugüne kadar devam etti ara ara ama ona göre ilaçlar veriyolar o yüzden korkmana gerek yok bu işlem ayın 20sinde oldu ertesi günlerde arayıp bilgi verdiler embriyolar hakkında bgn de transferim oldu 4.gün embriyosu yani bu işlem de çok basitti normal muayene pozisyonunda oluyosun karından ultrasonla bakılırken alttan pat diye koyuyolar bebişini ekranda görüyosun zaten... istersen 2tane koydurabilirsin ben üstelesem olurdu belki çünkü doktorum da 2 tane koyup koymama arasında çok kaldım ama gençsin o yüzden vazgeçtim dedi ben önce istiyodum sonradan vazgeçtim :)4haziranda da test yapıcam işte öyle canım

forumu en başından okuyamadım ama güzel sonuçlar alan var, test gününü bekleyenler var rabbim inşallah bizlere de annebaba olmayı nasip eder... kızlar bende ikinci tüp bebek denememi temmuzda yapmayı düşünüyorum ilk tüp bebekte kanamalar lekelenmeler derken 18 haftalık düşük yaptım ikizlerim vardı... ikincide de iki embriyo transfer edilse acaba aynı sorunları yaşar mıyım.. tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum...önceden iğneden çok korkardım şimdi iğneler vız geliyor

canm öncelıkle geçmiş olsun temmuz topigi var oraya gec ıstersen burdakıler safak sayıyor kuluçkadayız suan darısı sana neden dustu arastırmadnmı hayatm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…